2 haftadır tanıştım biri bu benim kendisi türkiyede ankarada yaşıyoruz ikimizde uzmanlık alacak burda 4 yol ancak dün araştırma yaptm arabistan hakkında ve korktum şeriat fln varmis bu doktorun oyle kötü yobaz bir düşüncesi ni görmedim ama arkadaşlar bi akil verin yarin buluscaz tepkisini ölçmek...
www.kadinlarkulubu.com
Lütfen söylediklerinize saygım var yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ama kötü söz ağır kelime kullanmayn fikirlerizle yardımcı olmanız açısıdan açıyorum bu konuyu sevgilim olmadan önce bir flörtüm vardı ve bir kez görüştük birinden ilk defa ilk buluşmada bu kadar etkilendim hoşlandm galiba...
www.kadinlarkulubu.com
23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme...
www.kadinlarkulubu.com
8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
www.kadinlarkulubu.com
daha nicesi ve bir de şu anki konunuz... troll müsünüz yoksa disosiyatif kimlik bozukluğunuz mu var... gerçekten ciddi soruyorum,asla dalga geçmek için demiyorum.
bambaşka kişiler yaşamış gibi açmışsınız konuları.
bir de bu... insanlar size sayfa sayfa yorum yazdı. ayıp ama gerçekten bu yaptığınız. zevk aldınız mı bizi kandırmaktan?