• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cimri mi

Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
Sevgilin cimri değil ama sen düşüncesiz ve bencilsin.

ben bazen çiçek konusunda erkeklere hak veriyorum artık. o kadar çok çiçek çiçek çiçekkkk muhabbeti var ki bayma noktasına geldi. evine 2 saksı alıp çiçek bakımı bilmeyen kadınlar story paylaşabilmek için çiçek diye ölüp bitiyor sevdiğiniz falan da yok ha. story çektikten sonra birkaç gün vazoda durup çöpe gidecek. çiçeği kurutup saklamayı akıl eden kadın bile yok denecek kadar az.
düşünmüş pahalı fiyatlara vitamin falan almış cimri adam neden alsın?
insanlar hayat kurmaya kalıcı şeyler yapmaya çalışıyorlar mesela ev almak araba almak iş kurmak gibi. bu aşamalarda moral olmak yerine cimri mi diye düşünmek çok art niyetli.

Sana o aldıkları bile fazla bence. Adam açık açık param yok demiş sen "30 yaşında adam, şok oldum fsfsfjj" modundasın. Gerçekten bence 4.ayı devirmeyin, ayrılın.

İnsanların ortasında hava atamadın çiçekle diye bence bu stresin. 😂

Beyefendi ile ilişkimizin dördüncü ayını devirmek üzereyiz ücde olabilir tam saymadım dndkdkdk yalnız kafamda sorular var çok irdeliyorum. Kendisi memleketinden ev aldı . Onun taksitleri ile ugrasıyor ve ekonomik sıkıntılar yaşıyor . Deprem bölgesinde farklı bi ödeme yöntemi ile almış yüklü miktar peşin ödemesi var ve bunun için bu ay aracını sattı . Ocağa kadar eko olarak sıkıntı da olacak. Geçen sinemaya gidelim diye ısrarcı olunca param yok dedi açık açık sok oldum . 30 yaşında adam . Neyse tabi geçici diye sorun etmemeye çalıştım . Bu süreçte benimde İş değişikliğim oldu haliyle herkes çiçek gönderiyor . Bundan beklemedim durumundan dolayı . Bugün buluştuk , bana vitaminler takviyeler almış fiyatları baya yüksekti. Kendine de parfüm almış iki tane . Bunları alabiliyorken Hadi sinemayı geçtim yeni işe başlamış kız arkadaşına çiçek göndermesi gerekmez mi ? Vitamin ok düşünmüş etmiş almış da ne bileyim. Siz ne düşünürsünüz
Cimri değil,cimri olsa vitamin takviyelerini de almazdı size. Sadece maddi anlamda zorlandığı icin,ihtiyaca yönelik harcama yapıyor olabilir.
Arabasını satmış,ödemeleri var diyorsunuz,param yok demiş neden şok oldunuz? Ya da diyemediniz mi "biletleri ben alayım gidelim" diye.
Siz de normal değilsiniz kusura bakmayın ama. 30 yaşında adam parası yok diye şok oluyorsunuz ki har vurup harman savurmamış adam ev almış,siz bir sinema biletini esirgemişsiniz. Cimri olan siz olabilirsiniz bence.

30 yasinda biri ev mülk icin ugrasiyorsa saygim olur o adama bir kere.

Ise basladim diye Cicek vs. Almadim, yollasinlar diyede asla aklima gelmez.
Cimrilik boyutu bence, herseyden szrekli kisip sürekli para konusu varsa evet cimridir ve cekilmez.

Konu sahibi eşimle sevgiliyken ev araba bile değil kredi kartı borcu ödüyordu (ailesine destek çıkmış) ve inan bana söyleyemezdi bile param yok diye, ben bildiğim için ona ihtiyacı olan şeyleri hediye vs alırdım. Buluşmaya gelirken çikolatalı gofret getirirdi ben çok seviyorum diye. O kadar mutlu olurdum ki. Yeri geldiğinde parkta otururduk. Önemli olan aranızdaki sevgi bence. İçime sinmeyen şeyler var demişsiniz öyleyse bence devam etmeyin ilişkiye ama bu konuda adama bir şeyler hissettirip üzmeyin derim. Erkekler para meselelerini inanılmaz gurur yapıyor ve olacağınız varsa, bir gün pişman olsan bile bu konuda onu üzdüğün takdirde dönüp yüzüne bakmaz.

Yani benim eşim beni ömrüm boyunca 1 kere bile sinemaya götürmese dahi onunla evlenirdim, ki evlendim.
Biz de birlikte ev aldık, evi aldıktan sonra sadece 1 kere kutlama yemeğine gidecek kadar 3000 tl bir nakit paramız kalmıştı. Sonrasında düğün hazırlıkları evi düzme vs derken aylarca tiyatro sinema kıyafet alışverişi yapmadan yaşadık.
Şimdi 6 aylık evliyiz, borçlarımız bitti, bu akşam V.I.P. müzikal biletimiz var, durumumuz rahatladı keyfimizce harcıyoruz.
Birlikte sıkıntılar çekmeden hep bolluk içerisinde bir yaşam hayal ediyorsanız sevgilinizden ayrılın. Tercihlerinize göre çok daha varlıklı biriyle birlikte olun. Böyle mutlu olamayacak ve karşınızdakine mutluluk veremeyecek gibi gözüküyorsunuz...

Herkesin öncelikleri farklı. Bence de kısıtlı bütçen varsa çiçeğe para vermezsin ama vitaminlere verebilirsin. Yani o kadar para verip vitamin alan insana çiçek almadı diye cimri de cimri denmez yahu.

Derdinizin ne olduğu da belli. Çiçeğe takma sebebiniz işyerindekilere hava atmak istiyodunuz çiçek yollamayınca atamadınız. Bir dahakine söyleyin vitamin falan alacaksa işyerinize kargo yapsın da iş arkadaşlarınıza söylersiniz bakın sevgilim yolladı diye, nispet yapma ihtiyacınız karşılanmış olur.

Son düzenleme:
Sevgilim bana çiçek yerine vitamin alsa daha çok mutlu olurdum, bu yeni işe başlayana çiçek yollamak falan da sosyal medya özentiliği zaten,
adam belli ki ayakları yere sağlam basan, aklı başında, geleceğine yatırım yapan iyi bir adam, konunun girişinden ve verdiğiniz cevaplardan
sevmediğiniz çok açık, sizin gösteriş talebinize hizmet etmediği için cimri damgası vurmayın boş yere, ayrılın.

Öyle miyim . Önceki ilişkilerde hep bi şeyler bekleyen taraf ben oldum yapan karşı taraf oldu . Bu insan öyle değil kendine çok saygısı var ona özenmediğimi vs söylüyor :( ben bi erkeğe nasıl özenilir çok bilmiyorum galiba
Yetişkin ilişkisi farklı bir ciddiyetle ilerliyor siz daha random takılmalarda, çiçek böcek keyiflerindesiniz :)

Konu sahibi eşimle sevgiliyken ev araba bile değil kredi kartı borcu ödüyordu (ailesine destek çıkmış) ve inan bana söyleyemezdi bile param yok diye, ben bildiğim için ona ihtiyacı olan şeyleri hediye vs alırdım. Buluşmaya gelirken çikolatalı gofret getirirdi ben çok seviyorum diye. O kadar mutlu olurdum ki. Yeri geldiğinde parkta otururduk. Önemli olan aranızdaki sevgi bence. İçime sinmeyen şeyler var demişsiniz öyleyse bence devam etmeyin ilişkiye ama bu konuda adama bir şeyler hissettirip üzmeyin derim. Erkekler para meselelerini inanılmaz gurur yapıyor ve olacağınız varsa, bir gün pişman olsan bile bu konuda onu üzdüğün takdirde dönüp yüzüne bakmaz.
Bizde çok defa parkta buluştuk . Dört aydır düzgün bir yerde yemek yemedik herhalde . Ben böyle şeyleri gerçekten mesele yapmam normalde

Bilmiyorum sevip sevmediğimi nasıl anlarım
daha ucuncu ay mi dorduncu ay mi lutfedip bunu bile önemsemeyecek bir iliskide ne sevgisi ya
bizim ulkede ne basit birkac hafta cikiyorsun hemen seviyorum ediyorum agizlarda (hatta bazen tanimadan etmeden iliskiye baslamak icin seviyorum zirvaliklari)
adam allah askina senin neyini sevsin?
adama verdigin bir sevgi - ilgi belli ki yok
adamdan bu diye bahsediyorsun, kendine aldigi iki kurus seye takilan birisin, millete hava atamadın diye cicek gondermemesini sorun ediyorsun. oyle gecimi kolay biri değilsin
öyle bir anda tesadufi sekilde tanışıp "iste bu" diye büyülü bir anin yasanip baslanmadigi bir iliski oldugu aşikar belki netten tanistin belki es dost ortaminda, siradan birsey
bir de "bu adamla birsey beni dürtüyor" demissin.
seni dürten sey adami da dürtmüştür merak etme
alt tarafi cikiyorsunuz. elbet senden hoşlanıyordur , cinsel bir çekiminiz vardir ama ask sevgi bilmemne
bunlar fazla bu iliskiye
bazi baglar zamanla olur

Eşimle tanistigimizda ogrenciydi ailesi para birimi asiri yuksek bi ülkeden olunca normalde bana sürekli hediye vs alirdi. Surekli disarda luks yerlerde yemekler vs takilirdik. Sonra bu boyle gecmez deyip araba aldi öğrenciyken ama beim ustume yaptii ve taksitler arabaya gitti sunu yapalim sunu edelim derken para yok vs derdi o zaman ben destek olurdum bazen butun maasimi gezmelere harcardık . Cimri mi vs dusunumezdim asla iyi ki o islere girdik o arabayi aldik cok faydasini gorduk takdir edin bence ev isinize yarar ilerde. Keske biz daha sıkıp kendimizi o zaman evde alsaydik kismet

daha ucuncu ay mi dorduncu ay mi lutfedip bunu bile önemsemeyecek bir iliskide ne sevgisi ya
bizim ulkede ne basit birkac hafta cikiyorsun hemen seviyorum ediyorum agizlarda (hatta bazen tanimadan etmeden iliskiye baslamak icin seviyorum zirvaliklari)
adam allah askina senin neyini sevsin?
adama verdigin bir sevgi - ilgi belli ki yok
adamdan bu diye bahsediyorsun, kendine aldigi iki kurus seye takilan birisin, millete hava atamadın diye cicek gondermemesini sorun ediyorsun. oyle gecimi kolay biri değilsin
öyle bir anda tesadufi sekilde tanışıp "iste bu" diye büyülü bir anin yasanip baslanmadigi bir iliski oldugu aşikar belki netten tanistin belki es dost ortaminda, siradan birsey
bir de "bu adamla birsey beni dürtüyor" demissin.
seni dürten sey adami da dürtmüştür merak etme
alt tarafi cikiyorsunuz. elbet senden hoşlanıyordur , cinsel bir çekiminiz vardir ama ask sevgi bilmemne
bunlar fazla bu iliskiye
bazi baglar zamanla olur
İlişkinin genelini bilmeden ne kadar rahat yorum yapıyorsunuz ya. Ben aldığım kadarını veren bi insanım . O da ilgisinden aşkından ölmüyor bana . Evet çok kolay bi insan değilim farkındayım . Kendimi törpüleme çalışıyorum zaten . Ama karşımdaki de çok kolay değil

Back
X