Sevgilim çok değişti

Brunettegirl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
3
0
6
Sakarya
Merhaba herkese ve size derdimi anlatmak istiyorum. Benim şu an 2 seneyi aşmış olan bir ilişkim var. İlişkinin başlarında süperdiş ama son 2 3 aydır bana karşı çok değişti. Soğukluk mu desem ilgisizlik mi desem bilemedim. Ama o romantik adam yok oldu başkası geldi adeta. Her neyse ayrılmak çözüm değil biliyorum ama çok seviyorum sizce onu yeniden kendime karşı sıcaklık sağlamak için ne yapmalıyım. Ya da ayrılsam mı ne diyorsunuz kızlar? :43:

Son düzenleme:
Bunun sebebini sordun mu?
Belki ailesiyle ilgili bi sorunu vardır sana anlatamadığı.
İlgisizlik derken daha somut örnekler verebilir misin?
İlişkilerde bi süre sonra böyle monotonluklar olabiliyor sanırım. :44:

Bunun sebebini sordun mu?
Belki ailesiyle ilgili bi sorunu vardır sana anlatamadığı.
İlgisizlik derken daha somut örnekler verebilir misin?
İlişkilerde bi süre sonra böyle monotonluklar olabiliyor sanırım. :44:

Mesela sık sık bana güzel sözler yazan adam artık yazmıyor hiç bir şey ya da sık görüşmek isteyen adam 2 haftada 3 haftada bir görüşüyor. Ailesiyle ilgili sorunu var mıdır söylemez o pek anlatmaz ama üzülüyorum bu durumdan dolayı. Daha bu sabah sordum senin neyin var be adam diye telefonda bilmiyorum ki ben de dedi. Bahane mi bunların hepsi yoksa ya uf bilmiyorum hiç :(

Mesela sık sık bana güzel sözler yazan adam artık yazmıyor hiç bir şey ya da sık görüşmek isteyen adam 2 haftada 3 haftada bir görüşüyor. Ailesiyle ilgili sorunu var mıdır söylemez o pek anlatmaz ama üzülüyorum bu durumdan dolayı. Daha bu sabah sordum senin neyin var be adam diye telefonda bilmiyorum ki ben de dedi. Bahane mi bunların hepsi yoksa ya uf bilmiyorum hiç :(

Bence buluşup konuşmalısın.
Telefonda anlayamazsın ki ne olduğunu.
Belli ki birşeyler var, kafası karışık gibi.
Onun yanında olduğunu söyle destek ol.
Tabi önce sorunu öğrenmen gerek.

canım yeni üye olmuşsun belki bir daha girip okumayacaksın cevapları ama; ben genede fikrimi söylemek istedim..sevgilin ailevi bir sorundan ötürü seninle böyle uzaklaşmış olamaz.. seninle paylaşırdı bunu..başka biri olabilir.. bu belki en kötü ihtimal ama ilişkiler bir süre sonra basitleşiyor.. ya hemen evliliğe dökeceksiniz yada hemen ayrılacaksınız..yoksa lastik gibi uzar durur..en sonu ayrılık olur..başıma geldi oradan biliyorum..gene de onu en iyi tanıyan sensin..

Back
X