• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ciddi düşünmüyor ne yapacağımı şaşırdım aynı kaderi paylaşan var mı

evlılık konusu acılınca mesela arkadaslarınız hanı sızde yok mu evlılık dyınce

hemen atlayın ne evlılıgı ben de sevgılımde hıc dusunmuyoruz evlılık çok guzel hayat böyle diyin her defasında..

hatta ay bı zamanlar evlılıgı ne isterdim çocukmusum gercekten ınsan buyudukce daha da anlıyor hayatı falan dıyın... evlenıp napacagım dıyın vs vs...

bu sefer soru sorma sırası ona gelecek sevgılım benımle evlenmek ıstemıyor mu ve neden ıstemıyor?

bunu kasıtlı yaptgnızı göstermeyın ama cocukca olmasın yanı sabırlı olun zamanı gelınce de lafı koyun önune..

hııım güzel taktik tşkkr ederım

hııım güzel taktik tşkkr ederım

rica ederim..:) ve sana gün gelip evlenmeyı istemez mısın gelecekte gıbı bır soru sorarsa aman ha hemen cok ısterım deme..

gelecek bır bılınmezlık ben sadece senınle suan yasadıgım anı sevıyorum ve yasıyorum kaderımzde kısmetımızde varsa evlenırız zaten.. kendımı beklentı ıcıne sokup daha sonra uzulmek ıstemem dıyın.. kader kısmet dıyın...

bu sölerı duyan herkes hop noluyoruz ya? der mutlaka:) ...emınım bır dusunecektır bu sözler karsısında ki bılırsın erkekler kovalamaya bayılır:)

öyle bir dünya yok sakın yapayım deme aksine daha bir rahata alıştırırsın onu ohh nasıl olsa evlilik düşünmüyor diye dedim ya erkekler evlilik düşünmüyor artık her şey önlerinde bir de rus kızları meselesi var bizimkinin kaprisini çekeceğime ruslarla mutlu olurum diyorlar artan yabancı evlilikler de bunun göstergesi.

demem o ki açıkca konuşmak daha iyi evlenmek istemiyorsa yollarınıza ayrı devam edersiniz taktikle olsaydı bu iş hiç bekar kız kalmazdı ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de açık konuşmakta fayda olduğunu düşünüyorum. o taktikler işleyene kadar adamın kafasına taş düşene kadar 1-2 sene daha geçer. Yaşı varmış adamın. Bu yaşta evlenmeyi düşünmüyorsa hiç düşünmüyordur. Bunu öğren sen de ona göre tavrını takınırsın. Evlenme gibi bir niyeti yoksa açık konuşsun o da seninle..

He sen diyosan ki evlenmesek de olur yeter ki beraber olalım ama evlensek daha iyi olur. Evlenirsem bundan başkasıyla evlenemem. falan filan ... O zaman taktikleri değerlendir derim.

Erkekler biraz daha mantıklı yaklaşıyor bu konuya. Özellikle maddi olarak erkek kendini sağlama almak istiyor evlenmeden önce. Böyle bir tedirginliği olabilir mi?

6.yılımız doldu, sözleneli 7 ay oldu :9: Bilmem anlatabildim mi ?
Gerçi benim yasım da küçüktü o da vardı ama şimdi yeni bi ilişkiye başlasam en az 2-3 yıl ciddi birşey düşünmezdim.Bence biraz daha tanı hatta evlilik meraklısı gibi gözükme üstüne düşmeyince o başlar evlenelim demeye diye düşünüyorum?
Seni sevdiğinden emin misin bir de hareketlerinden anlasılıyordur sonucta :44:

Erkekler biraz daha mantıklı yaklaşıyor bu konuya. Özellikle maddi olarak erkek kendini sağlama almak istiyor evlenmeden önce. Böyle bir tedirginliği olabilir mi?

aslında var öle bir sıkıntısı hani deseki bundan dolayı böyleyim yoksa bende isterim anlarım ama konuyu hiç açmaması varya ınsanın fena zoruna gidiyor

6.yılımız doldu, sözleneli 7 ay oldu :9: Bilmem anlatabildim mi ?
Gerçi benim yasım da küçüktü o da vardı ama şimdi yeni bi ilişkiye başlasam en az 2-3 yıl ciddi birşey düşünmezdim.Bence biraz daha tanı hatta evlilik meraklısı gibi gözükme üstüne düşmeyince o başlar evlenelim demeye diye düşünüyorum?
Seni sevdiğinden emin misin bir de hareketlerinden anlasılıyordur sonucta :44:

hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin darısı tüm bekarların başına :)) sözde seviyorum diyor ama ben emin değilim sevdiğine ilgisiz, bazen arkadasım mı sevgilim mi bilemiyorum o yakınlık yok , sahiplenme yok ya da hissedemiyorum sorsan sen yanılıyorsun yok öle bısey der

açıkça konuşmak en doğrusu olmuyorsada olmuyordur en azından daha fazla zaman harcamazsınız 26 yaş geç değil fakar erkende değil artık hayatı bi şekilde yoluna koyma vaktı geliyor demektir

Bak ben sana bir şey anlatayım. 27 yaşındayım ben. Uzun yıllar süren bir ilişkim oldu ne sen sor ne de ben tekrar hatırlayayım. Bu hususta söylediğim tek ayrıntı bu olsun. İlk ilişkimdi. Henüz ilişkinin nasıl olduğunu bile bilmiyorken 6 ay geçmeden alyans ile dikilmişti karşıma. Ciddi düşünüyormuş haspa. Ben evliliğe o kadar uzaktım ki; alyansı görünce sırasıyla pembe panjur, laminant parke, ahşap mutfak dolaplarının taşlı kulpları canlandı zihnimde. O anda elimde vileda sopasını hissettim ve adapte oldum bu fikre. Hemen ikna oldum anlayacağın. Sonrası hüsran. Dediğim gibi ayrıntıya mahal yok. Epey hüsran...

Sonra yaş oldu 25. Dedim yok evlilik defteri kapansın. Ben işime gideyim, akşam sevgili pederime mısır patlatayım. Mutlu mesut yaşayayım. Sonra biri çıktı karşıma. Yörü git! Diye öteledim lakin gitmedi. Bu sefer çok kolay olmadı evlilik fikrine alışmam. 2 yıl geçti aradan hala da alışabilmiş değilim. Nihayetinde ikna oldum olmasına da bu kez de aileler karşı çıktı. Çoook zorlu bir sürecin sonrasında o sıkıntı da atlatıldı. Ancak evlenebildik mi? Hayır. Zira bu kez de hastalıktan tut en eften püften sebeplerden ötürü ertelendi. Hala birlikteyiz ancak evli değiliz.

Bu bir sorun mu? Hayır değil. Yarın sabah kalktığımda o'nun ölmüş olma ihtimali var. Bu ihtimal benim tüm kanımın çekilmesine sebep olurken, evlenemiyor oluşumuz onu bırakmam için yeterli bir sebep değil. Keza yarın sabah benim uyanamama ihtimalim var. Gelecek ise planlandığı gibi olmuyor maalesef. Hele ki evlilik hususu. Burada bazen görüyorum tüm arkadaşlarım evlendi ben evlenemedim ühühü gibi konuları. Yahu benim çevremde bekar arkadaşım kalmadı :) Ben bunu zerre kadar sorun etmiyorum. Yaşadığım onca şeyden sonra çok iyi idrak ettim ki, kaderin nanik yaptığı en mühim konu aha da bu evlilik konusudur. Sen ne yaparsan yap, zamanı geldiğinde olacaktır.

Bırak akışına yahu. Sorgulama, baskı kurma, taktik düşünme. Sevmiyor isen ayrıl. Ancak böyle bir sebepten ötürü sevgini bitirme.

taktikle evliliğe kandırınca içine siniyosa yap. Evlenicek insanın içinden gelmez mi ya nebiliyim öyle olması gerekmez mi seninle birlikte yaşamayı düşüceneği için heycanlanması gerekmez mi.

ben çok mu eski aşklarda kaldım, peri masalı mı onlar. Küçükken bana anlatılan hikayelerde hep öle olurdu.. neyse istemiyosa zorlamayın, umarım mutlu olursunuz

evliliğin şkla bir ilgisi yok yani elbette erkekler de ister sevdikleriye bir arada olmak ama onlar daha mantıksal bakıyorlar işte maddi sorunlar acaba alışacakmıyım baba olabilecekmiyim biz herşeye hazırız sanki toplum baskısı falan ama onlar öyle değil o yüzden aa sevdiğini almak istemezmi diye düşünüp kendinizi üzmeyin.

Nedir bu evlilik meraki çözemedim. . Kocis kocis tek derdimiz kocisler gerisi hikaye.. Kocis oldu mu tamam bakkalin kasabin komsunun gozunde hanimsin.. Evde kaldiysan yasitlarin cocuk sahibiyse taslamali boylelerini:-)

Arkadaş 97 uğurlu rakamın mı demiş , direk evet evet demişsin ...
Açıkçası bana 97 doğum tarihin gibi geldi , 97 insanın uğurlu rakamı olur mu yahu ..
Ayrıca 16 değilde 26ymış yaşın düz hesap tesadüfe bak sen ...
Sorulan sorulara da pek doru düzgün cevap vermemişsin.

Canım sen bildiğin 16 yaşındasın. Lütfen derslerine bak böyle konuları düşünme , bu yaşta biri gider biri gelir boşveeeeeeer...

erkeğin sevgi konusunda her zaman bir adım önde olmasından ve evlilik konusunu da erkeğin açmasından yanayım,bu konuda biraz gerikafalıyım sanırım ama ister maço olsun ister entel hiçbi erkek aşkım ne zaman evlenicez ne zaman yüzük takıcaz beni ne zaman annenle tanıştırcaksın tarzında bi kızı çokta matah bulmaz gibime geliyo, yaşı müsaitse işi gücü varsa ve seviyosa adam akıllı her erkek bi yerden sonra konuyu açar zaten, ha açmıyosa ve sen evliliğe gidecek bi ilişki istiyosan ayrılırsın olur biter

Arkadaş 97 uğurlu rakamın mı demiş , direk evet evet demişsin ...
Açıkçası bana 97 doğum tarihin gibi geldi , 97 insanın uğurlu rakamı olur mu yahu ..
Ayrıca 16 değilde 26ymış yaşın düz hesap tesadüfe bak sen ...
Sorulan sorulara da pek doru düzgün cevap vermemişsin.

Canım sen bildiğin 16 yaşındasın. Lütfen derslerine bak böyle konuları düşünme , bu yaşta biri gider biri gelir boşveeeeeeer...

düz mantıkla düşünüyorsun , ayrıca yaşımdan emınım kimliğimi mi göstermeliyim ? hem konu yaşım değil yaşadıklarım ilgini çekmiyorsa yazmayabılırsın

Back
X