Sevgilim bir oyun bağımlısıymış..:(

Alara1986

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
21
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne sırf sevgilimin beni çıldırtmalarından kafayı yememek burada sizlerle arkadaş olup konuşup rahatlamak için yeni üye oldum..

1.5 yıllık bir ilşkim var ben tek yaşıyorum sevgilim ise haftada 3-4 gün bende kalıyor..çalıştığı yer evime yakın olduğu için iş yerindede sık sık ziyaret edebiliyorum...gelelim şuan da 2 haftadr sinir krizleri geçirdiğim konumuza...1.5 yıldır hergün görüştüğüm sürekli telefonla arayan maddi manevi bir sıkıntım olduğunda yanıma koşan sevgilim artık her fırsatta bir bahane bulup ist da (resmi olarak dayısında kalıyor)dayısının evine gidiyor...ailesi tarafından oraya emanet edildiği ve dayısının işyerinde çalıştığı için gitmessem ayıp oluyor..merak ediyorlarr..dayım onlarda kalmadığım için içerleniyor..acaba yiğenim evimde rahat değilmi artık acaba beni sevmiyormu diye annelerine hayıflandığından dolayı haftada illaki 2-3 gün orada kalması gerektiğini söylüyordu...zamanla öğrendimki;meğersem bizimkisi bilgisayar oyunu bağımlısıymış..ve dayısına ayıp olmasından ziyade bu bağımlılığını tatmin etmeye kaçıyormuş oraya...
ilk tanıştığımızda benden önceki 4 yılını pc başında oyun oynarken hiç bir iş yapmadan geçirdiğini hayatının en karanlık dönemi olduğunu söylemişti...ben ise onu deli gece gündüz çalışan çalışmadığı yılların açığını kapatmaya çalışan birisi olarak tanıdımm...1.5 yıllık ilşkimde ilkkez sevgilim 1 hafta boyunca izin günü dahil olmak üzere yanıma gelmedi hep dayısında kaldı...bu arada benim ist da ondan başka bir tek arkadaşım bile yok evde yalnız kaldığımı biliyor...kavga ettik ayrıldıkk ,barıştık ,derken benm pcm var ama onun oynadığı oyunları kaldırmıyor...ona pc alırsak bnm evimde kalmaya devam eder diye düşündüm ve pc aldık..şuanda 7.günü doldurmuş durumdayız ...12 saat çalışıyor..gece 3te işten çıkıyor...eskiden saat 4te uyumuş olurken benm yanımda şuan sabah 8.30 -9.30a kadar oyun oynuyor..3te tekrar işe gidiyorr..gözleri kan çanağı...bu süre zarfında gerçekleşenler ise..kapıdan içeri giripp sl aşkımm diyoo..koşup pc yi açıyor..çay may bşy yokmu diyor..veriyorum..1-2 saat sonra karnını doyuruyorum..4-5saat hiç konuşmuyoruz arada bşyler anlatıyorumm evet yada hayır diyor...belki tutar gbsinden...sonunda yorgunluktan bitmiş durumda yatağa giriyor bana elini sürmeden uyuyor...
1.5 senedir byle bşy yoktu..şimdi ben naptımda byle oldu?neden bu kadar oyun oynuyorsun dediğimde stres atıyorum iş çok stresli diyor..eskiden benle atardı stresini..sen benim tatilimsin derdi...şimdi aptal oyunlarıyla..bu arada ben hizmetçi oldum...yanımda sözde ama yanımda değil çok yalnızım...ne söylesemm direk saldırıya geçiyor zaten geneldede her daim haklıdır kesnlikle hatasını kabul etmez...bana yardım edin .....

Bence bi gün o evde yokken pc ye şifre koyun ve konuşmadan bilgisayarın açılmayacağını söyleyin ona..

Sonra oturun karşılıklı konuşun. Aşılmıcak bi sorun göremedim ben.

Ama neden eve pc aldığınızı anlamadım ? Tavrınızı koymanız lazımdı biraaz.
Oyuna karşı değilim ama sizi ihmal ediyomuş o kötü.
Eğer düzelmezse de çözüm belli..

haklısın bu akşam o şekilde deneyeceğim iyi fikir...

off aynı sorunu ben de yaşıyorum 8 aydır bi sevgilim var ve cidden oyun bağımlısı kelimesinin sözlük anlamı budur.Artık onda takıntı haline gelmiş durumda emin ol beraber oyun oynamak da bi çözüm değil güven bana. Bak mesela biz facebook üzerinden oyunlar oynuyoruz sırf beraber bişeyler yapmış olalım diye başlamıştım ben de. Ama çözüm bu değil gerçekten bunun bi sonu yok yani.Ben günde bi kere oynayıp kapatıyorum ama ondaki istek bitmiyo bu konuda sürekli oynamaya devam ediyo yeter artık benimle ilgilen dediğimde de niye böyle yapıyosn ki sen de oynuyosn diyo.Yani bu alışkanlığın çözümü ben de ne zamandır arıyorum ama hala bulamadım canım seni çok iyi anlıyorum umarım üstesinden gelebiliriz )

Bu internet , bilgisayar aşkı öldürüyor derler.Siz çok yanlış yapmışsınız evlendikten sonra evime asla pc almam internet bağlattırmam asla

Hadi çocuğum sana iyi oyunlar büyüde gel demek daha kalıcı bir çözüm sunar sende gerçek bir erkekle birlikte olma şansı elde etmiş olursun böylece

yok arkadaşlar naptıysam olmadı bırakmadıı...sanırım benden soğudu artıkk...bi anlaşma yaptıkk onun dediği şeyi hergün yaparsam oynamayacağını söylemişti ben yaptımm yapmama rağmenn başka bşyden kavga ettik hmn oyun oynamaya başladı...sözünü tutmadığını söylediğimde ise sende kavga çıkarmasaydın dedi...aslında olağan bi tartışmaydı abartı bşy değildi..ama fırsat bu fırsat dermiş gb koşara adım pc yi açtı..sonraki günlerde devam etti.. ayrıldıkk..çnkü o oyun oynadığı sürece ben dayanamadım laf söyledim ..çnkü bnm evimde sabahlara kdr ayaklarını uzatıp hiç konuşmadan günlerce oyun oynmasına dayanamıyodum artık..ayrıldıkk...onu evden kovdum..eşyalarını topladı gitti...bikaç kere görüştük ortak arkadaşlardan dolayıı..bylemi olcakk?bu muydu bizim ilşkimiz aşkımız dediğimde ise 6 ay ara verelim dedi

mecbur musun onun her dediğini yapmaya. iyice şımarmış, bırak gitmek isteyen gitsin. seni mutlu eden değer veren birisi istemez misin, saplantı yapma, sal gitsin

bide sende onunla oyna demişsiniz arkadaşlar ama bu bnm oynayabileceğim bi oyun değil çocukluktan itibaren biildiğin bi eğitim gb yıllarca oynuyolar bunu öylee dur bende oynıyım la oynanan bi oyun değil..warcraft,lol tarzı oyunlar...bnm erkek kardeşimde oynuyodu..allah senin eşine sabır versin derdim benm başıma geldibu kdr basit değildi bu insan bişeyler oldu buna ...sanırım çok yorulduu ilşkimizden..

mecbur musun onun her dediğini yapmaya. iyice şımarmış, bırak gitmek isteyen gitsin. seni mutlu eden değer veren birisi istemez misin, saplantı yapma, sal gitsin....

öylede...1.5 yıldır yoktu byle bişey şaka gb..sahip olabileceğim en romantik en düşünceli erkekti...abartmıyorum haftada 4gün çiçek getiriyordu...ağladığım zamn göğsüne bastırır ağlamıcaksın birlikte aşıcaz derdii...biraz daha bilgi vereyimm..ben 4aydr işsizim ve biraz onun üzerine yüklendimm kira faturalar falann...bşy demedii çektii..bi anda sonra oyun oynamaya başladı...şuanda işe başladım..ama artık geçç sanırımm

ilk 1.5 sene zaten genelde canım cicimli geçer. önemli olan o 1.5 seneden sonra da öyle devam edebiliyor mu? yoksa hevesi geçip de eziyet etmeye mi başlıyor? canının kıymetini bil. cicim zamanları geçtikten sonra hala birbirinize değer verebiliyor, sevebiliyor, saygı duyabiliyor, birbirinizi kırmayacak hoşgörülü karşılıklı isteklerinizi -karşılıklı kaprisler işin içine girmeden- ortak yaşam alanı oluşturabiliyorsanız, işte o zaman bil ki bu doğru kişi. ama yok sorunlar başladıysa ve oturup konuşmana tüm uyarılarına rağmen odunluğa devam ediyorsa sal gitsin.

bütün gün evde bilgisayar oynayan yüzüne bakmayan seninle ilgilenmeyen birisiyle olmak istiyorsan elbet sen bilirsin. herkesin tercihleri kendine.

ve tekrar ediyorum asla "ilk zamanlar öyle değildi ama !!! " avuntusuna düşme, cicim zamanları herkes bal şeker olur.
sana gereken ondan sonrası

canım çok haklısın yorumunda ...annemlede konuştum oda aynısını söyledi...şimdi bu yeni duruma alışmak..ve unutmak var..zaten insan düşmeye görsün en yakınları bile bu durumda sırtından vurur...

seni en çok düşünen karşılıksız iyiliğini isteyen annen de böyle düşünüyorsa artık kendini düşünme vaktin gelmiştir. boşver ne yaparsa yapsın. sen işine gücüne kariyerine odaklan ve hep güçlü ol :112:

sorunu kendinizde aramayın, tedavi gerektiren bir bağımlılık o,zaten sizden önce de varmış,sigara gibi bırakmış ama sonra yeniden başlamış,adı üstünde bağımlılık...ve çok zor bir durum. böylesiyle hayat geçmez...

Seninki bağımlı duruma gelmis. Bizlerde dısarıdan geldiğimizde hop hemen pc basında kendimizi buluyoruz ama benim erkek arkadasım yada akraba bile gelse öyle pc basında zaman öldürmüyorum yani. O öyle yapıyorsa kesinlikle bağımlı o yüzden onunla cözemezsin bence gereken yerlere giderek yardım almalısın.

Neredeyse aynısını ben de yaşıyordum. Eşim biz nişanlıyken hatta sevgiliyken oyunları bıraktığını söylemişti. Meğer gizli gizli oynuyormuş. Evlendik,ilk hafta bir baktım oyun başında. Hani bırakmıştın sen oyunları dedim,arada oynuyorum ne var ki dedi. Sonra biz tartışmaya başlayınca gidip oyunun başına geçiyordu. En sonunda kızdım. Gittim dolaptaki kıyafetlerimi toplayıp bavulumu hazırlayıp gidiyorum dedim. Saatlerce sabah oturup gece 3-4-5 lere kadar oynuyordu,işe gitmesi de gerekmiyordu o zamanlar. Ben de gitmeye karar verdim. Beni evden çıkarmadı gidemezsin olmaz hayır izin vermiyorum diye panikledi. Ben de günde birkaç saat dışında oynarsa bu evliliğin yürümeyeceğini söyledim. Hala arada sırada dozu kaçırıyor ve tartışıyoruz ama neyseki o kadar uzamıyor bu sorunlar. Ama ilk zamanlarda beni çıldırtıyordu ve hep bahanesi hazırdı.

Böyle bağımlılıklar her şeyi bitiriyor. Ben evlendikten 1 ay sonra ve o ay içinde bile boşanmaya hazırlamıştım kendimi. Çünkü zamanla evin içinde iki yabancı gibi olacaktık zaten. Bana alıştıktan sonra beni ona çeken tek şey sex olacaktı. Böyle bir şeyi kaldıramazdım.

misscandy arkadaşıma msjından dolayı teşkkür ediyorum...çok uzun bi cvp yazmıştım ama belli bir msj sınırını aşamadığım için özel msj henüz göndmiyormuşum..kus.bakma lütfen....

arkadaşlar konunun üzerinden bayağı zaman geçtii...ama sizinle yinede paylaşmak istedimmm...ben salak bi insan oldğum için sizlere bahsettiğim sorunları aylar öncesinden farketmeme rağmen ..ayrılmışken tekrardan sevgilimin vaadlerine ,özürlerine...yalvarmalarına kanıp barıştımm..sonuç ne oldu biliyomusunuz...yazıyımda bnm gb aptallık etmeyinn...sevgilim dayısının yanında gece çalışırdı ...gece çalışmasıda evlenmemize büyük engeldi...ve en son dayısı ne evlenmesi benim yanımda çalıştığın sürece evlenmek falan yok artı hep gece çalışacaksın dediğini bana söylediğinde bende son noktayı koydum..sildim attıımm..yeter dedimm...ben senin evlenmeyip,vakit öldürdüğün oyuncağın değilim dedim..bitirdim ..aradan 1 hafta geçti...benmki sonsuza kadr çalışçağı tüm ailesinin dayıya yalakalık yapıp hisse beklentisi içerisinde oldğu işini bırakmış...herşeye sıfırdan başlıcakmış benle...iş bulacakmış...internet sitesi kurup bişeyler yapacakmış...tüm özel sektör işlerine başvuracakmış mış mışta mış......sonuç= ......

işi bıraktı 1 hafta dinleneyim dedi hiç iş başvurusunda bulunmadı.oyun oynamaya...
sonra gtti memleketine 1 hafta kaldı orda ailesine durumu anlattı ordada oyun oynmaktan kafasını kaldrımadı...
geriye döndü hiç iş aramadı..2yere başvurup bekledi...dönüş yapmıyolarmış napsınmışş...can sıkıntısından oyun oynyacakmış tabi...
biraz daha şuanda yazdığım güne gelelim 2 ay olcak 1 hafta sonra....

2aydr..sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için yerinden kalkıyor...geçenlerde teyzesinle konuşurken duydum ben iyiyim rahatıım kafam dinleniyor dediğini duydum...

bu 2 aylık süreçte neden iş aramıyosun dediğimde..ben seni aylarca çektim..şimdide sen beni çekeceksin..hadi bakalımm...şimdide ben işsizim sen bakçan bana deyip...tülleri yıkadıktan sonra ona taktırdığım için 1 hafta ona ev işleri yaptırdığımı,bna yardım etmek zorunda olmadığını...isterse byle burda aylarca iş bile aramadan oturcağını ve hiç bişeye elini sürmeyeceğini falan söyleyip duruyorr....

son durumumuz bugüne kadr birlikte geçirdiğimiz zamanlarda bana harcadığı parayı ona geri ödersem bu evden gidecekmiş...yok hayır veremessem ,onu çekecekmişim byle..hergün kavga edecekmişiz..ayrılığı isteyen benmişim...ona göre hava hoşmuş...o byle sonsuza kadr burda bnm evimde oyun oynayabilirmiş arkadaşlar....ailesinin yanına giderse oynayamıcakk bu kusuru dikkat çekecek...şuanda hayattaki en zevk aldığı şeyi o yaparken bende sizlere bunu yazıyorum....mauseun o salak tıklatma sesi beynimde uğulduyor....bazen uyuyamıyorum..sabaha kdr....tartışmaya başladığımız zaman....şiddet görmeme ramak kala bırakıyorum((dua edinde borcumu ödiyimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…