• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çok ilgisiz

Onu kacirmam lazim demissin , Neden ?
Daha 15 gün berabersin , ne huyunu biliyosun
Ne bisey...
neyini kacirmayacaksin ..

Aramiyosa arama , Dunyada ki tek Erkekte o degil..
o olmazsa baskasi olur ..
daha baslarda arayipta ustune dusme.. degersizlestirme kendini. .

Bir yıla yeni girdik biz sevgiliden öte dost olduk eş olduk birbirimize. Bu yaz bi çılgınlik yaptık tatile gittik hatta. Beş gün baş başa o kadar güzeldi herşey. Aileme yalan soyledimgittim tatile hiç te pişman değilim.ilk aylarin tadı bir daha geri gelmiyo malesef kızlar aramayin boş yere ulaşamazsiniz. Daha bu sabah sevgilime dedim ilgini göremiyorum sevgini hissedemiyorum diye . Bana dedigi şey canım burnumda arabada sorun var yine başlama.... Her gün değilse iki günde bir mutlaka buluşuruz asla sıkılma durumu olmadı bizde ama şimdi karar verdim bahane yapcam ki zaten finaller başladı üç dört gün görüşmucem mesajlara geç cevap vercem soğuk konuşmayin bu onu deli eder daha baştan sagma konusun işim var sonra yazarm diyin bu onların en çok yaptığı şey değil mi. Güzel bi söz duymak istiyorum sadece oysa bu insan bana havuçlu kek yapmışti ya yemek yaptı bana kendi elleriyle ama Simdi ise güzel bi söz zor duyuyorum. Dört ay önce gul almışti ondan öncede bi bes ayı vardır ama çok şey istemiyorum ben ya

Düşünun bütün ailesiyle çok iyisiniz. Ben sevgilimi üniversiteye hazirliyorum. Dershaneye gitmek için geç kaldı haftanin en az dört gunu onlardaym. Ah bide bana doğum günümde Kocaman bi kalp almışti üstünde seni seviyorum yazıli martta doğum günüm bakalım bu sefer o romantiklik olcak mı. Suan kendimi o kalbe bakarak avutuyorum

Back
X