- 30 Nisan 2015
- 103
- 27
- 13
- 33
- Konu Sahibi darksideofmoon
-
Açıkçası ben de bu konuda geleneksel düşünenlerdenim. "Evlenmeden olmaz" ancak 2015 yılında etrafımız saçını düzleştirmeyen kıza bile hhajahaja kezban derken bu soruyu sormamak elde değil.Yaa kız konuyu acarken anketi zorunlu sanmis bu soruyu bulmus iste, tuhaf olmuş ama uzatmayalim anket konusunu
Ben evlenmeden once boyle bir seye karsiyim.. ama sen bu sekilde dusunmeyebilirsin tabi. belki kabul etmesen de ayrilmaz ama ya kabul etsen ve daha sonraları baska bir sebepten ayrilsaniz..onemli nokta burasi ayrildiktan sonra pisman olacaksan kesinlikle kabul etme. Sonrasini dusun yani.
İlk mesajda pek bir korkmuşsun çocuğun ayrılmasından da. Evet aynen öyle anlaşılıyor . Ahahah demen iyi oldu, yanıp yakılmadığını kanıtlanış oldun grçekten. :)Her yazılanı bu kadar ciddi olarak mı düşünürsünüz? Ne yana yakılması allah aşkına ahahahah
Açıkçası yargılanabilecemiz son noltanın burası olduğunu düşünüyorum. Açık arayıcı yorumlara da tahammülüm yok çünkü ben açık arayan bir insan değilim. Değersiz olsa cevaplamazdım zaten baska acıklamaya gerek var mı :)Dediklerimden çıkardığınız anlam bu mu gerçekten? Bence sizin amacınız akıl danışmak falan değil. Siz kafanızda siteye yönelik kimi fikirleri doğrulamak için açmışsınız bu konuyu, hey söyleneni o fikirlere yormaya çalışıyorsunuz. Neyse boşverin. Benim sizin hakkınızda ne düşündüğümün bir önemi yok. Aslında bakarsanız bizim site üyeleri olarak ne düşündüğümüzün sizin nazarınızda bir değeri yok verdiğiniz cevaplara bakılacak olursa. Hayat ne garip vapurlar falan.
Korkudan yazamamışım ya :) yanlış anlaşılmıştır :)İlk mesajda pek bir korkmuşsun çocuğun ayrılmasından da. Evet aynen öyle anlaşılıyor . Ahahah demen iyi oldu, yanıp yakılmadığını kanıtlanış oldun grçekten. :)
demek istediğimi anlamadın ki sen dolu dolu yaşamak 7/24 birlikte olmaktır aynı evde yaşamıyorsunz diye düşünüyorum.Okuluna bu kadar zaman ayırıyomusun acaba???Dolu dediğim cinsellik değil tabiki. Yaşanmışlıklar. Birlikte halledilen sorunlar.
Pek tabi ayrılabiliriz, yaşım itibariyle yanılmış olabilirim. Ama düşüncem bu
Konuya yazdığım ilk yoruma bakarsanız hiç mi hiç yargılayıcı olmadığımı dahası tamamen iyi niyetle cevap verdiğimi görürsünüz. Ama karşılığında o kadar fevri ve yazdıklarımın tersinden anlaşıldığını kanıtlar nitelikte bir yanıt aldım ki hayrete düştüm.Açıkçası yargılanabilecemiz son noltanın burası olduğunu düşünüyorum. Açık arayıcı yorumlara da tahammülüm yok çünkü ben açık arayan bir insan değilim. Değersiz olsa cevaplamazdım zaten baska acıklamaya gerek var mı :)
Ya illa her şey kelimelere dökülünce mi anlıyorsunuz siz? Sevgilinizin halinden tavrından hareketinden anlaşılmaz mı? Fikrinizi merak ettim etmese miydim? Haklısınız her ikisinin de sonuçları var katlanmak lazım
Çok gençsin duygusal davranma istemediğin bişeyi asla birilerini kaybetmemek için yapma üzülen hep sen olursun ama istiyorsan sorun yok tabiHaklısınız valla teşekkür ettim
insanın en önemli yerlerinden biridir yatak odası daha ne özel olacak özel deyinceNe özelimi anlatmışım ben? Alt tarafı bir soru bence bu kadar kapalı düşünmeye gerek yok. Okumaya üşenirsiniz diye kısaca özetlemek istedim durumu. Bu kadar yanlış yerlere çekileceğini bilsem tüm düşüncelerimi yazardım. Tamamen benim kendimi yanlış aktarmamla ilgili size bir şey demiyorum. Cevabınız için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?