• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cimri mi

hupsidupsi09

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2024
238
358
23
30
Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz

Cimri olsa vitamin takviyelerini de almazdı.

Ödemeleri var biraz sıkıyor kendini bu da doğal.

Her erkek de sevgilisi yeni başlayınca çiçek göndermiyor.

Hatta kızlar kendi kendine çiçek gönderip sevgilim/ nişanlım / kocam gönderdi bile diyorlar. Gözümle gördüm.

Çiçek istiyorsan ve göndermiyorsa telkinde bulunabilirsin beklediğine dair belki düşünememiştir.

Parası olmayabilir adam borç ödüyormuş. Sinema ucuz değil. E sadece biletle de bitmiyor. Çiçek konusu ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemse bana da gereksiz geliyor. Sadece bunlara bakarak cimri diyemeyiz bence

Adamın bir sürü borcu harcı varmış. Açıkça da parasının olmadığını söylemiş nesi garip geldi ki? Kendine aldığı 2 şişe parfümü çok görmüşsünüz. Lüks mü bu ? Sinemaya gitmek istiyorsaydınız parasını siz ödemeyi teklif etseydiniz? Niye etmediniz?

Cimri olsa vitamin takviyelerini de almazdı.

Ödemeleri var biraz sıkıyor kendini bu da doğal.

Her erkek de sevgilisi yeni başlayınca çiçek göndermiyor.

Hatta kızlar kendi kendine çiçek gönderip sevgilim/ nişanlım / kocam gönderdi bile diyorlar. Gözümle gördüm.
Ya işte tutarsız şeyler var . Sinemaya. Parası yoksa parfümlere niye merak sarıyor , o kadar pahalı vitaminleri nasıl aldı çok garip sjsjsj

Ya işte tutarsız şeyler var . Sinemaya. Parası yoksa parfümlere niye merak sarıyor , o kadar pahalı vitaminleri nasıl aldı çok garip sjsjsj
Param yok derken ona verecek param yok demek istemiştir. Parfüm ve vitamin daha öncelikli onun için demek ki

Adamın bir sürü borcu harcı varmış. Açıkça da parasının olmadığını söylemiş nesi garip geldi ki? Kendine aldığı 2 şişe parfümü çok görmüşsünüz. Lüks mü bu ? Sinemaya gitmek istiyorsaydınız parasını siz ödemeyi teklif etseydiniz? Niye etmediniz?
Daha önce tiyatro parasını ben vermiştim üst üste bi şeyleri yüklenmek istemiyorum . Ben bunları sorun yapmam normalde ama tutarsızlık olunca garipsedim

Partnerim ev ödemesi yapsa ve sinema istediğim halde param yok dese ben karşılardım sinemayı.

Hep bana Rabbena yapmayın derim.

Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz

Adamın durumunu biliyorsunuz demek ki varken yapıyor yokken param yok diyor. Ocak ayına kadar sıkıntıda olacağını yazmissiniz.

Daha önce tiyatro parasını ben vermiştim üst üste bi şeyleri yüklenmek istemiyorum . Ben bunları sorun yapmam normalde ama tutarsızlık olunca garipsedim
Ben tutarsızlık göremedim vitaminler ilaç kadar önemli. Gayet açık iletişim kurmuş.

Yüksek ihtimal vitaminler hediye gelmiştir. Ya da indirimdir bi şey vardır.
Parfüm de indirimden almıştır çok pahalı bi şey aldığını düşünmüyorum hatta 1 alana 1 bedava görmüştür.
Bana kalırsa cimri mi bilmiyorum ama sinema muhabbetinde siz daha önce tiyatroyu karşıladığınız için sinemayı da karşılayacağınızı düşünmüş olabilir.
Ayrıca çiçek şart değil yani boş bana göre. Önemli olan tebrik etti mi vs bunlar önemli.
Mesleği nedir?

oha ya adam arabasini satmis ev almis daha pesinatini oderken zorlaniyor bir de sinemaya gidelim diye ısrar mi ettiniz? cok film izleyesiniz varsa "askim suprizim var yarın ucte avmde bulusalim" diyip bilet alsaydiniz.
bence cimri sizsiniz
ayrica yeni ise başlayana cicek gondermek kadar cringe bir hareket yok
bana da geldi daha masam bile yoktu onun bunun yaninda is öğrenmeye calisirken ilk günden yersiz birsey. "bakin beni seven var" şovu mu istiyordunuz? adam basbasayken hediye verince neden hosunuza gitmedi?

Back
X