• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ciddi düşünmüyor ne yapacağımı şaşırdım aynı kaderi paylaşan var mı

sonbahar97

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
16
0
6
35
Niğde
Yaklaşık 1 yıldır sevgiliyiz onu seviyorum ama bu zamana kadar ciddiyete dair ağzından tek kelıme duymadım 1 ay önce canıma tak dedı ' ben geleceği olmayan bi ilişkiye devam etmek istemiyorum yuvam çocuğum olsun istiyorum dedim ' cvp vermedı bi süre, sonra eskisi gibi olduk konuyu açmadı bende açmaya utandım ne uzuyoruz ne kısalıyoruz ayrılamıyorum böyle devam etmekte içime sinmiyor evlilik meraklısıda görünmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım yardım edin kafam çok karışık :(((

Canım yaşın kaç? 97 doğum tarihin değildir herhalde!!!

Yaklaşık 1 yıldır sevgiliyiz onu seviyorum ama bu zamana kadar ciddiyete dair ağzından tek kelıme duymadım 1 ay önce canıma tak dedı ' ben geleceği olmayan bi ilişkiye devam etmek istemiyorum yuvam çocuğum olsun istiyorum dedim ' cvp vermedı bi süre, sonra eskisi gibi olduk konuyu açmadı bende açmaya utandım ne uzuyoruz ne kısalıyoruz ayrılamıyorum böyle devam etmekte içime sinmiyor evlilik meraklısıda görünmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım yardım edin kafam çok karışık :(((

İnşallah ordaki doksan yedi ugurlu rakamındır yoksa senin suanda en ciddi düşüneceğin sey sınavların olmalı

bu konudan anlayacağımız üzere, demek ki iyi bir anne olursam 8 sene sonra şirinleri görmekle kalmaz, k.valide bile olabilirim :27:

eğer gerçekten 97 doğumlu isen, senin evlenmeyi düşünmek şöyle dursun, 1 senelik sevgilin olması bile skandal..

Bu yaşlardaki kızlardaki evlenme hevesini anlayabilmiş değilim. Neyse ön yargı ile yaklaşmayayım. Belki uğurlu sayısıdır.:27:

bir kere bu ciddi ilişki kavramıyla evliliği bağdaştırmaktan vazgeçmek lazım nice evlilik lafı edilen ilişki bitiyor önemli olan paylaşımınız eğer çok gençse işi askerliği varsa elbette evlilik demez.. zamanla olacak şeyler bunlar.

Bence "evlenelim" diyenden kork, evlenmek istemeyenden değil. yarın birgün "nasıl olsa evlencez" der, sen de kendini ummadığın bi hüsranın içinde bulursun.

Ne aceleniz var ??
Belki erkek arkadasin hazir degil , belki suan icinden gelmiyo
Belki suan dusunmuyo.. Vs.. Vs..
yani sirf evlilikten bahs etmiyo diye ciddi degilmi?
nice evlilik hayalleri veripte cekip gidenler var...

Herseyi zamana birakmak en güzeli , Herseyi akisina birakin.

Ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi bence.. :ssz:

Zaman ilerledikçe insan şuanki gibi düşünmüyor..

Erken ve düşünülmeden verilen kararların sonu niyeyse hep hüsranla sonuçlanıyor..

Eğer yaşın daha küçük ise , çok ama çok erken ..

Bu yaşlarda yapılması gereken o kadar çok şey varken..

Ahahahahahaaaaa gerçekten çok hoşsun :))))
Bak benim derdimde çıktı birden ortaya ben ne yapayım dersin 6 yıldır birlikteyiz ama "öyle" ama "böyle" zaman, alışmak, aşk, sevmek, güven, amin olmak, garantiye almak.... derkennnnn kaldım evde :37: 1 yıl evlilik için erken sanki... Sen bence onu her an yanında görebilmek için her an seninle olması için evliliği istiyorsun du bakalım evlilik 1 yılda olmaz... Çok değişeceği dönem var... Sabrettttt incisinin tanesi :))):nazar:

16 yaş evlilik için biraz geç kalınmış bi yaş bence bu çocuğu büyüyle falan bağla maazallah evde falan kalırsın.

16 yaş evlilik için biraz geç kalınmış bi yaş bence bu çocuğu büyüyle falan bağla maazallah evde falan kalırsın.

nasil bir akil vermektir bu buyu yapinca is tatliya baglaniyor oylemi? evde kalirsinda ne demek yeryuzunde erkeklerin soyu tukenmis bir bu kalmis...

evlılık konusu acılınca mesela arkadaslarınız hanı sızde yok mu evlılık dyınce

hemen atlayın ne evlılıgı ben de sevgılımde hıc dusunmuyoruz evlılık çok guzel hayat böyle diyin her defasında..

hatta ay bı zamanlar evlılıgı ne isterdim çocukmusum gercekten ınsan buyudukce daha da anlıyor hayatı falan dıyın... evlenıp napacagım dıyın vs vs...

bu sefer soru sorma sırası ona gelecek sevgılım benımle evlenmek ıstemıyor mu ve neden ıstemıyor?

bunu kasıtlı yaptgnızı göstermeyın ama cocukca olmasın yanı sabırlı olun zamanı gelınce de lafı koyun önune..

Back
X