- Konu Sahibi darksideofmoon
-
Beş sene de peygamber sabrı maşallah tebrikler ablacımYa Allah aşkına Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz ya . Ben evlendim 5 sene yapamadım.. Ne cesaret maşallah
Beş sene de peygamber sabrı maşallah tebrikler ablacım
merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
Hayır söze dökülen bir şey yok. Olsa ayrılırdım zaten. Ama hissediyorum,istiyorBirlikte olmak istiyor derken nerden biliyosun? Açık açık söyledi mi? Eğer öyleyse bence kesinlikle birlikte olmamalısın.
Vajinismus konusu bu başlıkta bana da alakasız geldi ancak saçma bulunamayacak kadar ciddi olduğunu düşünüyorum.Asıl bu duruma şaşıranlar; siz mağarada mı yaşıyorsunuz? =D tabularınızla baş başa devam etmelisiniz siz.
Bir de saçma sapan vajinismus olduğunu belirterek yaklaşan tipler var. Ahahah=D
Daha kadınlıklarının farkında olmayan şahıslar uç noktalara varan bir katılıkla akıl vermeye kalkışıyor. Komedi. Ve çok ama çok vahim. =D
Konu sahibi yazdıklarından anlaşılan o ki sen henüz kendi değerinin bilincine varacak olgunluğa erişmemişsin.
Cinsellik sonrası acaba değişir mi, ayrılır mı düşüncesine girmişsen sakın girişme bu işe. Gönül rızasıyla beraber mantığının da evet demesi lazım bir şeye başlamak için. Sende bunu görmedim.
Sonrasını kaldıramazsın sen. İstemiyorum dediğinde seni bırakacaksa da salla gitsin öyle birini.
Samimi gelen nadir yorumlardan. Ellerinize sağlık,teşekkür ederimseninle beraber olmak istemesi çok normal bir şey beraber olduun insanın seni arzulaması da güzel bir şey eğer sende kendini hazır hissediyorsan( ki zaten 20 yaşındasın fiziksel olarak buna hazır bedenin) neden olmasın bu kadar komplike düşünme tek problem sen istiyor mıusun istemiyor musun
Bu katılığın sebebini merak ediyorum.bekaretini eşine sakla beklesin beyfendi o nedemekmiş öyle..bana böyle bi teklif gelseydi eşimden bekarken anında ayrılırdım! böyle adamdan hayırmı gelir terbiyesiz ya, sizde gelmiş soruyosunuz neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum.. ben vajinusmusu bile yeni yendim bu ne cesaret ya anlamıyorum hiçmi korkmuyosun ,ailenin başını yere eğdirme ilerde evlendiğinde içinden vicdan azabı çekersin,çoçuğun olduğunda yapma diyeceğin şeyleri sende yapma
Erkekler birçok kadınla beraber olurken kadının kendini kocasına saklaması.... NedenSaka misin nasil soru bu bunu bana 8 aylik beni az cok taniyan bir erkek hem de ozelime aldigim soracak beynini parcalarim onun neden mi
1. Beni bu kadsr hafife alacak neyimi gordun de evlilik disi iliski istiyorsun memlekette o... mu kalmadi da bekaretli kizdan fantazi arayisi gibi BEDEN istiyirsun bu kadar basit olacak ne yaptim sana deyyus derdim
2.si bu kadar rahat istiyorsan benden onceki her kiz srkadasinla sevisen bi erkek o.pusu musun sen ne safmisim ki bunlari goremedim yuh bana deyip beynini parcalardim yahu dini imani vs gctim tut ki bunlarla alakasiz birisi var su an ama karakter nerde arkadasim bi bayana kadina neden evlilik degil de bu teklif edilir, bu kadar mi basidiz biz kutsanan bir cinsken bide anket bide soruyorsun tecrubeli arkafaslar mis mis, midem bulandi...
Amin ablacım.......a dan z ye her boyutu ile yanlis bi durum,
karsi tarafin sizi zor duruma dusurup dusurmeyecegini dusunmeden teklif ettigi,
8 aylik bi arkadaslik olusu,
sizin bu konuyu 'Sonradan degisir mi ' !!!diye sormaniz...v.s bastan asagi yanlislarla dolu.
haram bulasan isten hayir gelmez
Bu katılığın sebebini merak ediyorum.
Neyden korkacakmısım cok pardon?
Evet cevreyi ve aileyi önemserim ve çekinirim ancak korku cok uç ve gereksiz. Ben hayatımı yaşadım diye kimsenin de başı yere eğilmez. Ha böyle katı geçinen birkaç tanıdığım daha var emin olun onlar sizden bizden beter... Tek yapmadıkları bekaretkerini kaybetmemek... Onun dışında yapmadıkları şey yok maşallah. illa söylettireceksiniz yani bunları.
Merak ettim sordum yahu ne var bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?