- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 40
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
gözü arkadaşlarındadün mutlu mutlu otururken ben de yurtta kaldığımı ve buradaki kızlarla ilişkiler hakkında dedikodu yatpığımızı falan anlattım o da hiç beklemediğim anda ne yani beni mi paylaşamıyorsunuz oda arkadaşların da mı beni istiyor gibi aşırı patavatsız bir şey dedi
başımdan aşağı kanar sular döküldü öncesinde hiç böyle bir şey yapmazdı çok ilgili.
özür diledi yalvardı ama asla affetmedim demek ki ben bu çocuğu ileride kankalarımla kuzenimle bacımla tyanıştırsam gene yan gözle bakacak.
neyse ibanıma 1000 tl para attırıp sonra engelledim
sizce haklı mıyım
Para ne alaka?dün mutlu mutlu otururken ben de yurtta kaldığımı ve buradaki kızlarla ilişkiler hakkında dedikodu yatpığımızı falan anlattım o da hiç beklemediğim anda ne yani beni mi paylaşamıyorsunuz oda arkadaşların da mı beni istiyor gibi aşırı patavatsız bir şey dedi
başımdan aşağı kanar sular döküldü öncesinde hiç böyle bir şey yapmazdı çok ilgili.
özür diledi yalvardı ama asla affetmedim demek ki ben bu çocuğu ileride kankalarımla kuzenimle bacımla tyanıştırsam gene yan gözle bakacak.
sizce haklı mıyım
Bence sizin yaptığınız, çocuğun söylediği cümleden daha aşağılayıcı. İnsanlar kendilerini ne kolay düşürüyor pes doğrusuparaya ihityacım vardı inbana at engelini kaldırıcam dedim
parayı aldım bastım engeli borcu falan yoktu gıcıklığına yaptım
Ya da belki dugun diye bir sey hic olmadi..hayali bir evlilik hazirligi..sassy den sonra kk fenolarina bakis acim budur
Evlenince kocası burdaki konularını görür diye de üyelik iptali yapmış olabilirŞaşırdım bana malum oldu galiba bugün bi övesim gelmişti @gunces Zorunluyu övdüm bugün nedense olanlara bak
Ve dedim ki hiç evleneceğini düşünmedim bir durum olucak ve düğün iptal olucak gibi aklıma hep geldi
Hadi üyelik iptal anlayım belki bi süre gelmek istemeyebilir ama konu kilidi neden acaba
Fake olsa devam ederdi bir şey bulurEvlenince kocası burdaki konularını görür diye de üyelik iptali yapmış olabilirAynı evin içinde telefon vermemek pek mümkün olmaz.
Belki düğün iptal oldu. Siniri bozuldu.
Ya da fake’di
Şimdiye kadar kocam haric hic bir erkek den para istemedim istemem de hem utanirim hem de niye onlara muhtac olayim kidün mutlu mutlu otururken ben de yurtta kaldığımı ve buradaki kızlarla ilişkiler hakkında dedikodu yatpığımızı falan anlattım o da hiç beklemediğim anda ne yani beni mi paylaşamıyorsunuz oda arkadaşların da mı beni istiyor gibi aşırı patavatsız bir şey dedi
sizce haklı mıyım
Kocama borç takıp engellemek dkdkfkfk, daha fazlasını bize harcıyor zaten adam, 1000 tl ne ki? Sadece 1 haftalık cep harçlığı oluyor bize. Evliliği ne sanıyor acaba bu kız?
Fake olsa devam ederdi bir şey bulur
Düğün iptal oldu derse en başta ben diyecem ben biliyordum iste o zaman fake olduğunu düşünürüm
Ha evlendi eski konular eşi görme olasılığından kapatmış olabilir
Eğer böyleyse dediğim gibi başka isimle evli barklı bir kadın olarak yine aramıza gelir
Kocama borç takıp engellemek dkdkfkfk, daha fazlasını bize harcıyor zaten adam, 1000 tl ne ki? Sadece 1 haftalık cep harçlığı oluyor bize. Evliliği ne sanıyor acaba bu kız?
Aa zorunlu gitmis, demek ki dugun bugun yarin. Uzuldum.@zorunlualann kk tarihinde ilk defa bu kadar övüldü görse de inanmaz düğün hediyesi gibi bişey oldu ama gitmiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?