• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çok erkenden uyuyakalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zamanında senin gibi safken bunları çok yedim :))
Benim eşim de konu sahibinin yazdığı gibiydi evlenmeden önce, evlendik şimdi en azından gözümün önünde uyuyor:)
Yani doğru da olabilir. Kimisi seviyor uykuyu. Hatta bizimki şimdi de diğer koltukta uyuyor.😁

Bende çalıştığım dönem (masa başı ama çok yoğun bir iş) işten gelir yemeği yer yemez uyurdum. Bunda insülin direncimin olmasıda etkili şu an çalışmadığım halde bazen aylarca sürekli bu uyku modunda oluyorum. Böyle bi rahatsızlığı olabilir erkek arkadaşınızın.

Yoruluyordur, uyuyordur.
Bazen de yapacak bir şey olmadığı için ya da yaptığın şeyi oturarak yaptığın için yorgunluğunu daha çok hissediyorsun, uyku çöküyor.
Ben çalıştığım günler 7'de kalkıyorum, akşam dışarıda takılmayıp eve geliyorsam 9 gibi bayılıyorum.
Ama iş çıkışı bir planım varsa 1-2'ye kadar yolu var.

Bir de işi ağır değil diyorsunuz ama ben zaman zaman dışarıda koşturarak zaman zaman masa başında çalışıyorum.
Şunu söyleyebilirim ki bedenen aktif olmak da yorucu, masa başında oturmak da...
Size ağır görünmese de gerçekten yoruluyordur.

Bende 9 da uyuyorum valla sevgiliyken çok kavga ederdik telefonda konuşurken uyuyakalirdim😅
Evlenince de baya şikayet etti ama alıştı şimdi ztn hamileym diye bişey demiyo

Konuyu okudum dedim konu sahibine soyleyeyim adami bi rahat biraksin da adam uyusun. Ekrani asagi kaydirip yorumunuzu okuyunca saf olduğum gerçeği kapı gibi yüzüme çarptı . :KK14:
Yalnız değilsin bende safım 😂😂 hiç aklıma gelmedi aldablri diye

Ama oda bi ihtimal sadece adam belki uyuyo yoruluyo yani

Benim eşimde böyleydi hala böyle yemeği yer ben sofrayı toplamadan onun gözler kaymaya başlar içeri bi girerim uyumuş bu saat 7 de olsa 9 da olsa böyle ymeek yer uyur düzenli değil işi ama kaynım dediğiniz gibi düzenli gidiş geliş saati oda erken uyur yemek yer çay içer yatar

Ben calismaya baslayana kadar aynen boyleydim. Gece 12 de ayakta oldugum nadirdi. 10 dediginde yataktaydim 12 de derin uykuya coktan gecmis oluyordum. Çocukluğumda lise de falan daha beterdim. Nobetli calismaya basladigimda asiri zorlandim. Cok da yogun calisiyordum. Uykusuzluk ve stres beni asiri yordu anoreksiya nevrozaya bagladim. Yani bence cok normal bir durum sevgilinizin hali. 🙃

Bende ara sıra sevgilimle konuşmaktan sıkıldığımda uyuyordum işte uyucam şöyleydi böyleydi diyordum yalan olduğunu düşünüyorum çünkü bir insan uyuyup geri kalktığında uykusu asla gelmez hatta uyumaya çalıştığında da uyuyamaz yani mesajını okudğumda çok az vakit geçirdiğinizi anladım bu süreyi uzatmaya çalış yoksa sevgiliden başka herşeye döner bu ilişki.

bugünlerde acaba çok mu anlayışlıyım diye kendimi sorguluyorum :)
sevgilim sabah işe gitmek için 7'de uyanıyo, akşam 6'da evine gelip beni arıyor, yemek yiyor. sonra ses yok bi arıyorum ki uyumuş. saat 7-8de uyunur mu 9a kadar uyuyor ben uyandırmasam da sabaha kadar uyur. arıyorum sonra tv falan izliyo 11e kadar sonra tekrar uyku. tamam yoruluyor ama o kadar ağır çalışılan bir iş değil. ki istemese uyumaz mesela cumartesi günleri uyumuyor nasılsa pazar öğlene kadar uyuycak çünkü.
Benim eşim de öyle. Erken yatar erken kalkar. Evdeyse gün içerisinde de uyur. Bazı insanların enerjisi düşük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X