Sevgilim bensiz bara gitmek istiyor :S

Canım bir kere ben kesinlikle ''bar'' olayını yasaklardım.Kabul etmiyorsa kendi bilir.Sana değer veriyorsa dediğini yapacaktır.Ona güveniyo olsanda ben 'bar' türü ortamlara güvenemiyorum hiçbir zaman.....

niye gitmesinki sonuçta erkek erkeğe muhabbet etmek isteyebilir.. ben erkek arkadaşım olmadan arkadaşlarımla bara gittim, çünkü insan herşeyi sevgilisinin yanında konuşamaz her geyiği sevgilisinin yanında yapamaz.. bence gitme vs vs derken daha çok kafaya takıp gitmek ister.. ama git dersen zaten yılda 1 -2 o bile aklına gelmez :)

Erkek erkeğe veya kız kıza muhabbet etmek için tek yerin bar olmadığı düşüncesindeyim.. Şu ana kadar hiç bara gitmedim ama nasıl yerler oldugu hakkında da bilgim var..

Sevgiliniz her zaman bara giden biri değilmiş izin vermelisiniz bence.Erkek ortamına sokmak istememeside çok normal.

Erkek erkeğe veya kız kıza muhabbet etmek için tek yerin bar olmadığı düşüncesindeyim.. Şu ana kadar hiç bara gitmedim ama nasıl yerler oldugu hakkında da bilgim var..

canım barla discoyla sınırlandıramazsınki bunu...yapıcak olan adam her zaman yapar..tatile gittiğinde yapar ,cafede otururken bile yapar...yılda bir yada iki kez arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmiş çokmu ....bırak gitsin..

canım benım erkek ıstedıgı yerde zamanda ıstedıgını yapar!!!..Bak ne guzel senden izin isteyip gitmek istemesi... Farzetki sana yalan soyleyıp gıtse dahamı hoş olucak....?Erkekler hiçbir zaman kısıtlanmayı sevmezlerrr...Bir erkek evlenmeden önceee yapıcagını yapmalıkı evlendıgınde keşke demesinnnn gözü dışarda olmasınnn....Şahsenn benim eşimm çıkarkende konuşurkendeee pavyona bara diskoya her yere gittiii ve hiç bir zamanda hayır demedim..Diyemem çünküüü erkekkler bizler gibi dizini kırıp evde oturamaz....Şimdi diyceksiniz bana nasıl müsade ettinnn hazmettin kıskanmadın kıskandım hazmedemedimmm ama onada belli etmedim...Sonuç ne mi ben kazandımmm....Zaten seni aklına koyduysaaa agzıyla kuş tutsa hemsinclerin o yine sana gelir unutma

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar.. Dediklerinizi dinlicem. Allah hepinizin gönlüne göre versin :16:

bırak gitsin bence..biraz sosyalleşsin...dünyasını daraltma..tek keyfi bilgisayar oyunları ve sigara olsa inan canın daha çok yanar..

Back
X