- Konu Sahibi nazkelebek
-
Etraftaki kızlara bakıyor hatta biraz fazla açılanlara (!) daha bir dikkat kesiliyor ama inan kötü bir niyeti yok;sadece sana '' bak sana da işte böyle bakıyorlar ''olayını mizansenliyor.
Ahhh çocukcağız ne kadar iyi niyetli sen hakkında neler düşünüyorsun
Dinini gerçekten önemseyen, ahlaklı, namuslu bir erkek de öyle yolda gördüğü kızlara bakmaz sen de aynen böyle söyle o çok dini bütün beyfendiye. O gözler öyle fıldır fıldır onu bunu kesince günah olmuyormuymuş pis bir nefisle? Bunları sorgulayın bir derim. Son olarak da kişi kendisi nasılsa karşısındakini de öyle bilirmiş dmeek ki o ne niyetle bakıyor ki kızlara o erkeklerin de sana aynen öyle pis bir niyetle bakacağını düşünyor.
aynen bende öle düşünüyorum sorguladım kaç kez sen neden bakıyosn ozaman okadar günahtan bahsediyosun da diye neymiş kızlar öle giynince açık giynince baktırıyomuş onlar sokuyomuş günaha söledikleri çok sinirimi bozuyor herkesn hayatı kendine sonuçta madem ki kıskanıyosn mademki günahtan bahsediyosn bakma ... bazen farkediyorum bakmamaya çalıştığı oluyor açık giynen biri geçsin kızlar geçsin hemen kafasını çeviriyor ama bazende resmen süzüyor
Kisi kendinden bilirmis. Kendisi acik gordu mu ne gozle bakiyorsa sana da ayni sekilde herkes bakacak saniyor demek ki.
Hastalik derecesinde kiskanclik insani cok boguyordur eminim. Ne zamandir birliktesiniz? Yeni mi iliski?
bizim ilşkimiz aslında karışık 4 yıl önce çıkmıştık ayrıldk tekrar başladık şimdide 1 sene oluyor ama bu bi senenin yarısından çoğu görüşmeden sözde sevgili olarak geçirdik ilgisizdi açıkcası fazlasıyla hemde 4-5 aydır yeni yeni toparladık ilişkiyi şimdide fazlasıya kıskanç davranıyor buluştumuzda veya aradığında ilk önce nerdeydin naptın bütün gün bi erkekle görüştnmü diye başlıyor muhabbe her buluştumuz gnüm sorguda geçiyo resmen
bunun din ile bir alakası yok madem baktırana günah o zaman bakana da günah... bu tarz erkekler yanındaki kapatır dışarıdakine bakar hatta çapkınlık yapsa onu da erkekliğin şanına vurur. şimdi gelelim asıl konuya eğer sen bir bireysen ne giyeceğine nereye bakacağına nereye gideceğine sen karar verirsin aksini sadece ailen yapabilir o da belli bir yaşa kadar özgürlüklerine ve sana saygı duyacak biriyle beraber olmanı temenni ederim biraz sert olacak ama "kurtul ondan".
Babama sabah günaydın dedim bu da bir erkek ile görüşmekten sayılıyor mu desenize. Soruya bak çay demle yav çok mu arıyorsunuz bu tipleri ben artık cidden merak ediyorum hem etrafımda gördüklerimden hem de kadınlar kulübünde okuduklarımdan sonra.
mrb sevglm çk kıskanç davranıyor giydiğim pantolondan baktığm yere kadar napcam bn bilmiyorum bol giyin diye tutturuyor neymiş dışardaki erkekler bana bakıyomuş bol pantolon sıfır yaka yarm kollu giycekmşim yada uzun etek sanki dışarda herkes bana bakcak anlamıyorum ama kendisi dışarda açık giyinen güzel bi kız görsn bakmada geçemiyor bunu söleyincede sen baktırıosn erkeklere sen kapalı giyin bnde bakmim diyor ne alakası var şimdi din konusunada fazla kafayı takmış durumda tamam tabiki önemsiycek dinini ama bana biraz abartıyomuş gbi geliyo napmam gerekiyo bilmiyorum :/
mrb sevglm çk kıskanç davranıyor giydiğim pantolondan baktığm yere kadar napcam bn bilmiyorum bol giyin diye tutturuyor neymiş dışardaki erkekler bana bakıyomuş bol pantolon sıfır yaka yarm kollu giycekmşim yada uzun etek sanki dışarda herkes bana bakcak anlamıyorum ama kendisi dışarda açık giyinen güzel bi kız görsn bakmada geçemiyor bunu söleyincede sen baktırıosn erkeklere sen kapalı giyin bnde bakmim diyor ne alakası var şimdi din konusunada fazla kafayı takmış durumda tamam tabiki önemsiycek dinini ama bana biraz abartıyomuş gbi geliyo napmam gerekiyo bilmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?