• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cinsellik için beni zorluyor

Kaç kurtul, annenlere ne söyleyecek ki!!? Tehdit edebileceği bir şey yoksa istemiyorum beni rahatsız ediyor dersin olur biter..

Kararlı ol,önce iyi olur,güzel konuşmaya çalışır sonra kendime zarar veririm der,sonra sana zarar veririm der,tehdit eder ailene karşı (ki bunların çoğunu yapmış) pes etme kararlı olmaya devam et, konuşma.Umarım yakın zamanda kurtulursun...

onun yapamayacağı hayallerden bahset.şöyle evim olsun böyle mobilyam olsun de abart biraz. şu arabalar ne güzel benim ki bundan senin ki şundan olsun de :::::)) her yıl yurt dışı tatil.madem o senden cinsellik istiyor seninde isteklerin olabilir dimi.
hem aklıma ne geldi bazı arkadaşların forumda ki yazıları.evleninceye kadar sensiz yapamam yaşayamam diyip evlendikten sonra aldatan.döven kocalarından bahsediyorlar.çok iyi düşünmek gerek.

bu ne ALLAH aşkına siz onun sevgisine inanıyomusunuz :26:
gerçekten seven evlilik düşünen bir insan evlilik öncesi cinsellik istemez

biraz akıllı olun hayatın boyunca taşıyacağın bir yükün altına girmeyin sakın

kaç yaşında bu sevgilin ergenler gibi ölürüm öldürürm piskopatın önde gideni :44:

gazetelerin 3. sayfalarını açıp okuyun bakalım hep bu zihniyette olan insanların yaptığı pislikler :50:
benden size tavsiye bu piskopatdan ayağınız kırılana kadar kaçın :50:

bu adamdan sana ne eş nede baba olur

eğer hala başedemiyosanız en iyisi ailenizle paylaşın bu böyle olmaz sanada yazık ailenede

Sakın ınanma eger sevmıorsan bıran once kurtul daha fazla baglama kendıne benımde vardı boyle bıtane babana gıdıcem dıodu çocukluk ıste korkardım sonra noldu hiç bir halt yapamadı gercı çok aglattı benı ama kurtldum çok sukur

bir bakıma haklısınız ama ben istiyormki hem o üzülmeden benden vazçgeçsin hemde ben üzülmim kalp kırmim . telefonla konusurken bana babasının orta okulda onu bıraktığını ve bidaha eve gelmediğini söledi bana gderken oğlum gelicem seni seviyorum dediğini söledi hayatım cok kötüydü hep bir özlem çektim cok acılar çektik ailemle onları anlattı . seni seviyorum ve benden ayrılmanı istemiorm sende babam gibi gitme onu bana yasatma eğer istersen hemen şimdi evleniriz dior. ben nsıl bakıcaksın bize dedimde hemen çalışırım yeterki beni bırakma ben seni cok seviyorum diyor . ama bir yandanda cinsellik istiyor .

bu aksam konusucam bir süre ara vermek istedğimi sölicem bakalım ne dicek .

bir bakıma haklısınız ama ben istiyormki hem o üzülmeden benden vazçgeçsin hemde ben üzülmim kalp kırmim . telefonla konusurken bana babasının orta okulda onu bıraktığını ve bidaha eve gelmediğini söledi bana gderken oğlum gelicem seni seviyorum dediğini söledi hayatım cok kötüydü hep bir özlem çektim cok acılar çektik ailemle onları anlattı . seni seviyorum ve benden ayrılmanı istemiorm sende babam gibi gitme onu bana yasatma eğer istersen hemen şimdi evleniriz dior. ben nsıl bakıcaksın bize dedimde hemen çalışırım yeterki beni bırakma ben seni cok seviyorum diyor . ama bir yandanda cinsellik istiyor .

bu aksam konusucam bir süre ara vermek istedğimi sölicem bakalım ne dicek .

parayla söylemiyor ya ağzından çıkanları.. her dediğine neden inanıyosun? yalan söylemek zor bişey değil bazı insanlar için..
sana kendimden örnek veriyim benim son sevgilimde "hayatım boyunca hiç mutlu olmadım, çocukluğum kapıların arkasında ağlamakla geçti, hayatımdaki tek güzel şey sensin şimdiye kadarki" derdi.. ama ben memleketime gelip onu iş bulması ve yüzük takmamız için beklerken o ondan hoşlanan kızlarla mesajlaştı..
yani noldu? olan benim zamanıma oldu.. seven insanların belirli vasıfları vardır.. ve ne yazıkki senin sevgilinde bahsettiğim şahıs gibi.. onlarda bu seven kişinin vasıfları yok..

Son düzenleme:
tutturmuş arkadan arkadan yapalım diye istemiiyorum diyorum anlamıyor ya ayrılcam ya bune ya .

daha neler istemedigin biseyi sakin yapma..

cok pisman olursun..

onunda gercekten seni sevdigine inanmiyorum..

senden istedigini alinca cekip gidecek tiplerden..

ciddi bi iliski veya evlilik düsünse cinsellikten evvel evliligi planlar..

tehditlere aldirma..

ailen sanami inancak elin oglunami??

rahatsiz ediyo der gecersin...umarim kisa zamanda kurtulursun..

ha bide seviyorum ama böyle deyince soguyorum yazmissin, gercekten sevsen böyle olmaz canim iyi düsün..

şöyle bi konuya göz attım ben sana kaç kurtul derim arkadan yapmak ne demek ya!! tamam erkekler cinselliğe düşkün beyinleri aklında değil bilmem nerelerinde ama bu kadarı ısrarcı tavırları gereginden fazla böyle sevgi mi olur insan sevdiğini böyle bişey için zorlar mı..bencee bu sevgi değil takıntı

Hemen şimdi şu saniye ayrıl. Bittiğini söyle. Kapat telefonlarını falan imkanın varsa bikaç gün hiç açma.
Kendine biraz saygın varsa, aklın eriyosa da bir daha asla ne bir mesaj ne bir konuşma yapma..
Karşına doğru düzgün insanlar çıkacak. Kurtul ondan.

en sonunda dedim seven insan bunu istemez yeter artık dedim bitti dedim seni sevdimi biliyorsun ama olucak diordu . sonra teli kapattım .

hakkımızda herseyin hayırlısı olsun..

yorumların hepsını okumadım arkadaslar soylemıs olabılırler benım dıyceklerımde sunlar

sen kendıne olan saygını namusunu alıenın serefını dusunmuyorsun da onun kendıne zarar vermesınımı dusunuyorsun ?

ne yaparsa yapsın onemlı olan sensın once kendını dusun lutfen

Son düzenleme:
ya cinsellik isteyebilir bi insan.düsünebilir sevdigi kadina sahip olmak da isteyebilir.ozaman gidip istesin evlensin..ama gelipte bunu söylemesi zaten ayip bide israr etmesi dahada bi ayip.varsin tehdit etsin.tehditle yapildiginda tecavüz olmazmi bu? madem cok seviyor sensiz yapamiyor evlenin.tehditlerden korkuyo olabilirsin ama bide eger istedigi olursa sonrasinda daha büyük korkular beklemezmi seni? kurtul biran önce hicbisi yapamaz.baktin yine olmuyo.ondan önce sen ailene anlat ne istedigini.

ya cinsellik isteyebilir bi insan.düsünebilir sevdigi kadina sahip olmak da isteyebilir.ozaman gidip istesin evlensin..ama gelipte bunu söylemesi zaten ayip bide israr etmesi dahada bi ayip.varsin tehdit etsin.tehditle yapildiginda tecavüz olmazmi bu? madem cok seviyor sensiz yapamiyor evlenin.tehditlerden korkuyo olabilirsin ama bide eger istedigi olursa sonrasinda daha büyük korkular beklemezmi seni? kurtul biran önce hicbisi yapamaz.baktin yine olmuyo.ondan önce sen ailene anlat ne istedigini.

zaten evlenmek istiyor gelim diyor istim seni diyor ailemle diyr ben istemiorm ..

Back
X