Sevgilim çok istekli yaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sitemdepresif

Ziyaretçi
Kızlar sizlerle bişey paylaşmak istedim nasıl desem bilmiyorum
sevgilim bu aralar sürekli sevişmek istiyo ve ben artık bıktım
bana sarılsın istiyorum ama sarılırken o başka şeyler yapmaya çalışıyor
yüzünü de söyledim lütfen böyle yapma bu kadar diye
ben özlüyorum sarılıyorum bazen görüşemediğimiz zamanlar :CüvCüv:
ama o hemen sevişmeye başlıyo bıktım artık ya evlendiğimizde de böyle olursa ben ne yapacağım kötükedihüso
isteği azaltmak için birşeyler yapılabilirmi acaba CADIARZU
bazen şüphelendiğim bile oluyo sevmiyomu sırf bunun içinmi benmle birlikte diye ama sevdiğini de biliyorum beni seviyorum eminim napmalıyım bu anormal bişey mi :uhm:

Şap at yemeğine... :jeyyar:
Şapur şupur yesin bak bi daha yapıyomu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İsteği azatmanın en kolay ve güzel yolu konuşmak...
Açıkça söyleseniz; "İstemiyorum" diye..
Bence basit bir konu..:lepi:

şap gerçekten işe yarıyormu valla yarıyorsa deneyeceğim artık

canıııııııııım daha önce ilişkiisi hiç olmadı ise herşeyi sende yaşıyor ise sana olan sahipliği, arzusu, sevgisindendir..
yani seni sevdiğine çok eminsen aklıma başka birşey gelmiyor..
benim içinde yabancı bir durum değil
Biliyorumki aşkım bensiz olamaz...Seviyor aşık arzuluyor...
Arada sırada yüzüne tokat at kendine gelsin sadecekaydirigubbakcemile

Gençlik başımda duman...:teytey:
Ne kadar zamandır birliktesiniz canım? Eğer ihtiyacın olduğu her an yanında olamıyorsa, bahaneler uyduruyorsa yol ver gitsin...
Her zaman evde buluşmayın siz de. Dışarda bir şeyler yapmak., bi yerlere gitmek istiyorum de bakalım tepkisi ne olacak...
Eminim eğer evlenirseniz durum bu şekilde devam edemez. Şimdi sorumluluk yok, dfert yok, tasa yok. Aklı fikri ordadır...

aaaaaahhhhhhhh aahhhhhhhhhhh standart erkek bunlara şapta fayda vermez evlenince değişir merak etme
bi arkadaşım sevgiliyken böyle senin gibi isyandaydı evlendiler nerdeyse kocasına yalvarıyo gel yatalım diye adam öpmeye bile üşeniyo tembelmi şeymi çözemedim:uhm::uhm:

bir sene olmak üzere yani çıktığımızdan beri istekliydi ama son zamanlar daha çoğaldı yani Çok üzgünüm çoook
benimle ilk ilişkisi değil ama önceden bi kız arkadaşı olmuş ciddi düşünmedim lisede öylesine çıkmıştım falan dedi ama öpüşmemiş bile yani herşeyi birlikte yaşıyoruz ciddi düşünüyoruz aslında ilk ilişkisi sayılır :1closedeyes:
ilişkimizin başından beri hep bana katlandı yani başka bir erkek olsa beni çekemezdi bu kadar sanırım -tatlicadiarzu-
beni çok sevdiğini de biliyorum bunu her zaman dile getiriyor
ama sürekli öpmek istiyor falan aslında dışarda buluşmak daha mantıklı geldi bana da
diyorum aşkım abartma ne olur diye ama ne yapayım sen yanımda olunca öpemeden duramıyorum diyor

kız bi de şap ters etki yapmasın iyice çocuğa

daha çok başın ağrır sonra

ya sen dersen istemiyorum,hayır diye hiç yanaşamaz bile...ama yok eğer sen de istiyorsan o başka tabi

şap gerçekten işe yarıyormu valla yarıyorsa deneyeceğim artık
Dene bakalım canım:1ninca:

Eğer işe yarıyorsa burda bir konu daha açıp işe yaradığını söylersin...

İhtiyacı olanlara yardımın dokunmuş olur bence:lepi:

ay bence dua et haline çünkü benim başımda bir değil iki tane var bundan!

sürekli gıdıklanıyorum sürekli biri belime böğrüme parmak saplıyo ve sürekli koulm bacağım ısırılma tehlikesinde.

sevgilim bi yandan en yakın arkadaşım bi yandan. arabada gidiyoruz biri yandan gıdıklıyo biri arkadan kulağıma üflüyo. gün içinde hiç bişey yapmasam dahi onlarla uğraşmaktan pes ediyorum eve zor atıyorum kendimi yemin ediyorum.

ayni seyi yasadim diyemem ama benzer bisi yasadim ve ona acik acik guvenmedigimi bole yaparsa guvenimi asla kazanamicagini ve iliskimiziin yurumucegini soledimm oda senin icin her seyi yaparim dedi wee sorunumuzu cozdukk konusmaktan baskaa yapcak bisi yoq bence...

konuşmazsan çocuk sana tecavüz bilem eder

aynı sorun bendede var canım benimkide öyle hep kavga ediyoruz ya ne olacak bilmiyorum

canım öncelikle biz bayanlar bu tarz konularda romantığiz ...biz işin özleminde sıcacık bir sarılması bile yetrerken erkekeler tamamen işin cinselliği peşindeler...
arkadaşının istegını azaltmak için...
1-onunla konuş..bu yaklaşaımın benim hoşuma gitmiyor de.
2-konuşmaktan anlamıyorsa vur suratına 5 kardeşi...:mymeka:klava:
3-bundanda anlamadı arkadaşların dediği gibi şap koy.
4-Yada çirkin bir kadın ol. işve cilve yapma...-tatlicadiarzu-
5-yada sen onda daha istekli olki ondan derman kalmasın..Şeniz:1hug::roflol:.

konuş arkadaşınla sürekli benimle sevişme istegin beni rahatsız ediyor de. eger arkadaşın senin konuştuklarını halen ciddiye almak istemiyorsa birkez daha düşün bu adam benimle neden birlikte diye. çünkü seven insan sevdiğini ciddiye alır o üzülmesin yanlış anlaşılmayım diye elinden geleni yapar. evli deilsiniz siz sonuçta kaybetme korkusu olmalı seven erkekte.

aileler de sizi okuyor sanıyor da seviniyor...
yazık vallahi

emin ol ki evlendikten sonra değişecektir şimdi tam olarak kendine ait görmüyo seni ama hele bir nikah olsun bu halini sen arasın

aileler de sizi okuyor sanıyor da seviniyor...
yazık vallahi

hiç mi genc olmadınız hanfendi c,dd, düşünüyorsa neden olmasın yerimseniben okuyanlarda var okuyup meslegini alamayan okadar öğrenci varki 250bin öğretmen acıkta okumaya yollayacaklar diye kalbimiz taşmı olsun sevmeyelimmi bundan 10yıl önce millet çocugu 5aylık varken evlenıyodu nie bi öpüşmeyı elleşmeyı cok görüyorsunuzki günah olabilir farkındadır bunu yapan her koyun kendı bacagından asılır LÜTFEN BÜYÜK KONUSMAYIN SİZİNDE BİR KIZINIZ OLUR HİÇ UMMADIGINIZ YERDE BUNA SAHİTTE OLURSUNUZ DUYARSINIZDA

şapı mapı bırak eger gerçekten seviyorsa sen nekadar geri çevirsende seni asla bırakmaz eger sevmiyorsa (bu genelde böyledir bahane uydururlar ve ayrılırlar) ozaman bu kız benim zandettiğim o kızlardan değil der ve arzularını açığa çıkarmak için başkalarını arar. SANA ABLA NASİHATI asla o çok değerli ,özel kişi için ayırdığınız o ilk güzel anı herhangibir sıradan günle heba etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…