Sevgilim çok istekli yaaaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben 25 yaşındayım..22 yaşında nişanlandım 23 yaşında evlendim..
bende genç oldum çok da güzel gezdim..eşimle 5 yıl flört ettim...
şükürler olsun genç oldum..
sevmeyide yaşadım öpüşmeyide...
ben de okudum..
ama böyle değil..
sana normal bana ters..var mı ötesi pardon da??
ayrıca büyük konuşmuyorum..
ben düşüncemi belirtiyorum..herkes gibi..

evlendikten sonra geçer gençlik ateşi olsa gerek

evlendikten sonrada cinsel gücü arttırmanın bir yolu var mı diye sorarsın

Erkektir istekli olması biraz normal hele de sizden de hayır cevabını almıyorsa daha da istekli olacaktır...
Evlenince daha mı kötü olur yada iyi olur bilemem ama evleneceğinizin garantisi yok ki...
İstemiyorum, hayır demediğiniz sürece istekleri daha da artacaktır bence....

agzina saglik kurban olurum kiz :1hug:

erkekler kadınlara göre ne yazıkki daha istekli oluyo cnm :1no2:
bence al karşına güzelce konuş derim
gençsiniz diye hiçbir şey yaşamayın diyemem sonuçta gençlerinde böyle bir hakkı var kaydirigubbakcemile5
hele bizler okuyoruz evleniyoruz diye nerdeyse 30yaşına kadar evlenemeyebiliriz
yeterki fazla ileri gitmeden o ilk gece yaşaman gereken şeyleri ilk gecene saklayarak yaşasanız daha da bir güzel olur :asigim:
şap konusunda bişi diyemicem fikrim yok kafamçokkarıştı
boşver sen genciz öğrenciyiz diye illaki sabah akşam ders çalışacak değiliz ya
bende sabah akşam çalışmıyorum sevgilimle gezilecek zamanlarda geziyorum ders zamanı ders çalışıyorum ama derslerimde gayet iyi :içelim:
herşeyi yaşa ama fazla abartmadan yaşa yasakkelime
umarım sevgilinle sorunu çözersiniz a.s.

bu arada okuyoruz evleniyoruz yazmışım eğleniyoruz diceğim yerde :))

Erkeklerin hepsine var cnm bu bitanede bende...
Ama konusunca duruyo susuyolar sende acıkca söyle...
Eger olmadı onunla kalabalık herkesin oldugu acık yerlerde görüş yapamaz.
Bide benimkiyle ayrı farklı sehirlerdeyiz sık görüşmedigimiz için böyle bence...
Bence şimdi böyleler evlenince normale dönecekler sıkma canını...

Erkeklerin hepsinde var cnm bu bitanede bende...a.s
Ama konusunca duruyo susuyolar sende acıkca söyle...
Eger olmadı onunla kalabalık herkesin oldugu acık yerlerde görüş yapamaz.
Bide benimkiyle ayrı farklı sehirlerdeyiz sık görüşmedigimiz için böyle bence...:asigim:
Bence şimdi böyleler evlenince normale dönecekler sıkma canını...

Çok da rahatsız oluyormuşsun gibi gelmedi bana...Daha çok bir merak gibi sanki seninki...Herkestete mi böyle oluyor merakı..

butun erkekler ısteklı ve hayır demeyı yada nerde duracaklarını bılmezler..
ısterlerde ısterler bunun kontrolu sende...buna ragmen halen sıkıyor ve ıstıyorsa..
bu senı sevmekten cok baska seyın derdınde demek...
sen dur dedıkce o sık bogaz edıyorsa...konuşmadanda anlamıyorsa...beş kardeşe...muracat..
derdı neymış bu adamın...boyle kuduracak...azgın teke

aslında bunun en iyi cevabını biz değil sen verebilirsin...........
çünkü biz erkek arkadaşını tanımıyor onun tavırlarını ve kişiliğini bilemiyoruz aslında kim ne derse boş olur bu yüzden........
nacizane görüşüm.....
elbetteki erkek ve dişi belli yaştan sonra bazı dürtüler hisseder bu gayet normal....
el ele tutuşmak ona dokunmak,onun dudaklarına,yanağına ,gözlerine konduracağın ufak buselerin ne sana ne ona ne de başkasına bir zararı olur...
ama bunun dozu çok önemli.....dozu aşarsanız yıpranan sen olursun...herkezin gözünde basit durumuna düşebilirsin.........
eğer ciddi bir beraberliğiniz varsa ve erkek arkadaşın seni gerçekten çok seviyorsa kendinden çok seni düşünmeli....ve herşeyin zamanını beklemeli....
kendine güvenli ol ve onunla konuş.onu çok sevdiğini ve ileri gitmek istemediğini kesin ve kararlı bir şekilde söyle........
yap der gibi yapma deme yani........................
ve buluşmalarını herkezin olduğu kalabalık yerlerde yapmaya özen göster...yalnız kalacağınız yerlere gitmeyi reddet.......
kimse kimseye istemeden bişey yapamaz...buna zemin hazırlamazsan istemediğin şeyler başına gelmez...........sevgiyle kal:1closedeyes:

neden evde buluşuyorsunuz ki... zaten evde buluşarak ona sırnaşması için fırsat vermiş oluyorsunuz...
gerçekten onun bu tavrı rahatsız ediyorsa dışarıda buluşun..
Sahile gidin, çaybahçesine gidin, sinemaya gidin, ortak arkadaşlarınızla buluşun.
yemeğe çıkın, kışın salep içmeye , yazın dondurma yemeye gidin...
hamburgerciye gidin , lunaparka gidin , bowlinge gidin , langırt oynayın , masa hokeyi oynayın, alın sepetinizi piknik yapın...
ohoooo yapılıcak o kadar çok şey varki... :sm_cool:
biz hala eşimle bu saydıkalrımı yapamya çalışırız...

ayyyyy...
bizdede tam tersi offf ben adamın yakasından düşmüyom :)

hanfendi ben size kötü bişe demedim anlayıs bekledim hata etmısım nisanlılık döneminde kız sevismedigi için mi bu sözleriniz...fisfisfishersey bir yüzük değildir siz nısanlıyken yapmıs oda sevgiliyken fark göremiyorum:uhm:gelin ata binmiş ya kısmet demiş ne malum sizinde o yaptıgınız sevişme öpüşmeden sonra enısınızle evleneceginiz düşüncenize saygı duydum karsı cıkmadım sadece anlayıssız oldugunuzu ve sizinde o yaslardan gectiginizi okuyan insanlarında bir kalbi oldugunu size hatırlatmak istemistim nıyetim sadece buydu iyi akşamlar...

okuyunca benimde aklıma geldi ama arkadaş daha önce cevaplamış...
evet şap at yemeğine...
ama bu seferde başka şeylerden şikayet etme...

Ya canım aynı şeyleri bnde nişanlımla yaşıorum.. Nişanlı olmamıza rağmen ben bunlara biraz karşıyım çünkü bazen baya ileri qitmeye çalışıyo.. Gelin ata binmiş ya nasip demiş.. Yani ßen şimdi 2 ay sonra ewlencem die kendimi neden riske atimki.. Aynı şey senin içinde qeçerli.. Ciddi düşünüyosun die bazı şeyleri onun yönetmesine izin werme.. Dizqinleri eline al we onu sen yönet.. İstemiorum de bitsin..

kızlar çok teşekkür ederim hepiniz ayrı ayrı düşüncelerinizi belirmişsiniz :1hug:
sevgiliyken öpüşmeye karşı olanlar olabilir herkesin kendi düşüncesidir sonsuz saygım var :1closedeyes:
ama ben burda sevgiliyken öpüşmek doğrumu yanlış mı diye sormuyorum öğrenmek istediğim sevgilimin bu sürekli olan isteğini nasıl giderebileceğimdir,zaten öpüşmek dışında birşey yapmaya kalktığı zaman ben durduruyorum ama bu sürekli öpüşmek istiyor sorun bu ileriye gitmek istiyor ama ben istemediğim için yapamıyor
evliliğimin ilk gecesine sakladığım o günü şimdiden yaşayıp mahvetmek gibi bir düşüncemde yok
öpüşmek için illa nişanlanmak gerektiğini düşünmüyorum ne yazıkki ama böyle düşünenler varsa da bişey diyecek halim yok herkesin düşüncesi kendinedir.
Lütfen burda evlilik ve nişanlılık öncesi sevgilisini öptü diye kimse kimseyi suçlayıp aşağılamasın :tomato:
eğer evlilik öncesi öpüşmeye karşı iseniz zaten yorum yazıpta kendinizi sinir etmeye değmez bence :teselli:
herkese iyi akşamlar ben alacağım cevabı aldım benim dediğimi ciddiye alıpta cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

Ewet cnm sakın bazı şeyleri şimdiden yaşama.. Ewlendiğin zamana kalsın bazı şeyler.. Bende öpüşmeye karşı değilim yani nişanlanmadan önceki sewqilimle az öpüşmedi değilim:1closedeyes: Ewet öpüşmek için illa ewlenmek yada nişanlı olmkta qerekmio.. Bi sewqilin olsun yeter :roflol: Ama canım sakın ileri qitmesine izin werme.. Açıkça al karşına konuş böle böle de.. Hem bu şekil dawranmaya dewam ederse ondan soğuyabiliceğini anlat.. Bazı şeylerin yeri we zmnı wrdır.. bundan bahset ne bilim de işte Eğer anlayışlı biriyse bunu anlar we dewamlı istemes.. Ama ßenim nişanlım qibi laftan anlamazz ama aşkım dayanamıorumm der we her bulduğu fırsatta yılışıp öperse o biraz sorunl işte a.s Eğer buna çözüm bulursan banada sölee :roflol:

Basina vurmus herhalde

Sap map bilmem ama parmagini balla batiran kasiklada yemek ister...:1rolleyes:

Ucundan azicik verdinmi adam dellenip böyle saptitir iste...:icecream:

Bol bol sarimsak ye yanina gittinmi bak bakiyim ne oluyor

kimi bulamaz kimi istemez offff ne yapıcaz kızlar sap den canım laftan anlamazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…