• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cinsellik için beni zorluyor

Kimse seni istemediğin bişeye zorlayamaz. Taviz tavizi getirir. İpin ucunu kaçırırsan, bi daha yakalaman zor olabilir. İyisi mi sen içinden ne geliyorsa öyle yap. Evlenmeden cinsellik yaşamak istemesini nasıl karşılaşıyorsun bilemem belki anlayışlarımız farklıdır ama ilerde pişman olacağın şeyler yapma. Anlık bi heves için kendini bitirme.
Neyse en nihayetinde ayrılmışsın galiba.. Biraz ağır olacak kızma ama "ısıracak köpek havlamaz" diye bi deyim vardır bilir misin?
İntihara meyilli olduğundan değil, seni bağlamak için, seni korkutmak için ve ayrılmaman için ayağını bağlıyor işte. Aldanma.. Sen daha iyilerine layıksındır eminim ki :54:
Allah yardımcın olsun..

Teklif ediyor teklif ettiği yetmezmiş gibi ısrar ediyor öyle mi...

Bırak gitsin yaa yemişim onun blöflerini çok gördük böylelerini kendimi öldürürüm şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye.

Canm benm sevgilim zamanında 100 kere intihara teşebbüs etmiştir emin ol :16:

İlk zamanlar korktum ama sonradan inanmadım hiçbirşeyine bide birşey olmuş gibi mesaj atmaz sonrada kendine gelmiş gibi mesaj atardı. Hiç kaale almazdm aptal değilim ya. Sende inanma sakın. Emin ol şu an yaşıyo ve artık çocuk değil böyle saçmalklar yapmıyo :D

başka bir derdi de olabilir. mesela tekrar başkasına gitmemen için seni kendisine mecbur bırakmak istemesi.

yani artık bir yere gidemezsin,bana mecbursun mantığı.

bence en iyi cevap uzaklaşman yani yine sevgili kalıp daha az görüşmek. bunu ona hissettirmen.
lafı geçtiği anda onu orada bırak. telefonlarına daha az cevap ver.

tabikide cinselliği hos karsılamadım tepkilerim oldu onun da açıklaması neden benimle ilklerini yasamak istemiyorsun beni sevmiyormusun bunun sevgi ile alakası yok diyorum anlamıyordu . teli kapatmadan önce sordum cinselliği neden istiyorsun oda seni kaybetmek istemediğimden sensiz 1 yılım geçti artık tamamen benim ol bana ait ol . bende kabul etmedim tabiki . daha önümde uzun hayat war şimdi bu hatayı yaparsam hem benim namusum hem ailemin şerefi iki paralık olucak . bunu söledim düşüncem o zaman dedi . ama bağlan bana bıkma benden beni sev dedi .

valla arkadaşlar ben istemiştimki ne ben üzülim nede o üzülsün . ama olmadı ben üzüldüm ona sorarsak o daha bir acı çekior . ALLAHIM yardımcı olsun ..

seni saplantı haline getirmiş biraz zor elde etmiş,

şimdi onu bırakıp gitmemen için cinselliği kullanmaya çalışıyor

birşeyler yaşarsanız seni kendine bağlayacağını düşünüyor,

dikkatli ol tatlım...

seni saplantı haline getirmiş biraz zor elde etmiş,

şimdi onu bırakıp gitmemen için cinselliği kullanmaya çalışıyor

birşeyler yaşarsanız seni kendine bağlayacağını düşünüyor,

dikkatli ol tatlım...

evet bende öle düşündüm zaten kendisi de öle sölediği için korkuyorum diyor hayatımda 2ci acıyı yasamak istemiyorm babamda beni bıraktı sende bırakmaman için yapıyorum diyor ..

Nasıl olsa benim oldu gidemez dedirtme o adama düşünceni bilemem ama sakın yapma yarın ne olacağımız belli değil bendw birşeyler yaşadım şimdi evlenirken zorlanıyorum nacizane fikrim ama arkasında durabilecek güçlü bi bireysen hayat senin tabi.

ya ben böyle olaylardan nefret ediyorum.

seni seven bir erkek seni asla cinselliğe zorlamaz. bunu kafana sok. ve böyle bir erkek sevilmez, sevilemez.

sonra geliyolar yok çok büyük yanlış yaptım, yok şöyle yok böyle..

böyle erkeklerden erkek olmaz güzelim.
aklını başına devşir, seni hakedecek birini elbet bulursun.

Bencede kesin yapma.. sonradan cok pisman olursun bak simdiden söyleyim.. Hem sonra seni seviyorsa beklesin, kusura bakmasin ama kiz kardesine aynini yapilmasini istermiydi? hayir.. Sonra ilerde o seni birakmak istese, yada sen onu artik sevmesen nasil yapacaksin? sen ona de sen beni sirf o yüzden mi istiyosun? sonra ailemin yüzüne bakamam falan de.. yoksa yürümüyosada birak gitsin, senle evlenmeden önce yatmicak erkekte vardir disarda.. Bosver

Nasıl olsa benim oldu gidemez dedirtme o adama düşünceni bilemem ama sakın yapma yarın ne olacağımız belli değil bendw birşeyler yaşadım şimdi evlenirken zorlanıyorum nacizane fikrim ama arkasında durabilecek güçlü bi bireysen hayat senin tabi.

Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca da nasıl olsa benim oldu demesinin yanında bir de artık bakire olmayacağın için iki gün görüşmesen hemen onu aldattığını düşünebilir,sonuçta artık anlayamaz ve onunla yaptığın için herkesle yapacağını düşünebilir... Tabii karakter meselesi ama ihtimal var..

ne yani kendine bişey yapar korkusuyla ömrünün sonuna kadar bu ilişkiyi götürmeye mecbur mu olacaksın hiçbir şey yapamaz kolay değil öyle canına kıymak
ikincisi de sen istemiyorsan ona kesin bir dille söyle bak sana bunu son kez söylüyorum bir daha bana bu konuda baskı yaparsan bu ilişki biter de ve sözünün arkasında dur tekrar zorlarsa bitir ilişkini

çünkü öyle demene rağmen bunda ısrarcı oluyorsa artniyet aranmalı artık

Arkadaşlar sevgilim 1 sene peşimden kostu hep onu red ettim en sonunda teklifini kabul etmiştim benim için ağladığını yaşamak istemediğini sölüyordu benim baska biriyle cıktım zaman annesine ben onu severken o neden baskasıyla cıkıyor sölüyormuş benimde yeni haberim oldu . ASIL Konu : beni cok sevdiğini sölerken benimle cinsellik yasamak istemesi . daha ne nişan war ne evlilk warken ortada cinsellik istemesi beni cok kuskalandırdı onada söledim beni sevmiyorsun benimle zevk için beraber olduğunu söledim . Sevgilim cinsellik önemli değil sen istemezsen asla konusunu yapmayız senden baska hiç birşey önemli olmadığını sölerken ertesi gün yine baslıyor . Sen benim için cok özelsin seni kaarım olarak görüyorm gibi kelimeler sölüyor . Ailesi beni biliyor .Ona inanmadığımı söledim zamanlar istersen şimdi ailenle konusurum ne istersen yaparım yeterki benim sevgime inan diyor ama cinsellik için beni zorluyor benim istemediğimi bile bile bunu yapıyor . Ne wrki bunda diyor insan sevdiğiyle yapmak ister ben seni kaybetmek istemiyorm ki diyor .Arkadaşlar bugün ayrılmayı düşnüyorum ama deli birisi kendine zarar verebilen bir tipte olduğu için korkuyorum da .Napmam lazım şaşırdım yardımcı olun lütfen ...

seni her türlü kandırmaya çalışıyor
inanma bu laflara
ılerıde ayrılmayacagınız ne malum??
seviyorum ediyorum derler
her türlü aklını çelerler..

ileride evlenmek ıstedıklerı zaman bakıre kız ısterler
bee gafil uslanmaz ınsan
nıye bır kızın hayatını karartmaya calısıyorsun
madem delıler gıbı sevıyorsun
al annenı bananı
istettir kızı...
uzaktan uzun hava çekicegıne , yakınlaş ta sesını duysunlar..

Kimse sizi istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorlayamaz.
Bu sizin özgür iradenizle vereceğiniz bir karar ve karşı taraf buna saygı duymalı.
Ama "Hem beni sevdiğini söylüyor hem cinsellik istiyor" demek cinsellikle aşkı birbirinden tamamen zıt iki kavrammış gibi göstermek oluyor.
Aşk karşılıklı cinsel çekim gücüdür,aşk ile cinsellik birbirinden ayrı düşünülemez.
Bir de cinselliği "kadına yapılmış bir kötülük" olarak lanse etmesek keşke.
Bu düşünce kadın-erkek terazisinde kadını aşağı çekmekten başka bir şey değil.

Bunu sıkla istemesi sıkıştırması değil de daha çok '' kendimi kesip sana video atarım '' dedigi için ayrılırdım bu adamdan. Tam bir saplantılı. Yazık etme kendine

açıkçası gerçekten seven ve aşık olan bir erkek tavrı görmedım

gerçekten evliliği düşünen bir insan
bu tarz seyler istemez ( sen istemediğin sürece)

açıkçası gerçekten seven ve aşık olan bir erkek tavrı görmedım

gerçekten evliliği düşünen bir insan
bu tarz seyler istemez ( sen istemediğin sürece)

o zaten benim istemediğimi biliyor bunun yanlıs olduğunu ona söledim böyle birşey olursa ailemn benim şerefim iki paralık olucağını söledim o zaman tamam dedi sana zarar gelsin zaten istemiyorum dedi ayrıca o evlenmek istiyor ama ben daha erken olduğunu ayrıca yasım daha küçük bir gün sonra ne olcağımızı bilmezken böyle bir hta yapmıcamı söledim ona kalsa o gelicek babamla anneme durumu anlatıcak beni ailesiyle gelip isticek . bende ona söledim şey madem 1 sene bekledin evlenene kadar sabret ededim tamam dedi ama seni kaybetmek istemiyorm bu yüzden bunları sölüyorum . ona sölediğim sey cinsellik için beni kaybetmene değermi dedim oda hiçbir şey umurmda değil cinsellkte umurmda değil yeterki beni bırakma cnsellk falan istemiorm dedi . seni seviyorum falan flan .. bunların yalan olduğunu bende biliyorm onada ztn sölüyorm .. o yzden deliriyor braz ..

o zaten benim istemediğimi biliyor bunun yanlıs olduğunu ona söledim böyle birşey olursa ailemn benim şerefim iki paralık olucağını söledim o zaman tamam dedi sana zarar gelsin zaten istemiyorum dedi ayrıca o evlenmek istiyor ama ben daha erken olduğunu ayrıca yasım daha küçük bir gün sonra ne olcağımızı bilmezken böyle bir hta yapmıcamı söledim ona kalsa o gelicek babamla anneme durumu anlatıcak beni ailesiyle gelip isticek . bende ona söledim şey madem 1 sene bekledin evlenene kadar sabret ededim tamam dedi ama seni kaybetmek istemiyorm bu yüzden bunları sölüyorum . ona sölediğim sey cinsellik için beni kaybetmene değermi dedim oda hiçbir şey umurmda değil cinsellkte umurmda değil yeterki beni bırakma cnsellk falan istemiorm dedi . seni seviyorum falan flan .. bunların yalan olduğunu bende biliyorm onada ztn sölüyorm .. o yzden deliriyor braz ..

tamam ne güzel işte
madem senı üzmek ıstemıyor
ıstemedıgın seyler için ısrar etmesın
ayrıca
hem umrumda değil deyip, her gün ısrarı anlayamadım ben..
senı kaybederse sanırım sırf bu yüzden kaybeder
ona bunu belırt

ona bunu zaten söledim cinsellik için hayatımdan cıkamazsın cıkamıcaksn yok öle şey falan dedi . şimdi konusunu dahi açmıyor az ara verelim dedim vermeyelim tamam dedi konusmucam istemicem tamam dedi . neden bu kadar zorluyorsun o zaman dediğimde korkuyorum babam gibi bırakıp gitmenden cok korkuyorum o yzden dedi ..

ona bunu zaten söledim cinsellik için hayatımdan cıkamazsın cıkamıcaksn yok öle şey falan dedi . şimdi konusunu dahi açmıyor az ara verelim dedim vermeyelim tamam dedi konusmucam istemicem tamam dedi . neden bu kadar zorluyorsun o zaman dediğimde korkuyorum babam gibi bırakıp gitmenden cok korkuyorum o yzden dedi ..

o iş olursa
ebedıyyen ona kalacagını mı sanıyormus?
belkı ılerıde kendısı ayrılmak ısteyecek
bır ınsana elbette güven
ama
%99 güven
% 1 ıhtımalı sana kalsın derim
kımse yarınların ne olacagını bılemez
sor etrafındakilere
ölüyorum senın ıcın
sensız yapamam diyen dillerin ihanetıne ugrayan kişi sayısını öğren...

Back
X