• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cinsellik için beni zorluyor

Canıım bana kalırsa düşünmeden bitir. O zevkleri için yasayan bi apptall !
seni kaybetmek istemeyip böyle bir teklifte bulunması zaten her seyi bitirirr + Eminde ol kendinede bi bok yapmaz ..

Arkadaşlar sevgilim 1 sene peşimden kostu hep onu red ettim en sonunda teklifini kabul etmiştim benim için ağladığını yaşamak istemediğini sölüyordu benim baska biriyle cıktım zaman annesine ben onu severken o neden baskasıyla cıkıyor sölüyormuş benimde yeni haberim oldu . ASIL Konu : beni cok sevdiğini sölerken benimle cinsellik yasamak istemesi . daha ne nişan war ne evlilk warken ortada cinsellik istemesi beni cok kuskalandırdı onada söledim beni sevmiyorsun benimle zevk için beraber olduğunu söledim . Sevgilim cinsellik önemli değil sen istemezsen asla konusunu yapmayız senden baska hiç birşey önemli olmadığını sölerken ertesi gün yine baslıyor . Sen benim için cok özelsin seni kaarım olarak görüyorm gibi kelimeler sölüyor . Ailesi beni biliyor .Ona inanmadığımı söledim zamanlar istersen şimdi ailenle konusurum ne istersen yaparım yeterki benim sevgime inan diyor ama cinsellik için beni zorluyor benim istemediğimi bile bile bunu yapıyor . Ne wrki bunda diyor insan sevdiğiyle yapmak ister ben seni kaybetmek istemiyorm ki diyor .Arkadaşlar bugün ayrılmayı düşnüyorum ama deli birisi kendine zarar verebilen bir tipte olduğu için korkuyorum da .Napmam lazım şaşırdım yardımcı olun lütfen ...

Kesinlikle zevk icin degil evliligi garantilemek icin yapiyor.. Benle birlikte oldun evlenmek zorundasin gibisinden tehditler edicek ayrilirsanizda..

Back