Sevgilim cimri mi yoksa ben mi abartıyorum?

Cimriliğini bilmem de doğru kelime -Centilmen- değil. İki kız varken ki birisi kız arkadaşı öyle yapıyorsa ayıp yani. Şahsen ben bayan halimle rahatsız olurum bir başkasının benim hesabı ödemesinden o kendi hesabını ödettirmeye çalışıyor soğumanı tiksinmeni gayet iyi anlayabiliyorum.

Bende baktımki bana kitliyo hesabı...birazıcık centilmen ol,kibar ol dedim :)

Evet evet cimri

Kendini açıkgöz sanan cimri hemde. Sogumakta haklisiniz.

Dün biraz ayrılma konusunu açmaya çalıştım eskisi gibi sevemiyorum hareketlerin tavırların soğuttu çok dedim. Beni tekrar sevebilmen için elimden ne gelire yaparım ben eskisi gibi değilim sen nasıl olmamı istiyosan öyle olmaya çalışıyorum artık ayrılmayalım şöyle böyle diye vicdan azabı çektirtti bana sonradan pişman olmaktan korktum. Ama artık aşık hissetmiyorum ona karşı, cimrilik ya da centilmenlik kavramlarının da değişmiceğini bunun bir yapı olduğunu düşünüyorum. Nasıl yapsam ayrılsam işin içinden çıkamıyorum.

kadın erkek eşitliğine inanırım, klübe gideceksem tabi ki giderim, tabi ki adam da bana iyi eğlenceler deyip uğurlayacak ya ne olacaktı?
höt zöt eden adamdan hiç hoşlanmam öyle bir adam hayatımda olamaz da zaten.

ama aynı derecede erkek centilmenliğine de inanıyorum. erkek hele türkiyede beni eve bırakınca kapıda bekleyip içeri girdiğimi görsün, beni saçma sapan saatlerde otobüsle yollamasın, market kasasında filan da azcık dikkat etsin yani. 1 kere aklıma bi adamın cimri olduğuna, hesapçı olduğuna dair bir şüphe düşmüştü buz gibi soğudum kendisinden daha da görüşmedim. hesap ödemek sorun değil zaten öderim ama adamın içime bu tür bir şüphe düşürecek tavırları olmaması lazım. o güvenin oluşması lazım. o güven oluşmazsa yahut 1 kere soğursam ben iflah olmuyorum hiç içimden gelmiyor daha da görüşmek.

sizin durumda adamı yakından tanımadığım için cimri mi yoksa düşüncesiz, ayarsız, acık yontulmamış biri mi tam anlamadım. mesela plan program yapar mı? şuraya gidelim şunu yapalım der mi, siz plan yapınca uyar mi? cimri adam bunları da yapmaz diye düşünüyorum. hediye konusu daha ayrı bir durum, çoğu erkek bilmiyor hediye almayı. Ama bilmiyorsa ve siziciniyorsanız elbette ki bunu söyleyin, bunda tuhaf bişey yok.

Cimri cimri senden aldiklarini da kar görüyor..
bizde ogrenciydik, bizde paramizı hala kimde varsa ondakini harcariz. Bence hazir sogumusken ayrilin. Bu adamla bir ömür gecmez asla.. hele ki siz cömert bir insanken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…