sevgilim cinsel anlamda benden soğudu

galwaygirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
3
3
1
29
Herkese merhaba,
Beni çok üzen bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Sevgilimle bir süredir birlikteyiz ve çok mutluyuz. Ancak bu hafta biraz rahatsızlandı. Mide ağrısı, kas ağrıları ve halsizlik gibi sıkıntıları vardı. Kendini biraz iyi hissedince benimle birlikte olmak istedi. Bende reddetmedim. Ancak daha olaya geçmeden vajinamdaki tüyleri gördü ve geri çekildi. Anlayamadım. Lazer randevumdan dolayı geçen hafta gittim ve tüylerim çok çok kısa vr seyrekti, daha sık olduğu zamanlar oldu ve bu hiç sorun olmadı. Bunu hasta olmasına verdim ve aldırmadım ama ertesi gün gene denemek istediğinde dünkü durum aklına gelince istediğinin azaldığını söyledi ve gene geri çekildi. Bunun onunla ilgili bir sorun olduğunu söyleyip duruyor ama benim de gururum kırılıyor. Ya böyle devam ederse diye düşünmeden edemiyorum. Bunu nasıl atlatabiliriz bir önerisi olan var mı? :(

Ağda yapmayı tüylerden tamamen arınmayı deneseniz? Şaka şaka. Kıl tüy bahane bu ara üstüne çok gitmemeye çalışın sizi özlemesine izin verin..

O zaten tüy sevmediğini bana söylemişti. O kendisine çok dikkat eder neredeyse hiç uzatmaz. Bende lazere gittiğimden ötürü alamıyorum yoksa lazerin verimliliğini öldürüyor. Daha önceden sorun olmadı bu benim için olsa da olur olmasa da olur bir şeydi ama sanırım biraz hasta hissettiğim için bu defa daha fazla etkilendim sanırım dedi

Kafayi yemis bir erkek daha. Kendisi dikkat ediyor da her banyoda jilet kullaniyodur uzamasina firsat vermiyordur. Bizim oyle mi ? Agda yapmak icin az mikartda uzamasi gerekiyor. Her gun ilk agdali gibi pirüpak olamayiz ki. Insan sevdiginden tiksinir mi biz adamlarin her halini goruyoruz. Birak sen uzak dur biraz burnu surtulsun illa gelecek o anlamda.

Açıkçası bu durumun kıl tüy ile açıklanır bir tarafı yok. Hangi insan sevdiği insanın üç beş tüyünü gördü diye ondan soğur ki? ülkemizde çok bilinmese de genital bölgedeki kıllar çoğu zaman şehvetin simgesi olarak addedilir. Monica Bellucci, Paz Vega, Angelina Jolie bir çok filminde çırılçıplak görünmüş hatunlar özel bölgeleri bal dök yalamıydı? Kadınlar kendinizi bu konuda çok yıpratıyorsunuz yapmayın! taviz vermeyin, belli periyotlarda kıl alımı ve günlük temizliğiniz tabiki de önemli. Fakat siz temizken üç beş tüy çıktı diye sizden soğuyan adam, ilerde siz çocuk doğurduktan sonra özel bölgenizden ve bedeninizde soğumayacak mı sanıyorsunuz? sizi seven biri bedeninizdeki her bir hücreye kadar sever. Nefsani bir sevgi maalesef zamanla saman alevi gibi yitip, gider. Dost acı söyler derler, üzgünüm.

İki üç tüy yüzünden soğuyacaksa bak bi daha gösterir miyim acaba ??!! Ayrıca lazerli bile olsan jiletleyebilirsin daha iyi koyulaşır makina iyi görür. Ama senın cocuga sinir oldum bırak alma kalsın dahada uzat .. :duduk:

Ufak tefek tuylerı nasıl gördü ya. Önce actı şeyinimi inceledi bş kalite kontrolmu yaptı anlamadım nasıl görünür ki seyrek tüy.ben esımle ılıskıye gırınce hıc cınsel organlarına bakmadan yaparım genelde. Uzerunde tuy varmıs yokmus hıc farketmem yanı. Kı sız lazerın bırkac seanslık etkısımı bılıyorum oyle jılete vurmus gıbı gur cıkmaz kı sevgılınız abartmıs yada hasta dıye lıbıdosu dusmus. Bır erkek affedersın balta gırmemıs orman bıle olsanız affetmez yanı bulmus bunuyor

Ufak tefek tuylerı nasıl gördü ya. Önce actı şeyinimi inceledi bş kalite kontrolmu yaptı anlamadım nasıl görünür ki seyrek tüy.ben esımle ılıskıye gırınce hıc cınsel organlarına bakmadan yaparım genelde. Uzerunde tuy varmıs yokmus hıc farketmem yanı. Kı sız lazerın bırkac seanslık etkısımı bılıyorum oyle jılete vurmus gıbı gur cıkmaz kı sevgılınız abartmıs yada hasta dıye lıbıdosu dusmus. Bır erkek affedersın balta gırmemıs orman bıle olsanız affetmez yanı bulmus bunuyor
Ay vallahi sesli güldüm son cümlenize çok yaşayın emi :KK48::KK48:

Back
X