- Konu Sahibi darksideofmoon
-
bu senın secımın canımmerhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
hayır kabul etme tabiki evleneceğin kişiye sakla bunun için uzak duracak, ayrılmak isteyecekse de yolu açık olsun !!!merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Sonu ayrılıkla biter mi?
merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Sonu ayrılıkla biter mi?
o ayrılmadan sen ayrıl bence. sana saygısı yokmerhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Sonu ayrılıkla biter mi?
tatlım yaşammış biri olarakı birlikte olduktan sonra hangi sosyal sınıftan olursa olsun erkeğin gözünde artık fethedilmiş olduğun için o kadar da değerli olmuyosun o kadar atesle peşinden koşmuyo bir anda fıssss diye sönüyor adeta. sevgilinle uzaklaşmak ve hatta belki onu kaybetmek ıstıyorsan birlikte olun derimmerhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Sonu ayrılıkla biter mi?
merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Her zamanki gibi kadının düşmanı yine kadın... O. kelimesini erkeklerden çok yine kadınlar kullanıyor. Aman sus aman edepsizlik yapma diye diye bastırılmış sonradan yanlış yollara sürüklenmiş o kadar örnek var ki çevrede. Bu şekilde devam edin... Cevap için teşekkürler bacım
Yorumlarin hepsini okumadim. Son kararini da bilmiyorum konu sahibinin. Sadece boyle durumlarda ilk dusunmeniz gereken siz istiyor musunuz? Eger cevap evetse isin onunu arkasini dusunur yaparsiniz. Ama emin degilseniz hic yanasmazsiniz. Emin olunmayan seyler sonunda hep pismanlik getirir. Mesela ben evlenmeden asla yanasmadim, esimi de yanastirmadim. Hem Allah korkusundan, hem de evlilik icin heyecan kalsin istedigimden. Her konu dine/ahlaka degil, biraz da vicdana bakar. Siz onu dusunun, kalbiniz/vicdaniniz ne diyor? Sizi cinsellik olmayinca terk edecek biriyse adam degildir zaten. Bunu da en iyi siz bilirsiniz. Insallah orta yol bulunur ve askinizi yasamaya devam edersiniz. :)
Sonu ayrılıkla biter mi?
Tekrar okuyun mesajımı din ve ahlak çerçeveli veyahut içerikli bir mesaj mı ?
Konu içinde birikmişsiniz. En son bu janjanlı cümlelerimi birinde patlatırım düşüncesiyle bana yazmışsınız.. Gerek yok.
İyi okuyun, düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?