• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çok kıskanç

benbeniyerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
132
34
28
27
Sevgilim cok aşırı kıskanç facebook sifremi istemisti verdim erkek arkadaslarimi siliyor, ekledigini görürsem engellerim diyor.Gezmemi istemiyor :( beni kısıtlıyor

Maalesef sevmeseydim onu ne yapacağım i bilirdim dua etsin

neden böyle bir şeye izin veriyorsunuz. onun size rica etmesi lazım. eğer sevgili potansiyeli olacak biri varsa sil diye. sizinde aynı şekilde. ayrıca gezmemi istemiyor, beni kısıtlıyor ne demek? köle misiniz siz? ne yapayım seviyorum demekle olmaz. kendinizi şimdiden ezdirmeyin.

Her zaman ki klasik önerim zararın neresinden dönersen kardır. Bas tekmeyi çekilir mi bu?
Gerçi bu karakterde bir insan ayrılırken de başına iş açar. Seni sevdiğini sanarken son dakika yüzüne çarpar bütün pisliğini...
hakaretler...
aşagılamalar...
zehrini akıtmadan da rahat bırakmaz...
nereden bulursunuz böyle adamları bilmem:KK43:

Sizi sevdiğini düşünmüyorum.Kıskanılmak güzel bir şey ama böylesi değil

Beni sevdigini söylüyor yemin ediyor bırakmam seni benimsin diyor :( bende seviyorum onu kendimden bile çok seviyorum yapamam onsuz

Kıskanılmak güzel de bu dediğin öyle bişey değil. Bana kalırsa saygısızlık bu yaptığı.
Biz 1 buçuk yıldır sevgiliyiz 3 aylık da nişanlı, daha bana bir kez face şifre muhabbeti yapmadı. Gözünün önünde telefonuma msj geldiğinde bile izinsiz eline alıp bakmaz. Tabi benden de aynı saygıyı görür. Elbette kıskanmaları oluyo küsmeleri oluyo ama böyle şeyler tatlı geçmeli. Ne öyle herşeye müdahale etmeler ben olsam hiç çekemem.
Sana resmen senin kendi aklın yok ben yönetirim senin hayatını diyo. Erkeklik bu değil. Erkeklik sana da kendine de güvenmeyi gerektirir. Abuk sabuk davranışları kabul etmeyin lütfen durucakları yeri bilsinler.

Bunlar kötü çirkin hakaret edilesi davranışlar değil bence.. yaşam tarzlarınız ve alışkanlıklarınız farklı olabilir o yüzden birbirinizi anlayamayabilirsiniz ama ben de sahiplenme ve kıskanma konularında hem kıskanılmak sakınılmak isterim hem de karşımdakini kıskanır ve sakınırım.
tam tersi sevdiğini eski ilişkileriyle görüştüren, kıskanmayan insanları hiç anlamıyorum ve sevgilerinde bi noksanlık olduğu düşüncesine kapılıyorum..
bakış açısı demek..

Back
X