- Konu Sahibi nazkelebek
-
aynen bende öle düşünüyorum sorguladım kaç kez sen neden bakıyosn ozaman okadar günahtan bahsediyosun da diye neymiş kızlar öle giynince açık giynince baktırıyomuş onlar sokuyomuş günaha söledikleri çok sinirimi bozuyor herkesn hayatı kendine sonuçta madem ki kıskanıyosn mademki günahtan bahsediyosn bakma ... bazen farkediyorum bakmamaya çalıştığı oluyor açık giynen biri geçsin kızlar geçsin hemen kafasını çeviriyor ama bazende resmen süzüyor
canım ciddimi düşünüosunuz bilmiorum ama,bu kıskançlıklar ewlendikten sora kalmıo canımm...benim de eşim sevgiliykien nişanlıyken çok kıskanırdı tlefonuma bi msj gelsin benden önce bakardı hemen,iş yerime kerşoırdı,iş çıkısı her gün bıkmadan gelirdi,,daha bisürü şeyyy,,ama şimdii,,hiç birinden eser kalmadı,,tabi sevgisi azaldı diye değil aynı seviorr..ama azaldı kıskançlığı..
dar görüşlü adam ya.. senin yanında acık giyinenlere bakıp seni yaz sıcağında isilik olurcasına giydiriyor demek.. böle erkekleri öldüresim geliyor ya.. bi de evlenirsenz falan bu adam seni kesn aldatr kesn! gözü dsarda b kere..
hadi kıskanıyor anladık .başka kızlara bakmasına ne demeli ?böyle bir rezillik var mıdır yaa ?yanında sevgilin var eşin var başka kızlara bak .ee sen baksan başka erkeklere ne olucak öle ?
onuda denedimbirbirimizi uyarıp duruyoruz işde napalm önüne bak diye diye geçio gün
bide gülüyosunkaç yaşındasın sen Allah aşkına? o kaç yaşında? tek işleri birbirine dünyayı dar etmek olan cahil, sevgili olmanın, sevmenin bile anlamını bilmeyen o liseli ergenlerden misiniz? eğer öyle ise lafım yok. çnk nasıl olsa bu tipler bikaç sene sonra olgunlaşıp akıllanıyor. o aptal ergenlik halleri de, bütün bu saçma sapan aşk durumları da son buluyor. ama yaşını almış bi hanımsanız hiç yakıştıramadım doğrusu.
kendinizi bu kadar küçültmeyin. siz ilerde anne olacaksınız, evlat yetiştireceksiniz. evladınızın babası bu mahluk mu olacak? eğer öyleyse o yavruya daha şimdiden acıdım.yok eğer olmucaksa, zaten ciddi bişey düşünmüyorsanız neden bu rezilliğe devam ediyorsunuz? neden kendinizi böylesine bi insancıkla sınıyorsunuz?
yok canm okadarda çok diil askılı giymemi istemiyor birde giydiğim pantolonun biraz bol olmasını kendiside evet bazen baktığını farkediyorum geçe kızlara bakıyor bazende bilmiyorum ben kızmiyim diyemi yoksa kendisi bakmamak içinmi açık giyinmiş bri gçerken kafasını öne eyip bakmıyo bilmiyorum napcam bn bunla
ben 22 yaşndaym sevgilimde 24 yaşnda sevdiğim değer verdiğim ve bir geçmişimiz olduğu için onunlayım onun sevgisinden süphem yok mükemmel bir sevgili değil biliyorum ilşkimizde çok güzel değil kıskançlıkları konusunda ise güvenmediğinin farkndayım bu yüzdende ya güvenini kazanırım yada bitiririz bu zamana kadar sabredemeyip pes eden ayrılan bendim işte bu yüzden zaman veriyorum bişeylerin düzelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?