sevgilim büyük bir hata yaptı

gözü arkadaşlarında
1000 tl nedir

Para ne alaka?

Yani yaptığınız bir nevi dolandırıcılık kusura bakmayın ama.
Engelini kaldırıcam ibana para at demenin,Türkiyeye geleceğim seni görmeye bilet paramı gönderirsen diyip milletten para isteyen dolandırıcılardan ne farkı var ki?
Konunuza gelince zaten çok manasız bir sebepten kavga çıkmış zaten,büyütülecek bir şey göremedim. Benim erkek arkadaşım/ eşim oturup arkadaşları ile beni çekiştirse bende bozarım bir şekilde,ha söylemi hoş olmamış ama iyi de bozmuş sizi.

paraya ihityacım vardı inbana at engelini kaldırıcam dedim
parayı aldım bastım engeli borcu falan yoktu gıcıklığına yaptım
Bence sizin yaptığınız, çocuğun söylediği cümleden daha aşağılayıcı. İnsanlar kendilerini ne kolay düşürüyor pes doğrusu

Evlenince kocası burdaki konularını görür diye de üyelik iptali yapmış olabilir Aynı evin içinde telefon vermemek pek mümkün olmaz.
Belki düğün iptal oldu. Siniri bozuldu.
Ya da fake’di

Evlenince kocası burdaki konularını görür diye de üyelik iptali yapmış olabilir Aynı evin içinde telefon vermemek pek mümkün olmaz.
Belki düğün iptal oldu. Siniri bozuldu.
Ya da fake’di
Fake olsa devam ederdi bir şey bulur

Düğün iptal oldu derse en başta ben diyecem ben biliyordum iste o zaman fake olduğunu düşünürüm

Ha evlendi eski konular eşi görme olasılığından kapatmış olabilir

Eğer böyleyse dediğim gibi başka isimle evli barklı bir kadın olarak yine aramıza gelir

Şimdiye kadar kocam haric hic bir erkek den para istemedim istemem de hem utanirim hem de niye onlara muhtac olayim ki
Yaptigin dogru degil niye dogru degil

Ilerde önüne ciksa parami ver dese napicaksin
Durduk yere başiniza iş acmayin allah aşkina erkeklerin parasina muhtac olmayin

Siz utanmadan cekinmeden istiyorsunuz para
Onun yaptigi terbiyesizlik ama sizin yaptiginizda iyi birsey degil dolandirmişsin adami ondan ne eksigin var biri ahlaksiz biri dolandirici
Para niye istiyorsun engelle gitsin istedigin parada bu zamanda disari cik 1 saatte biter
Bana yanliş geldi

Kocama borç takıp engellemek dkdkfkfk, daha fazlasını bize harcıyor zaten adam, 1000 tl ne ki? Sadece 1 haftalık cep harçlığı oluyor bize. Evliliği ne sanıyor acaba bu kız?

Kendi küçüük dünyasında dolar gibi değerleniyor 1000 TL çook büyük rakam kocişlerin aldığı mücevheratı ya da ödedikleri kredi kartlarını nerden bilecek. Anlayamazsınız diyen çocuk geldi aklıma.

Adam yıkılır ya tüm malzemesi özeli diller de boşardı zateen.. diğer hususlara gerek kalmadan. Gelirse herkes birbirini yeşillendirsin aynen.

Sen nasıl bir kralıçesin erkeklere hakettiği gibi davranıyorsun
Ciddi yorum yapmayın kızlar toksik ilişkiler bizi aşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…