Sevgilim benle konusmuyo

korecan1919

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
273
84
13
29
Başlıktan da anlasildigi gibi benle konusmuyo .
Kendisi ile dün kavga ettik ve şimdi benle konusmuyo .
Konu şuydu
Ben kendisinin face şifresini istedim ilk baş da bana guvenmiyomusun filan dedi. Zamanı var dedi ben de usteledim kavga ettik . Ben kendisini çok kiskaniyorum. Nedense sürekli aklıma başkası ile konusuyomus gibi geliyo

Valla canım ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı. Bende normalde aşırı kıskanç biriyim ama sevgilime olan güvenimden dolayı kıskançlık duygularımı bastırıyorum. Bence ilişkini bir gözden geçir neden kıskanıyorsun onu bul. Sana güven vermeyen biriyse zaten ayrıılırsın yani, kendine eziyet etme de :KK51:

Kendisine sabah senden adam olmaz demiştim bide sinirle
sonra vay efendim benle niye konuşmuyor...sabah sabah ne yediniz arkadaşım..adama hakaret etmişssiniz...aşkımmm diyeip boynunuza mı atılsın:KK51:...ben mi cinsim millet mi bi alem anlamıyorum :KK53:

Güvenmiyorsan neden birliktesin? İyi yapmış adam. Ergen gibi şifre istersen öyle olur. Belki adam arkadaşlarıyla olan muhabbetini okumanı istemiyor özel hayat diye bir şey yok mu ben mesela kankalarımla olan sohbetimi okumasını istenen sevgilimin. Nefes almasına bile karışıyorsunuz nerdeyse sonra da neden beni terk etti...

Valla canım ateş olmayan yerden duman çıkmaz hesabı. Bende normalde aşırı kıskanç biriyim ama sevgilime olan güvenimden dolayı kıskançlık duygularımı bastırıyorum. Bence ilişkini bir gözden geçir neden kıskanıyorsun onu bul. Sana güven vermeyen biriyse zaten ayrıılırsın yani, kendine eziyet etme de :KK51:
Kendimi Tutamıyorum . Geçen günde benle konuşurken konu ile alakasiz bi msj atti bana . Ama hani kız atilcak bi msj . Kendisi asker de bulduğu yer de tel cekmiyo ara ara msjlar da gelmiyo sonra topluca geliyo . Ben de kıza atti şansım başkasına . Yeminler filan etti bana kimse yok diye . En sonunda online işlem şifresini verdi al bak kime atmisim diye . Benle olduğu süre içinde tek ben msjlasmis. Yani her türlü ben abartiyom çıkıyo konu .s

Güvenmiyorsan neden birliktesin? İyi yapmış adam. Ergen gibi şifre istersen öyle olur. Belki adam arkadaşlarıyla olan muhabbetini okumanı istemiyor özel hayat diye bir şey yok mu ben mesela kankalarımla olan sohbetimi okumasını istenen sevgilimin. Nefes almasına bile karışıyorsunuz nerdeyse sonra da neden beni terk etti...
Ben mi suçluyum yani

Konu şuydu
Ben kendisinin face şifresini istedim ilk baş da bana guvenmiyomusun filan dedi. Zamanı var dedi ben de usteledim kavga ettik . Ben kendisini çok kiskaniyorum. Nedense sürekli aklıma başkası ile konusuyomus gibi geliyo

Şifre istemeniz manasız.

Onun "bana güvenmiyor musun" dedikten sonra "zamanı var" demesi daha da manasız.

Böyle anlamsız bir istek için "zamanı var" ne demek yahu sanki adama evlenme teklif edilmiş, komik.

Madem eninde sonunda vereceğini ima ediyor "bana güvenmiyor musun" ne demek, böyle düşünen şifresini hiçbir zaman vermez, kendiyle çelişmiş resmen.

Şifre vermeme gerekçesi kendisine güvenilmediği fikriyse zamanı var denmez, bunu diyen "bana güvenme, şifre vermek sıkıntı değil de şöyle bir temizlik yapayım hesabımda öyle veririm üstelik o zaman geldiğinde ben de seni nasıl kısıtlarım, senden de neler isterim" diyordur bana göre.

Şifre istemeniz manasız.

Onun "bana güvenmiyor musun" dedikten sonra "zamanı var" demesi daha da manasız.

Böyle anlamsız bir istek için "zamanı var" ne demek yahu sanki adama evlenme teklif edilmiş, komik.

Madem eninde sonunda vereceğini ima ediyor "bana güvenmiyor musun" ne demek, böyle düşünen şifresini hiçbir zaman vermez.

Şifre vermeme gerekçesi kendisine güvenilmediği fikriyse zamanı var denmez, bunu diyen "bana güvenme, şifre vermek sıkıntı değil de şöyle bir temizlik yapayım hesabımda öyle veririm üstelik o zaman geldiğinde ben de seni nasıl kısıtlarım, senden de neler isterim" diyordur bana göre.
Merak ediyorum ama ya

Konu şuydu

Üstüne düşme , faceden şifre istenmesine çok karşıyım sen isticen o isticek , sonra her şeye karışma hakkına sahip olucak sonra sorunlar sorunlar vs.vs. Aldatan adam her türlü aldatır ruhun bile duymaz. Face şifresini aldın diyelim bir şey bulamadın sonra adam en ufacık tartışmada bana güvenmiyorsun bana güvenemeyen biriyle yapamam cart curt ... Bu kadar bağımlı olma bir kendine güven derim.

Back
X