- 6 Temmuz 2025
- 1.167
- 3.634
- 48
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Yönetici gezegenimizi nerden buluyoruz 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yönetici gezegenimizi nerden buluyoruz![]()
yedinci evinde tam olarak ne yaziyor? onu ve derecesini bul. onu yazYedinci ev balık venus ikizler ben anlamadım şimdi tam yönetici gezegen kısmını
Evet nedense buna kimse değinmemişVitamin derken internette satilann doktorunn önermedigi şeyleri sakin ama sakinn kullanmayın
Merdiven altı nerde yapıldığı belli olmayan seyleri doktor vermediği sürece kullanma lutfenEvet nedense buna kimse değinmemiş
Yok ben zaten eczaneden alıyorum ne alacaksam, hatta bunu söylemem uygun olmayacak ama mahrem bir sorun yaşayan bir arkadaşım internetten ilaç bakmaya kalkıştı, dedim manyak mısın doktora gitsene ya sana bir şey olursaMerdiven altı nerde yapıldığı belli olmayan seyleri doktor vermediği sürece kullanma lutfen
Konu sahibi karşındaki insan sana ilgisinden aşkından ölmüyorsa, sen de sevdiğinden emin değilsen neden bu ilişkidesin?İlişkinin genelini bilmeden ne kadar rahat yorum yapıyorsunuz ya. Ben aldığım kadarını veren bi insanım . O da ilgisinden aşkından ölmüyor bana . Evet çok kolay bi insan değilim farkındayım . Kendimi törpüleme çalışıyorum zaten . Ama karşımdaki de çok kolay değil
belki cicek gonderir de çevresine "ne kadar seviliyorum" diye gösterir diye benceKonu sahibi karşındaki insan sana ilgisinden aşkından ölmüyorsa, sen de sevdiğinden emin değilsen neden bu ilişkidesin?
Çevremdeki kimse hayatımda biri olduğunu bilmiyor , söylemiyorum . Kaldı ki zaten bir sürü çiçek geldi derdim çiçek falan değil . Düşünülmekbelki cicek gonderir de çevresine "ne kadar seviliyorum" diye gösterir diye bence![]()
Yani dışarıdan sürekli böyle bi sevildiğini kanıtlama ihtiyacı varsa işi çok zor, değersizlik duygusu çok yüksek demektir.. :')belki cicek gonderir de çevresine "ne kadar seviliyorum" diye gösterir diye bence![]()