- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
aynen hırıszlık kankaMerak etme senin hırsızlığının yanında bizim mesajlar devede kulak kalır
neyse ibanıma 1000 tl para attırıp sonra engelledim
sizce haklı mıyım
düzgün mesaj yazmayan dalga geçmeye çalışan herkesi şikayetn edip engellicem ,
Ben yazcaktım etiket yapıp ama rotardan dolayı yazmadımSen bildigin acik acik bizden para istiyorsunbiz seni nereye sikayet edelim istersin?
MssPARE opuyorum seni, anladin sen beni :) bu sefer bir kac gun rotarli oldu ama olsun sonuca bakmak lazim :)
Hırsızlık sadece kafaya silah dayamakla mi oluyor Vanessa yaptığını normalleştirme.aynen hırıszlık kanka
silah dayadım kafasıan veya gizlice çaldım di mi
1000 tl kykda kalan öğrenci için büyük para,
alamıyuorszxunuz kendi kocalarınızdan 5 kuruşş bana laf ediyıorsunuz utanmadan
Aşkım sen her şeyi çok yanlış anlamışsın.erkekleri soyacaksın ki yaranasın
Aşko bi de çocuğu beğenmiyordun 15 bin tl kazanıyor diye, düştüğün hallere bak 1000 tl için.aynen hırıszlık kanka
Yani alenen hırsızım diyorsunaynen hırıszlık kanka
Dolandırıcılık gibi yaYani alenen hırsızım diyorsun
Miktarı ne olursa olsun kimseyi soyamazsın. Hadi soydun gelip burda nasıl yazabildin bunu ? Hadi yazdın hırsızlığını nasıl savunabiliyorsun
Kocama vurgun yapmama gerek yok kartım var çatır çatır harcıyorum
Öğrenci için küçük miktar diyor yahu bi de gönüllü bağış almış gibiDolandırıcılık gibi ya
Borç takmak daha çok. Sağda solda iyi lafını eder çocuk artık Vanessa'nın, zaten azcık densiz bi şeymiş.Dolandırıcılık gibi ya
Düşünsene okuldaki herkese beni dolandırdı bilmem ne diye laf çıkardığını. Çocuk beni tufaya düşürdü demez. Çaldı der dolandırdı der yaniBorç takmak daha çok. Sağda solda iyi lafını eder çocuk artık Vanessa'nın, zaten azcık densiz bi şeymiş.
Ofofof fena. Erkek dedikodusu pis olur. Bunların diline düşmeyeceksin.Düşünsene okuldaki herkese beni dolandırdı bilmem ne diye laf çıkardığını. Çocuk beni tufaya düşürdü demez. Çaldı der dolandırdı der yani
Erkek olsam seks karsiligi 1000 TL bedel ödedim derdim hshshshaynen hırıszlık kanka
Haketmiş ne diyelimOfofof fena. Erkek dedikodusu pis olur. Bunların diline düşmeyeceksin.
Şuan bi tık erkek olduğuna ikna oldum canımErkek olsam seks karsiligi 1000 TL bedel ödedim derdim hshshsh
Ahhh turunccc üzümlü kekim öyle demez.Düşünsene okuldaki herkese beni dolandırdı bilmem ne diye laf çıkardığını. Çocuk beni tufaya düşürdü demez. Çaldı der dolandırdı der yani
Pahalı bi bedelmiş. Kaç dolara denk geliyordu? Önceden 100 dolardı herhaldeAhhh turunccc üzümlü kekim öyle demez.
Diyecegi şey bedel ödedim shshshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?