Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba , benim konularımı okursan bende böyle konu açmıştım tıpatıp aynısı benim basımdada vardı daha 1 aylık ilişki ve adam arayıp sormuyor ilgilenmiyor iki günde bir mesaj atıyor ben dayanamadım bu ilgisizliğe ve sonunda hüsranla ayrıldım ve daha birsürü olaylar var arada...ben arada başka biri olduğunu düsünüyorm halada yoksa seven insan bukadar ilgisiz olamaz bana yapım böyle diyordu gerçi yapısı böyle olsada insan sevdiğine ilgi gösterir arar sorar arkadaşlarını benden daha cok arayan biriydi yeni ayrıldm hala seviyorm tabi aklı basına gelr belki diye ama nafile inşallah seninkininde huyu böyle değildir canım çünkü bir süre sonra insan düsünmektn kahroluyor ve sen onun pesinden koşar hale geliyosn seni çantada keklik gibi görmesine izin verme benm hatalarmdan biride bu oldu sevdiğimi cook belli ettm maalesef sonucu böyle oldu
doğru söylüyosun biraz fazla anlayış gösterdim galiba bu kadarı fazla yediği haltında farkında sana anlayış gösteriyorum deyince tepeme çıktı perşembe günü faceden konuştuk canın sıkkın fln dedim işte anlattı senle ilgisi yok biliyosun sıkıntılar var diye buna inanıyorum gerçekten çok zor bi dönemden geçiyo
ben de ona anlayış gösterdiğimi bu günler geçince bana yine ilgisiz davranamayacağını fln söyledim sanırım fazla anlayış gösterdim çünkü dün hiç aramadı
perşembe konuştuk konuyu rahatladı cuma da aramadı neyse ben mesaj attım dün biz daha çok faceden konuşuyoruz akşam yazar fln dedim yazmadı bugün de ses soluk yok bende aramadım
Kızlar 15 günlük bir ilişkim var sevgilim çok ilgisiz davranıyo o da farkında bunun çok zor günler geçiriyo ailevi problemleri var üstüne bi de hasta oldu sanırım şu salgına yakalandı bi türlü iyileşemedi ama bu kadar da ilgisiz davranılmaz ki ona anlayış gösteriyorum o da farkında bunun ama ne yapcam bilemiyorum dün ben mesaj attım konuştuk o bi daha aramadı bugün de henüz aramadı ben de aramayayım diyorum kafam karıştı ne yapsam bu adama sıkıntısı var diye üstüne gitmiyorum ama bu kadar da olmaz ki daha çok yeni bi ilişki kendimi çok değersiz hissediyorum yardım edin ne yapayım
Aile sorunları diyorsun..Teli eline alamayacak kadar yoğun ne sorun olabilir ki... Bahane bunlar. İlgisi yok bence de...
Hastalık çok fena..Bu salgına ben de yakalandım,gerçekten kötü..ama kimseyle konuşmama engel değil aksine, insan böyle zamanlarda sevdiğine sığınır,arayamasa da yattığı yerden msj atar..
Bu erkeklere de her şey bahane..15günlük sevgilisini ailevi sorunlarım var diyerek aramayan bir erkekten her şey beklenir... Güvenemedim..
canım aynısının tıpkısı benim basımada geldi banada canım sıkkın diyordu bende benle ilgisi varmı diyordm hayır senle ilgili değil diyordu .Sonucta ne kadar sorunları olursa olsun sende onun hayatında bir parçasın artık değilmi senide arayıp sorması gerekir bence bir mesaj atması gerekir hic olmazsa senin onun aklında olduğunu gösteren bir ufacık mesaj atabilir ama atmıyor işte niye çünkü sen ona bu rahatlığı verdin kaybetme korkusuda yok sanırım senin onu sevdiğinden cok eminse artık bu böyle gidiyor maalesef nasıl başladıysa öyle gidiyor ilişki bu sonuçta o seni aramadıkça kopukluk oluyor arada böyle yürümez tek taraflı sen onu düşündükçe çıldırırsın niye aramıyor hep böyle mi yapacak acaba beni sevmiyormu düşünceleri beynini kemirecek hep aynılarını yasadm maalesef
şunuda anlamıyorum artık elde edene kadar ilgi gösteriyorlar elde ettikten sonra sanki 5 yıllık ilişki gibi ilgisizlik baslıyo değer vermiyo aramıyo sormuyo anlamadım bu isi bütün erkeklermi böyle bize mi böyle denk geldi acaba
Eger sevgilinize de burada ki gibi mesajlari pespese yigiyorsaniz, daralmistir...
Tebrik ederim, 15 gun bir rekor!!!
Neyse, siz artik adim falan atmayin, bekleyin...
Zaten onun gundemindeyseniz mutlaka arar sorar, ama yoksaniz, sizden ses cikmayinca bir kere arar ne oldu ortalikta yoksun diye, sonra tribinizi bile cekmez, gider...
Bana kalirsa bu iliskiye fazla bel baglamayin...
Bu size 15 gunde buraya konu actiran bir iliski cunku...
hastalıktan çok ailevi sorunları olduğu için kafam karışıyo sadece hasta olsa ve ilgilenmese o zmn başka
ama yine de 15 günlük bi ilişkide ne kadar skıntın olursa olsun insan en azından günde bi kez olsun arar mesaj atar di mi haksız mıyım aile parçalanmak üzere diyo ama
karışık durum sanrım en doğrusu aramamak ama sitem de etmemek en azından bi süre daha
bu kadar çok katlanırsam ilgisizliğine iyice çantada keklik görecek beni ilgilenmesem de benim nasıl olsa diyecek
Ailevi sorunlari ne olabilir Allah askina? Sen ailesiyle tanistin mi? Nerden taniyorsun bu adami? Hangi aileden bahsediyor?
Kendi anne babasi mi yoksa... ? Bu adamin evli olmadigindan emin misin? 30 yasinda bi adam annemle babam bosaniyor diye depresyona girdigini zannetmiyorum. Benimkiler ben 19 yasindayken bosandilar, sahsen hic ozel yasamima yansimadi..
Anlamadim ben bu adamin kafasini karistiran ailevi sorunlarini..