Sevgilim cok gec cevap vermeye başladı

Aynen arama sorma biter gider boylelikls zaten baska sehirlerdeymissiniz cocuk uni okuyo diyosun belkide baskasini blms olabilir hersey olabilir yani bilemezsin burdan oraya...

Bendede durum ayniydi...bende oyle oldugunu dusunuyordum sonra bir yakinim bana dediki ev arkadasiyla ister istemez konusuyo benzer bir suru ihtiyaci icin daha zaman ayirabiliyor ama sana cevap yazmak icin zaman ayiramiyor bende dusundum ona hak verdim bende ayrildim ! Bi kac gun haksizlik ettim diye uzuldum sonra asil haksizligi kendime yaptigimi anladim .. ayrica ayrilik sebebim sadece bu degildi ayrildiktan sonra bi kac bisey daha ogrendim cok isabetli karar almisim

Sanada gecmis olsun canim nasil mutlu olucaksan oyle yap

Ben sevgilime bazen sabahtan aksama kadar yazmam.. hemen nerdesin sen, mesaj atmadigin icin sagol der.. hatta bazen ufak tartismalarda bi gun inadimdan yazmam, kendisi yazar.. ama uyardi beni surekli benmi geri donus yapcam diye..

Ben sevgilime bazen sabahtan aksama kadar yazmam.. hemen nerdesin sen, mesaj atmadigin icin sagol der.. hatta bazen ufak tartismalarda bi gun inadimdan yazmam, kendisi yazar.. ama uyardi beni surekli benmi geri donus yapcam diye..
Cevap vermemeyi de ben çıkardım zaten ben yaptığım icin yapıyomuş güya... bide suçu bize atmaları yok mu sinir oluyorum

Ben kısa iliski istemediğim icin ilişkiye başlamadan öncede bolca düşünmüştüm hemen biter mi diye.Şimdi de düşünüyorum haksızlık mı yapıyorum ona diye ama düşündukce onu kaybetmekten değil ilişkinin bitmesinden korkmusum hep böyle olunca uzun süre kimseyi istemiyorum hayatımda mutlu olamıyorum malesef

Ben böyle bir şey oldu mu hiç güvenmiyorum erkeklere. Hadi baştan böyle olsa kabul etseniz huyu bu dersiniz farklı gösterir o da ilgisini sevgisini zaten ama değişmiş arkadaş. Mutsuzsanız, içinize sinmiyorsa boşverin.

Anladim canim ama şöyle bişey varki yalnız değilsin kimse kısa ilişki istemez.
Günümüzde ilişkiler oyle bir hale geldiki artık neyin ne olduğunu doğruyu yanlışı deneme yanılma yöntemiyle öğrenir olduk çok kötü ne yazikki.

Sevmektende sevilmektende vazgeçme bir gün illaki bizde güleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…