Sevgilim cok gec cevap vermeye başladı

Mariapder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
66
-22
86
7 aylık cok guzel giden bi ilişkimiz var daha daha öncesi 2 yıl tanışmışlıgımız var zaten küçük tartısmalar dışında hic sorun yaşamadık ayrılma aşamasına da gelmedik ama son 1 haftadır hatta 2 bazen hic yazmıyo cevap vermiyo yada saatler sonra cevap veriyo ikinci öğretimde okuyo gündüzleride devamlı uyuduğunu biliyorum önceden gece konuşurduk uyumadıgı icin artık sabah bakıyorum gece bile cevap vermemiş canı ne zaman isterse hatta azcık tartışalım konuyu kapamak icin bile yazmıyo yada konuyu değiştiriyor beni sevdiğini biliyorum benim özel sebeplerden dolayı ilişkim icin vakit ayrıcak zamanlar olmadığında bile hep yanımdaydı ayrılmak isterse anlayabilecegimi söylediğimde hep yanımdaydı ama şimdi bu durum canımı cok sıkıyo ben ayrılmak istiyorum ama nasıl dile getireceğimi Bilmiyorum aklım cok karışık o her şeye sabretmisken benim bu yaptıgım bencillik mi? Aynı durumu yasayan varsa yardımcı olsun lütfen kendi kendimi yiyorum. Ben 20 sevgilim 22 yaşında ayrı şehirlerde okuyoruz

Yasiniz cok genc. Yolunda gitmeyen seyler varsa bitirmek en mantiklisi

Uzaktan ilişki yürütmek zor bir olay, insan bazen her gün gördüğü insanı tanıyamıyor. Direk sizi unutmuş, aldatıyor vs diyemeyiz fakat hiç sormadınız mı bu tavırlarının sebebini? Asıl niyeti belli eden bu soruya verilen cevaplar oluyor, klişe bahanelerse tehlike çanları çalıyor demektir genelde.

Siz de aramayın sormayın, mesaj atmayın. Bitirmek istiyormuş da siz bitirin diye uğraşıyormuş gibi geldi. Başkasının olma ihtimali de yüksek.

Canım aynı durumun tıpkısı bende de var . Benimki de bana yazmıyor fazla ,sınavlarım var diyor ee benim yok mu sanki , bende bıraktım artık mesela bayadır konuşmuyoruz . Bir daha bir şey yazdığında meşguldüm derse . Valla beni alakadar etmez konuşsakta konuşmasakta bir diyecem . Önemseme seni önemsemiyorsa , o meşgulse bende meşgulüm var mı ötesi ?

Üzülme ama bence yolun sonu görünüyor daha çok gencsin ondan sana Hayır gelmez

kızlar konuştum cok kararlıydım ayrılmak için ama yine aklımı karıştırdı....Sende yazmıyosun önemsemiyorsun beni falan demeyr başladı son buluşmamızda da ben hatalıydım onu bahane etti yüzüme bakmadın doğru düzgün falan dedi şimdi acaba haklı mı diyorum çabuk silmekte hic içimden gelmiyo ama mutsuzum

Nasıl bu kadar eminsin seni sevdiğine ? Adam değil aramam mesajına bile cevap verme zahmetinde bulunmuyor. Boşver onu...
sıradakiiii :)

Nasıl bu kadar eminsin seni sevdiğine ? Adam değil aramam mesajına bile cevap verme zahmetinde bulunmuyor. Boşver onu...
sıradakiiii :)
10 dk görmek icin bile o kadar yol geliyor benim için doğru düzgün görüşemiyoruz da ben ilgisizdim biraz yeni yeni farkettim sevgisini de o her seye ragmen bana aylarca katlanfı şikayet etmedi şimdi bi çırpıda sevmiyor diye silmek zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…