Kamudan mi istifa ettiniz? Ben de etmeyi düşünüyorum ve büyük ihtimal edeceğim.58 e kadar zaten emekli maaşım olmayacak.ee o saatten sonra da ne halde olurum kimbilir.Ahh sormayın. Ben de 15 yıl calıştı sonunda da bıkkınlık ve yorgunluktan yeter diyerek istifa ettim. Eşim sıkılırsın vs diye bırakma dedi ama dinlemedim. Ailem hala Kızgın dır mesela bana. Bu arada prim de yaptırmıyorum çünkü prim yatırırsam iş bagkura dönüyor ve 2000 gün daha fazla yaptırmam gerekiyor calışırsam SSK kıydım onda prim gün sayısı daha az ama her sekilde 58 de emekli oluyorum. 58 e kadar durmadan calışmak cok zor düşünün hiç bir cocugumu ayrılmayacak gibi sevemedim hepsini 10 12 haftalık bıraktım işe gittim.
Neyse simdi 2 yıldır evdeyim böyle cok güzel ama amacsız da kaldım şimdi bir gün bile olsa calışsam sanki fena olmaz diyorum. En azından günüm dolar bir de belki ufak bir dükkan vs alırım oranın da geliri olur yaslılık var işin ucunda. Bakımevine gidecek olsam bile belli bir gelir gerekiyor![]()
Yanı çıkış yolu göremiyorum.devam etmek demek hayatımın tamamen böyle geçmesi demek.iste bunu artık kabul edemiyorum.
Evet prim yatırmaya devam edersek bağ kur emeklisi oluyoruz.onceden böyle değildi. 10 yıl memuriyetten sonra kendin de prim yatırsan memur emeklisi oluyordun.fakat bu değişti artık.
Şimdiki aklım olsa ben ne kpss uğraşır ne onca sınava girerdim.
Evlenen ona gore bunu bilip evlenseydi benimle .