- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Şaşırdım bana malum oldu galiba bugün bi övesim gelmişti G gunces Zorunluyu övdüm bugün nedense olanlara bakÜyelik iptali yapmış Parecim.Ve bütün konularını kitletmiş
Yarin düğünü var. Muhtemelen ondan.Üyelik iptali yapmış Parecim.Ve bütün konularını kitletmiş
Olamaz çünkü vanessa 120 kg filan
Ayrılık olduysa hiç sasirmam baştan beri evlenmez bir şey çıkıcak dedimNeeee? Oh noo büyük kayıp. Daha balayı maceralarını okucaktık. Dayanamaz yazar bence kesin ayrılık birşey oldu adam en son borçlarını sorguluyordu.
Ayrılık olduysa hiç sasirmam baştan beri evlenmez bir şey çıkıcak dedim
Belki de enişteye yakalanırım diye ortadan kayboldu yeni bir isimle evli barklı gelebilir
Bence de gelir ama nasıl gelir orası muammaBirşeyler var. Komplo teorilerine devam. Ayy merak ederim huyum kurusun ki. Radikal kararlar hep dikkatimi çeker böyle.Gelirr bence..
Nick yorum uyumu süperEn az 500 adam lazim.
Herkes böyle değil genelleme yapmayın.Bu gençlik nereye gidiyor
aynen hırıszlık kanka
silah dayadım kafasıan veya gizlice çaldım di mi
1000 tl kykda kalan öğrenci için büyük para,
alamıyuorszxunuz kendi kocalarınızdan 5 kuruşş bana laf ediyıorsunuz utanmadan
Ya da belki dugun diye bir sey hic olmadi..hayali bir evlilik hazirligi..sassy den sonra kk fenolarina bakis acim budurValla zorunlu düğüne 1 kala ayrildiysa resmen kk'yi iyi kekledi derim.
Sen onca şey olsun ayrılma sevgilin ağzını tutamiyor bu dediği için ayrıl agsbsvsgsv
koptummŞimdi vanessa gelicek şuan yavrum yurtta uyuyor
sabah gelicek diyelim
Neden benim konum da başkası konuşuluyor diye hepimizi engelleyip iban no atıcak hepimizden 1000 tl alsa iyi para eder be
Kocama borç takıp engellemek dkdkfkfk, daha fazlasını bize harcıyor zaten adam, 1000 tl ne ki? Sadece 1 haftalık cep harçlığı oluyor bize. Evliliği ne sanıyor acaba bu kız?Aaa Vanessa'ya gereksiz bir ozguven gelmis, cenesi acilmis
Kocalarimizdan senin yontemle para koparip (!) engelleyip nasil dolandir...pardon kacacagiz Vanessa, aksam ayni eve geliyorlar hani onlarin da evi ya
Gercekten boyle bir seyi ilk defa duydum. Kinamamaliyim. Hamileyim, kinamamaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?