hiç mi genc olmadınız hanfendi c,dd, düşünüyorsa neden olmasın yerimseniben okuyanlarda var okuyup meslegini alamayan okadar öğrenci varki 250bin öğretmen acıkta okumaya yollayacaklar diye kalbimiz taşmı olsun sevmeyelimmi bundan 10yıl önce millet çocugu 5aylık varken evlenıyodu nie bi öpüşmeyı elleşmeyı cok görüyorsunuzki günah olabilir farkındadır bunu yapan her koyun kendı bacagından asılır LÜTFEN BÜYÜK KONUSMAYIN SİZİNDE BİR KIZINIZ OLUR HİÇ UMMADIGINIZ YERDE BUNA SAHİTTE OLURSUNUZ DUYARSINIZDA
ben 25 yaşındayım..22 yaşında nişanlandım 23 yaşında evlendim..
bende genç oldum çok da güzel gezdim..eşimle 5 yıl flört ettim...
şükürler olsun genç oldum..
sevmeyide yaşadım öpüşmeyide...
ben de okudum..
ama böyle değil..
sana normal bana ters..var mı ötesi pardon da??
ayrıca büyük konuşmuyorum..
ben düşüncemi belirtiyorum..herkes gibi..
neden evde buluşuyorsunuz ki... zaten evde buluşarak ona sırnaşması için fırsat vermiş oluyorsunuz...bir sene olmak üzere yani çıktığımızdan beri istekliydi ama son zamanlar daha çoğaldı yani Çok üzgünüm çoook
benimle ilk ilişkisi değil ama önceden bi kız arkadaşı olmuş ciddi düşünmedim lisede öylesine çıkmıştım falan dedi ama öpüşmemiş bile yani herşeyi birlikte yaşıyoruz ciddi düşünüyoruz aslında ilk ilişkisi sayılır :1closedeyes:
ilişkimizin başından beri hep bana katlandı yani başka bir erkek olsa beni çekemezdi bu kadar sanırım -tatlicadiarzu-
beni çok sevdiğini de biliyorum bunu her zaman dile getiriyor
ama sürekli öpmek istiyor falan aslında dışarda buluşmak daha mantıklı geldi bana da
diyorum aşkım abartma ne olur diye ama ne yapayım sen yanımda olunca öpemeden duramıyorum diyor
hanfendi ben size kötü bişe demedim anlayıs bekledim hata etmısım nisanlılık döneminde kız sevismedigi için mi bu sözleriniz...fisfisfishersey bir yüzük değildir siz nısanlıyken yapmıs oda sevgiliyken fark göremiyorum:uhm:gelin ata binmiş ya kısmet demiş ne malum sizinde o yaptıgınız sevişme öpüşmeden sonra enısınızle evleneceginiz düşüncenize saygı duydum karsı cıkmadım sadece anlayıssız oldugunuzu ve sizinde o yaslardan gectiginizi okuyan insanlarında bir kalbi oldugunu size hatırlatmak istemistim nıyetim sadece buydu iyi akşamlar...ben 25 yaşındayım..22 yaşında nişanlandım 23 yaşında evlendim..
bende genç oldum çok da güzel gezdim..eşimle 5 yıl flört ettim...
şükürler olsun genç oldum..
sevmeyide yaşadım öpüşmeyide...
ben de okudum..
ama böyle değil..
sana normal bana ters..var mı ötesi pardon da??
ayrıca büyük konuşmuyorum..
ben düşüncemi belirtiyorum..herkes gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?