sevgilim birakdi

xXMelegimXx

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
60
0
16
evet, basliginda dedigi gibi, sorunum ortada...
sevdigimle 4,5 senedir beraberiz, ailem onu istemiyor diye evlilik hayali kuramiyoruz, cünkü benim annem ona ölsemde vermem diyor, abim ise iliskimize karsi degil... evin son oglu olarak oda artik evlenip bir yuva kurmak istiyor... babasi vefat etti, annesiyle kaliyor... oda son cocugun mürvetini görmek istiyor tabi ki...

ortata cok kötü iftiralar, hakaretler ve kavgalar var... ablam anneme sevdigim hakkinda yalanlar anlatmis, bunu sevdigimde ögrenmis tabi ki...

bu hafta ablamin dogum günü, ona hediye aldim diye kavga ettik. "benim arkamdan is ceviren, ailene sogutan, bana küfür edip kötüleyene nasil hediye alirsin" diye sinirlendi... ve bugün bana geldi (ögrenci yurdunda tek basima kaliyorum) ve bana vermis oldugu televizyonunu alip gitti... sonra yarim saat arabada bekledi, bana benimle gel yoksa biter dedi.... bende sinirden inmedim, o gitti ben simdi yalniz

ne yapacagimi bilmiyorum... seviyorum... ama hep kavga ediyoruz... onu sakinlestiremiyorum, gelecegimiz icin hayaller kuramiyoruz... herkes benim elimde oldugunu diyor, ama ne ailemi nede sevdigimden vazgecmek istemiyorum:(

bu hayat niye hep böyle aci cektiriyor??:(

simdi bilgisayarimin basinda, yanlizligima hakan altun - anlamadin ki sarkisi eslik ediyor :(

Son düzenleme:
evet, basliginda dedigi gibi, sorunum ortada...
sevdigimle 4,5 senedir beraberiz, ailem onu istemiyor diye evlilik hayali kuramiyoruz, cünkü benim annem ona ölsemde vermem diyor, abim ise iliskimize karsi degil... evin son oglu olarak oda artik evlenip bir yuva kurmak istiyor... babasi vefat etti, annesiyle kaliyor... oda son cocugun mürvetini görmek istiyor tabi ki...

ortata cok kötü iftiralar, hakaretler ve kavgalar var... ablam anneme sevdigim hakkinda yalanlar anlatmis, bunu sevdigimde ögrenmis tabi ki...

bu hafta ablamin dogum günü, ona hediye aldim diye kavga ettik. "benim arkamdan is ceviren, ailene sogutan, bana küfür edip kötüleyene nasil hediye alirsin" diye sinirlendi... ve bugün bana geldi (ögrenci yurdunda tek basima kaliyorum) ve bana vermis oldugu televizyonunu alip gitti... sonra yarim saat arabada bekledi, bana benimle gel yoksa biter dedi.... bende sinirden inmedim, o gitti ben simdi yalniz

ne yapacagimi bilmiyorum... seviyorum... ama hep kavga ediyoruz... onu sakinlestiremiyorum, gelecegimiz icin hayaller kuramiyoruz... herkes benim elimde oldugunu diyor, ama ne ailemi nede sevdigimden vazgecmek istemiyorum:(

bu hayat niye hep böyle aci cektiriyor??:(

simdi bilgisayarimin basinda, yanlizligima hakan altun - anlamadin ki sarkisi eslik ediyor :(

Canim oncelikke sakin ol tabiki ikisinide kaybetme ablanin sana destek olmasi gerekirken kòstek olmasi isini zorlastiriyor anneni o ikna edebilir aslinda
Sevgikinin sana kizmasina gelince sonucta ne yaparsa yapsin 1.derecedn akraban ablan sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz bu kadar tepki vermesi yanlis seviyorsa donecek seni arada birakmaya kimsenin hakki yok üzülen sen oluyorsun cunku

Off offf bu aıleler nıye herseye karısır hıc anlamam kı :( kalbınle mantıgın arasında sıkısmıssındır canıım rabbım sabır versın. Senın durumunda olsaydım sevdıgım adamı secerdım nıye mı cunku aılem benı gercekten sevıyo olsaydı secımlerıme saygı duyarlardı benım mutlu olmam onlarıda mutlu ederdı ben boyle dusunuyorum canım. Erkek arkadasının aılesının sana davranısları tart ılk once...

Canim oncelikke sakin ol tabiki ikisinide kaybetme ablanin sana destek olmasi gerekirken kòstek olmasi isini zorlastiriyor anneni o ikna edebilir aslinda
Sevgikinin sana kizmasina gelince sonucta ne yaparsa yapsin 1.derecedn akraban ablan sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz bu kadar tepki vermesi yanlis seviyorsa donecek seni arada birakmaya kimsenin hakki yok üzülen sen oluyorsun cunku

evet, ama ablan neden böyle oldu hic anlamiyorum...
onu basta cok severken, onun nasil iyi bir insan oldugu bildigi halde nasil o igrenc iftiralari atti hala inanamiyorum...

Off offf bu aıleler nıye herseye karısır hıc anlamam kı :( kalbınle mantıgın arasında sıkısmıssındır canıım rabbım sabır versın. Senın durumunda olsaydım sevdıgım adamı secerdım nıye mı cunku aılem benı gercekten sevıyo olsaydı secımlerıme saygı duyarlardı benım mutlu olmam onlarıda mutlu ederdı ben boyle dusunuyorum canım. Erkek arkadasının aılesının sana davranısları tart ılk once...

annesiyle iliskimiz cok iyi, birbirimizi cok seviyoruz.. o benim icin ikinci bir anne oldu.. beni kizi gibi seviyor, annemlere ragmen onunla aramizda hic bir sorun olmadi...
bende ailemin arkamda olacagini saniyordum, ama sevdigim benden 3 cm kisa diye annem beni ona vermek istemiyor... baska hic bir sebep yok, ne sevdigimle konusmuslugu var, nede onu kötülegen... sadece ablamin dediklerine inaniyor... abime ama herkes sevdigimi övüyor, cünkü gercekden cok iyi birisi... ama olanlar onun sinirini okadar yiprattikki, herkesden ailemin ona dedigin küfürleri, iftiralari ve hakaretleri duymus... ondan ailemle iyi olmam onun psikolojisini dahada bozuyor :(

Ailenin sadece üç santim kısa diye bu ilişkiye karşı çıkmaları. . Üç kuruşluk dünya için gerçekten acı. ..

Sevdiğin adama gelince ablana hediye aldın diye sana aldığı tv alıp gitmesi çok çocukça. .

Ben bu ilişki de mutlu bir son göremedim. Daha gencsin.. Yolun uzun.. İleri bak canım. .

Ailenin sadece üç santim kısa diye bu ilişkiye karşı çıkmaları. . Üç kuruşluk dünya için gerçekten acı. ..

Sevdiğin adama gelince ablana hediye aldın diye sana aldığı tv alıp gitmesi çok çocukça. .

Ben bu ilişki de mutlu bir son göremedim. Daha gencsin.. Yolun uzun.. İleri bak canım. .

bunu bende cok düsündüm, vardir bir hayir dedim, ama onu birakamiyorum... herkese sinirlenebiliyorum, ama ona gelince kiyamiyorum...
birde benim yüzümden cok cekti, o yüzden tavirlarini bazen anlayabiliyorum...
Rabbim hayirlisini nasip etsin deyip beklemekden baska elimden gelen yok zaten :(

karşındaki düzgün bi adam olsa nolursa olsun senle daha evlenmiş bile olmadığının farkına varıp ablana karşı böyle bi tavır almanı beklemezdi.nolursa olsun o senin canın kanın kardeşin kimse için kötü davranmıcaksın tabi ki.

ikincisi de bence sevgilin sorunlu kalkıp buna kızdı diye tvyi alıp götürmek de ne demek oluyor?ay çok saçma.bence sevgilin normal değil ve annenin dediği gibi ondan uzak durmalısın.

karşındaki düzgün bi adam olsa nolursa olsun senle daha evlenmiş bile olmadığının farkına varıp ablana karşı böyle bi tavır almanı beklemezdi.nolursa olsun o senin canın kanın kardeşin kimse için kötü davranmıcaksın tabi ki.

ikincisi de bence sevgilin sorunlu kalkıp buna kızdı diye tvyi alıp götürmek de ne demek oluyor?ay çok saçma.bence sevgilin normal değil ve annenin dediği gibi ondan uzak durmalısın.

evet canim, hakli olabilirsin, ama benim durumumda ailem okadar cok kötülük yapti ki, burda yazsam roman olur... tabi ki hala ablam... ailem sonucta, ne satilir ne atilir... ama ben onlara karsi artik gercekten sevgi bagi kuramiyorum... onlarin yüzünden depresyona girdim, umurlarinda degildi... bir ay boyunca yemek yiyemedim, odamdan cikamadim, hic yokmusum gibi davrandilar... bana beddualar ettiler, ölmem icin dua ettiler.... ve ben bunlara ragmen, onlara ailem diyorum!

sevgilim konusuna gelince, evet, sorunlu olabilir, cünkü ailem onu tanimadigi halde küfür etti, hakaret ettiler... telefonla arayip tehdit ettiler, ailesine hakaret ettiler, sirf beni sevdigi icin ona cektirmedikleri kalmadi... ve onun hasta bir annesi var, babasi vefat edeli bir kac sene oluyor... cocuk benim yüzümden terapi görmeyi düsündü... hic bir allah kulu onun cektigini cekmezdi, benimle kalmazdi...

biliyorum, keske demek günah... ama bu hale gelmeden, keske gecmiste bir kac seyi degistirme imankim olsaydi :(

bak canım ablanın yaptığı onaylanacak bi durum değil tabi ki ama şunu unutma herkes gider ailen kalır . çünkü atsan olmaz satsan olmaz . elin oğlu bugün iyi evlendiğinizde aileni başına kalkıp canını yakacaksa helede ailenin rızası olmadan evlenip seni sahipsiz sanacaksa şimdiden tedbir alman gerekiyor . onunla otur konuş açıkça . de ki bu benim bu ablam böyle böyle . ben seni de çok seviyorum arada n-bırakma de . eger gitmek isterse bırak gitsin . üzülürsün ama herşeyde bi hayır vardır dersin .

bak canım ablanın yaptığı onaylanacak bi durum değil tabi ki ama şunu unutma herkes gider ailen kalır . çünkü atsan olmaz satsan olmaz . elin oğlu bugün iyi evlendiğinizde aileni başına kalkıp canını yakacaksa helede ailenin rızası olmadan evlenip seni sahipsiz sanacaksa şimdiden tedbir alman gerekiyor . onunla otur konuş açıkça . de ki bu benim bu ablam böyle böyle . ben seni de çok seviyorum arada n-bırakma de . eger gitmek isterse bırak gitsin . üzülürsün ama herşeyde bi hayır vardır dersin .

zaten aslinda onun aileme karsi bir sorunu yok, kendisi diyor olanlari unutmaya raziyim diye... ama hakkinda hala cok igrenc, yalan iftiralar cikiyorki....
ailemi tabi ki birakamam, ama onlarla aramiz hic düzelecek gibi degil artik... her defasinda kavga ediyoruz...
sevgilimin hakkinda bende terettüt ettim, hatta istihare namazi kilip istihareyede yattim, ve her defasinda rabbim bana güzel seyler görmeyi nasip etti... bir defasinda hatta sevgilimle gelinlik aldigimizi gördüm... hakkimda hayirli olmayan birsey icin tabi ki zorlamam, ama hocalara ve islami sayfalarada sorunumu yazdim... sevdigim bana '(kavga etmedigimizde tabi ki :)) cok iyi geliyor, onunla sorunlarimi atlatabiliyorum... ama ailem aramizdaki tek kavga sebebi... ve onun neden bu hale geldigini anlamaniz icin bütün hikayemizi yazmam gerek, ki ozaman burda roman yazarim :)

Back
X