sevgilim büyük bir hata yaptı

Üyelik iptali yapmış Parecim. Ve bütün konularını kitletmiş
Şaşırdım bana malum oldu galiba bugün bi övesim gelmişti G gunces Zorunluyu övdüm bugün nedense olanlara bak

Ve dedim ki hiç evleneceğini düşünmedim bir durum olucak ve düğün iptal olucak gibi aklıma hep geldi

Hadi üyelik iptal anlayım belki bi süre gelmek istemeyebilir ama konu kilidi neden acaba

Neeee? Oh noo büyük kayıp. Daha balayı maceralarını okucaktık. Dayanamaz yazar bence kesin ayrılık birşey oldu adam en son borçlarını sorguluyordu.
Ayrılık olduysa hiç sasirmam baştan beri evlenmez bir şey çıkıcak dedim

Belki de enişteye yakalanırım diye ortadan kayboldu yeni bir isimle evli barklı gelebilir

Ayrılık olduysa hiç sasirmam baştan beri evlenmez bir şey çıkıcak dedim

Belki de enişteye yakalanırım diye ortadan kayboldu yeni bir isimle evli barklı gelebilir

Birşeyler var. Komplo teorilerine devam. Ayy merak ederim huyum kurusun ki. Radikal kararlar hep dikkatimi çeker böyle. Gelirr bence..

Birşeyler var. Komplo teorilerine devam. Ayy merak ederim huyum kurusun ki. Radikal kararlar hep dikkatimi çeker böyle. Gelirr bence..
Bence de gelir ama nasıl gelir orası muamma

Yeni nikle

Yada eskisiyle ayrılık haberiyle

Gelirse konuya denk gelirsek etiket yapalım

Erkeği zora sokmanın yolu parasını almak değil aklıyla oynamak ama. Tik toku hayatının merkezi yapan bir kızımıza bunu anlatamayız tabi!

Sevgilinizin yaptığı büyük bir terbiyesizlik ama gerçekten her şerde bir hayır varmış. Bu hata kendisini daha büyük bir hatadan kurtarmış. Üstelik sadece 1000 tl’ye. Hırsızlık çok geniş bir kavram. Sizin durumunuza spesifik olarak tokatçılık ya da dolandırıcılık diyebiliriz. Kafaya silah dayayıp parasını alsaydınız bunun adı gasp olurdu mesela.

aynen hırıszlık kanka
silah dayadım kafasıan veya gizlice çaldım di mi
1000 tl kykda kalan öğrenci için büyük para,
alamıyuorszxunuz kendi kocalarınızdan 5 kuruşş bana laf ediyıorsunuz utanmadan

Aaa Vanessa'ya gereksiz bir ozguven gelmis, cenesi acilmis
Kocalarimizdan senin yontemle para koparip (!) engelleyip nasil dolandir...pardon kacacagiz Vanessa, aksam ayni eve geliyorlar hani onlarin da evi ya

Gercekten boyle bir seyi ilk defa duydum. Kinamamaliyim. Hamileyim, kinamamaliyim.

Kocama borç takıp engellemek dkdkfkfk, daha fazlasını bize harcıyor zaten adam, 1000 tl ne ki? Sadece 1 haftalık cep harçlığı oluyor bize. Evliliği ne sanıyor acaba bu kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…