Bence bi gün o evde yokken pc ye şifre koyun ve konuşmadan bilgisayarın açılmayacağını söyleyin ona..
Sonra oturun karşılıklı konuşun. Aşılmıcak bi sorun göremedim ben.
Ama neden eve pc aldığınızı anlamadım ? Tavrınızı koymanız lazımdı biraaz.
Oyuna karşı değilim ama sizi ihmal ediyomuş o kötü.
Eğer düzelmezse de çözüm belli..
Merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne sırf sevgilimin beni çıldırtmalarından kafayı yememek burada sizlerle arkadaş olup konuşup rahatlamak için yeni üye oldum..
1.5 yıllık bir ilşkim var ben tek yaşıyorum sevgilim ise haftada 3-4 gün bende kalıyor..çalıştığı yer evime yakın olduğu için iş yerindede sık sık ziyaret edebiliyorum...gelelim şuan da 2 haftadr sinir krizleri geçirdiğim konumuza...1.5 yıldır hergün görüştüğüm sürekli telefonla arayan maddi manevi bir sıkıntım olduğunda yanıma koşan sevgilim artık her fırsatta bir bahane bulup ist da (resmi olarak dayısında kalıyor)dayısının evine gidiyor...ailesi tarafından oraya emanet edildiği ve dayısının işyerinde çalıştığı için gitmessem ayıp oluyor..merak ediyorlarr..dayım onlarda kalmadığım için içerleniyor..acaba yiğenim evimde rahat değilmi artık acaba beni sevmiyormu diye annelerine hayıflandığından dolayı haftada illaki 2-3 gün orada kalması gerektiğini söylüyordu...zamanla öğrendimki;meğersem bizimkisi bilgisayar oyunu bağımlısıymış..ve dayısına ayıp olmasından ziyade bu bağımlılığını tatmin etmeye kaçıyormuş oraya...
ilk tanıştığımızda benden önceki 4 yılını pc başında oyun oynarken hiç bir iş yapmadan geçirdiğini hayatının en karanlık dönemi olduğunu söylemişti...ben ise onu deli gece gündüz çalışan çalışmadığı yılların açığını kapatmaya çalışan birisi olarak tanıdımm...1.5 yıllık ilşkimde ilkkez sevgilim 1 hafta boyunca izin günü dahil olmak üzere yanıma gelmedi hep dayısında kaldı...bu arada benim ist da ondan başka bir tek arkadaşım bile yok evde yalnız kaldığımı biliyor...kavga ettik ayrıldıkk ,barıştık ,derken benm pcm var ama onun oynadığı oyunları kaldırmıyor...ona pc alırsak bnm evimde kalmaya devam eder diye düşündüm ve pc aldık..şuanda 7.günü doldurmuş durumdayız ...12 saat çalışıyor..gece 3te işten çıkıyor...eskiden saat 4te uyumuş olurken benm yanımda şuan sabah 8.30 -9.30a kadar oyun oynuyor..3te tekrar işe gidiyorr..gözleri kan çanağı...bu süre zarfında gerçekleşenler ise..kapıdan içeri giripp sl aşkımm diyoo..koşup pc yi açıyor..çay may bşy yokmu diyor..veriyorum..1-2 saat sonra karnını doyuruyorum..4-5saat hiç konuşmuyoruz arada bşyler anlatıyorumm evet yada hayır diyor...belki tutar gbsinden...sonunda yorgunluktan bitmiş durumda yatağa giriyor bana elini sürmeden uyuyor...
1.5 senedir byle bşy yoktu..şimdi ben naptımda byle oldu?neden bu kadar oyun oynuyorsun dediğimde stres atıyorum iş çok stresli diyor..eskiden benle atardı stresini..sen benim tatilimsin derdi...şimdi aptal oyunlarıyla..bu arada ben hizmetçi oldum...yanımda sözde ama yanımda değil çok yalnızım...ne söylesemm direk saldırıya geçiyor zaten geneldede her daim haklıdır kesnlikle hatasını kabul etmez...bana yardım edin .....
yok arkadaşlar naptıysam olmadı bırakmadıı...sanırım benden soğudu artıkk...bi anlaşma yaptıkk onun dediği şeyi hergün yaparsam oynamayacağını söylemişti ben yaptımm yapmama rağmenn başka bşyden kavga ettik hmn oyun oynamaya başladı...sözünü tutmadığını söylediğimde ise sende kavga çıkarmasaydın dedi...aslında olağan bi tartışmaydı abartı bşy değildi..ama fırsat bu fırsat dermiş gb koşara adım pc yi açtı..sonraki günlerde devam etti.. ayrıldıkk..çnkü o oyun oynadığı sürece ben dayanamadım laf söyledim ..çnkü bnm evimde sabahlara kdr ayaklarını uzatıp hiç konuşmadan günlerce oyun oynmasına dayanamıyodum artık..ayrıldıkk...onu evden kovdum..eşyalarını topladı gitti...bikaç kere görüştük ortak arkadaşlardan dolayıı..bylemi olcakk?bu muydu bizim ilşkimiz aşkımız dediğimde ise 6 ay ara verelim dedi
öylede...1.5 yıldır yoktu byle bişey şaka gb..sahip olabileceğim en romantik en düşünceli erkekti...abartmıyorum haftada 4gün çiçek getiriyordu...ağladığım zamn göğsüne bastırır ağlamıcaksın birlikte aşıcaz derdii...biraz daha bilgi vereyimm..ben 4aydr işsizim ve biraz onun üzerine yüklendimm kira faturalar falann...bşy demedii çektii..bi anda sonra oyun oynamaya başladı...şuanda işe başladım..ama artık geçç sanırımm
ilk 1.5 sene zaten genelde canım cicimli geçer. önemli olan o 1.5 seneden sonra da öyle devam edebiliyor mu? yoksa hevesi geçip de eziyet etmeye mi başlıyor? canının kıymetini bil. cicim zamanları geçtikten sonra hala birbirinize değer verebiliyor, sevebiliyor, saygı duyabiliyor, birbirinizi kırmayacak hoşgörülü karşılıklı isteklerinizi -karşılıklı kaprisler işin içine girmeden- ortak yaşam alanı oluşturabiliyorsanız, işte o zaman bil ki bu doğru kişi. ama yok sorunlar başladıysa ve oturup konuşmana tüm uyarılarına rağmen odunluğa devam ediyorsa sal gitsin.
bütün gün evde bilgisayar oynayan yüzüne bakmayan seninle ilgilenmeyen birisiyle olmak istiyorsan elbet sen bilirsin. herkesin tercihleri kendine.
ve tekrar ediyorum asla "ilk zamanlar öyle değildi ama !!! " avuntusuna düşme, cicim zamanları herkes bal şeker olur.
sana gereken ondan sonrası
canım çok haklısın yorumunda ...annemlede konuştum oda aynısını söyledi...şimdi bu yeni duruma alışmak..ve unutmak var..zaten insan düşmeye görsün en yakınları bile bu durumda sırtından vurur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?