- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Bende öyleyim Hatta son zamanlarda sevgilimle konuşurken telefonda uyuyakalıyorum... çok anlayışlı bana karşı... sizde anlayış göstermelisiniz... alışkanlık meselesi sanırım...bugünlerde acaba çok mu anlayışlıyım diye kendimi sorguluyorum :)
sevgilim sabah işe gitmek için 7'de uyanıyo, akşam 6'da evine gelip beni arıyor, yemek yiyor. sonra ses yok bi arıyorum ki uyumuş. saat 7-8de uyunur mu 9a kadar uyuyor ben uyandırmasam da sabaha kadar uyur. arıyorum sonra tv falan izliyo 11e kadar sonra tekrar uyku. tamam yoruluyor ama o kadar ağır çalışılan bir iş değil. ki istemese uyumaz mesela cumartesi günleri uyumuyor nasılsa pazar öğlene kadar uyuycak çünkü.
Benim bir arkadasim yeni tanıştığı kisiye 'is yerinde de bu numarayı kullanıyorum (ki doğru), online görünce yaziyorlar rahatsız oluyorum. Gel seninle rahat rahat konuşacak bir app secelim' deyip kakaotalktan konuşmaya başlamış. Sevgilisi de 'son konuşması benle. Daha online olmamış. İsten eve evden işe. Aldatmadigina eminim' derdi.Uyuduğu süreçte online olmuyorsa hesaplarında
Hesaplarında fotonuz varsa
Cidden uyuyordur yani bazı insanlar çok uyur
Konuyu okudum dedim konu sahibine soyleyeyim adami bi rahat biraksin da adam uyusun. Ekrani asagi kaydirip yorumunuzu okuyunca saf olduğum gerçeği kapı gibi yüzüme çarptı .Ben zamanında senin gibi safken bunları çok yedim :))
Ahaha benim sevgilim 10 da uyuyorum derdi babasını fakeden takip ettim her akşam canlı yayın açıyordu çocukla araba sürüyordu gerçi babasıyla ama olsun söyleyebilirdi sırf mesaj atmıyım diye yaptığı ayıp eski nişanlımı söylemek bile istemiyorum 8de ortadan kaybolup konuşmadığı yoktuKonuyu okudum dedim konu sahibine soyleyeyim adami bi rahat biraksin da adam uyusun. Ekrani asagi kaydirip yorumunuzu okuyunca saf olduğum gerçeği kapı gibi yüzüme çarptı .
Ya bu erkekler niye boyleAhaha benim sevgilim 10 da uyuyorum derdi babasını fakeden takip ettim her akşam canlı yayın açıyordu çocukla araba sürüyordu gerçi babasıyla ama olsun söyleyebilirdi sırf mesaj atmıyım diye yaptığı ayıp eski nişanlımı söylemek bile istemiyorum 8de ortadan kaybolup konuşmadığı yoktu
Ahahah bide onları döndürmek için birsürü hocaya gittim ama iyi kurtuldum şuan sadaka dağıtıyorum cidden :)Ya bu erkekler niye boyle
Allah kurtarmış sizi de valla evlenmeden fark etmissiniz. Sadaka madaka bir şey dagitin fakir fukara sevindirin.
Her mevsim böyle mibugünlerde acaba çok mu anlayışlıyım diye kendimi sorguluyorum :)
sevgilim sabah işe gitmek için 7'de uyanıyo, akşam 6'da evine gelip beni arıyor, yemek yiyor. sonra ses yok bi arıyorum ki uyumuş. saat 7-8de uyunur mu 9a kadar uyuyor ben uyandırmasam da sabaha kadar uyur. arıyorum sonra tv falan izliyo 11e kadar sonra tekrar uyku. tamam yoruluyor ama o kadar ağır çalışılan bir iş değil. ki istemese uyumaz mesela cumartesi günleri uyumuyor nasılsa pazar öğlene kadar uyuycak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?