- 6 Haziran 2013
- 60
- 0
- 16
- Konu Sahibi xXMelegimXx
-
evet, basliginda dedigi gibi, sorunum ortada...
sevdigimle 4,5 senedir beraberiz, ailem onu istemiyor diye evlilik hayali kuramiyoruz, cünkü benim annem ona ölsemde vermem diyor, abim ise iliskimize karsi degil... evin son oglu olarak oda artik evlenip bir yuva kurmak istiyor... babasi vefat etti, annesiyle kaliyor... oda son cocugun mürvetini görmek istiyor tabi ki...
ortata cok kötü iftiralar, hakaretler ve kavgalar var... ablam anneme sevdigim hakkinda yalanlar anlatmis, bunu sevdigimde ögrenmis tabi ki...
bu hafta ablamin dogum günü, ona hediye aldim diye kavga ettik. "benim arkamdan is ceviren, ailene sogutan, bana küfür edip kötüleyene nasil hediye alirsin" diye sinirlendi... ve bugün bana geldi (ögrenci yurdunda tek basima kaliyorum) ve bana vermis oldugu televizyonunu alip gitti... sonra yarim saat arabada bekledi, bana benimle gel yoksa biter dedi.... bende sinirden inmedim, o gitti ben simdi yalniz
ne yapacagimi bilmiyorum... seviyorum... ama hep kavga ediyoruz... onu sakinlestiremiyorum, gelecegimiz icin hayaller kuramiyoruz... herkes benim elimde oldugunu diyor, ama ne ailemi nede sevdigimden vazgecmek istemiyorum
bu hayat niye hep böyle aci cektiriyor??
simdi bilgisayarimin basinda, yanlizligima hakan altun - anlamadin ki sarkisi eslik ediyor
Canim oncelikke sakin ol tabiki ikisinide kaybetme ablanin sana destek olmasi gerekirken kòstek olmasi isini zorlastiriyor anneni o ikna edebilir aslinda
Sevgikinin sana kizmasina gelince sonucta ne yaparsa yapsin 1.derecedn akraban ablan sonucta atsan atilmaz satsan satilmaz bu kadar tepki vermesi yanlis seviyorsa donecek seni arada birakmaya kimsenin hakki yok üzülen sen oluyorsun cunku
Off offf bu aıleler nıye herseye karısır hıc anlamam kıkalbınle mantıgın arasında sıkısmıssındır canıım rabbım sabır versın. Senın durumunda olsaydım sevdıgım adamı secerdım nıye mı cunku aılem benı gercekten sevıyo olsaydı secımlerıme saygı duyarlardı benım mutlu olmam onlarıda mutlu ederdı ben boyle dusunuyorum canım. Erkek arkadasının aılesının sana davranısları tart ılk once...
Ailenin sadece üç santim kısa diye bu ilişkiye karşı çıkmaları. . Üç kuruşluk dünya için gerçekten acı. ..
Sevdiğin adama gelince ablana hediye aldın diye sana aldığı tv alıp gitmesi çok çocukça. .
Ben bu ilişki de mutlu bir son göremedim. Daha gencsin.. Yolun uzun.. İleri bak canım. .
karşındaki düzgün bi adam olsa nolursa olsun senle daha evlenmiş bile olmadığının farkına varıp ablana karşı böyle bi tavır almanı beklemezdi.nolursa olsun o senin canın kanın kardeşin kimse için kötü davranmıcaksın tabi ki.
ikincisi de bence sevgilin sorunlu kalkıp buna kızdı diye tvyi alıp götürmek de ne demek oluyor?ay çok saçma.bence sevgilin normal değil ve annenin dediği gibi ondan uzak durmalısın.
bak canım ablanın yaptığı onaylanacak bi durum değil tabi ki ama şunu unutma herkes gider ailen kalır . çünkü atsan olmaz satsan olmaz . elin oğlu bugün iyi evlendiğinizde aileni başına kalkıp canını yakacaksa helede ailenin rızası olmadan evlenip seni sahipsiz sanacaksa şimdiden tedbir alman gerekiyor . onunla otur konuş açıkça . de ki bu benim bu ablam böyle böyle . ben seni de çok seviyorum arada n-bırakma de . eger gitmek isterse bırak gitsin . üzülürsün ama herşeyde bi hayır vardır dersin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?