sevgilim çok kıskanıyor ...

ya ben anlayamıyorum bazı kızları. insana en büyük kötülüğü yine kendisi edermişya bazı kızlar tam buna örnek işte. bak arkadaşım, senin o sevgilin var ya, elalemin karısını kızını kesen, ahlaksız, kişiksiz, üstelik dini kötüye kullanan, yorumlayan mahluğun teki. ben anlayamıyorum bi kız kendine bunu niye yapar. neden böylesine insan demeye bin şahit bi mahlukla sevgili olur. ben ayrılmak istiyorum o istemiyor diyorsun bide. bak sana açık söylüyorum, ne yap et. istersen numaranı değiştir, istersen ailene şikayet et, kendine bir iyilik yap, bu ot beyinli mahlukdan kurtul. sabah sabah sinirlerim bozuldu ya..

kişi işi kendinden bilirmiş, bu lafı çok severim, kızlara bakmak için bahane yapmış adam, sen nasıl giyinirsen giyin bakacak, ayrıca dindar insan ve dinci insan arasındaki farkı iyi anlamanı ve hayat tarzlarınızı tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim, benim eşim içki içmez örneğin ama bana karışmaz, bu saygıyı oturtamazsanız ki bu adamla zor biraz,bu iş yürümez

hadi kıskanıyor anladık .başka kızlara bakmasına ne demeli ?böyle bir rezillik var mıdır yaa ?yanında sevgilin var eşin var başka kızlara bak .ee sen baksan başka erkeklere ne olucak öle ?

Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır...
Ne severim bu sözü.
Kendisi sana hep o gözle bakıldığını zannetmesi seni kısıtlaması, kendisinin yediği yiyeceği nanelerdendir.
Buna göre ölç biç kendini...

Nazkelebek okudum bütün yazdıklarını. İlişkiniz daha yeniymiş, benden sana bir tavsiye olsun bu şekilde düşünen, kendisini bu şekilde aklamaya çalışan bir erkekten hayır gelmez.

Benim uzun yıllardır süren bir ilişkim var. Benim sevgilimde beni kıskanır, açık giymemi, dar giymemi istemez. Ama hiçbir zaman açık saçık giyinen birine baktığını görmedim. Bu biraz iradeyle, biraz hayattan ne beklediğinle, kendine ve değer verdiğin kadına duyduğun saygıyla ilgili bir durum. Üzgünüm ama sevgilin iradesiz. Sana ve kendisine saygı duymuyor. Belki de bazı hevesleri var, bilemeyiz. Ama davranışı çok saygısızca.

Fedakarlıklar karşılıklıdır. Aksi halde kendini kullandırmış olursun. Sen açık giyinme, sana müdahale etmesine izin ver ama o senin kızdığın ve rahatsız olduğu bir şeyi yapmaktan kendini alamasın.. Olacak şey mi bu ?

Bir de şu durum var. Kıskanılmayı severiz elbette ama sen rahatsız oluyorsun bu durumdan artık. Şikayet etmeye başlamışsın. Demek ki kıskançlık , hayatına, bireyselliğine müdahale etmeye evrilmiş. Ne kadar dayanabilirsin buna? İlişkinle ilgili kesin kararlar almadan önce bence bir müddet düşünmelisin. Bu süreçte de beraber olduğun kişiye hiçbir konuda söz verme ve vaatte bulunma. Aslında biraz seni kaybetmekten korkmalı diye düşünüyorum.

sende onu sık biraz...
bakma,konuşma,gitme diye diye bunalsın anlar seni belki...
yanında sevgilisi olupta başkalarına bakan erkeklerde tam sopalık o ayrı...

bunu okuduğumda erkek arkadaşından hiç hoşlanmadım.bence bu zihniyetteki biriyle sakın evllik düşünme

Din kisvesi adı altında her naneyi yiyenlere uyuz oluyorum
Yahu çok dindarsın madem ne diye başka kızları kesiyosun, onlarda namahrem ve harama bakmak günah değil mi ?

ah canım,sevgilin seni kıskanmıyor...kendisi başka kızlara senin yanıda bile hiç çekinmeden bakan bir tip olduğu için,diğer erkelerin de aynı olduğunu düşünüyor..

ayrıca dişi köpek kuyruk sallamazsa modunda olan bi adamdan kimseye hayır gelmez..

dini herşeye karıştırmayın,vallahi günah! dinini bilen biri elin kadınına bakmanın haram olduğunu da bilir!!

dinimiz sadece kadınlara yasak koyup erkelkerin gözü felfecir okusun demiyor..

sevgi,aşk,bağlılık .. bunlar bir yere kadar sen en iyisimi kaç bu adamdan bi an önce hayatı zindan eder sana ki etmeye başlamış

Kusura bakmayın bu tip erkeklerden tiksiniyorum, hem dindar geçinirler hemde her fırsatı kollarlar , sen niye dikkat etmiyorsun kendine deyince de ee kızlar kadınlar bizi tahrik ediyor derler.. E sen de yetişkin bir insan değilmisin aklın, nefsin yokmu ? Allah sana da kadına da aynı aklı vermiş.. Günahsa her iki cinse de günah günümüz de kimse bunu sorgulamıyor, adam kendisi içki içiyor pavyona gidiyor karısına gelinc egünah kapan.. Kısaca TİKSİNİYORUMmm..

dar görüşlü adam ya.. senin yanında acık giyinenlere bakıp seni yaz sıcağında isilik olurcasına giydiriyor demek.. böle erkekleri öldüresim geliyor ya.. bi de evlenirsenz falan bu adam seni kesn aldatr kesn! gözü dsarda b kere..

canım ciddimi düşünüosunuz bilmiorum ama,bu kıskançlıklar ewlendikten sora kalmıo canımm...benim de eşim sevgiliykien nişanlıyken çok kıskanırdı tlefonuma bi msj gelsin benden önce bakardı hemen,iş yerime kerşoırdı,iş çıkısı her gün bıkmadan gelirdi,,daha bisürü şeyyy,,ama şimdii,,hiç birinden eser kalmadı,,tabi sevgisi azaldı diye değil aynı seviorr..ama azaldı kıskançlığı..

valla canm ciddi düşünüyoruz yani ailesiyle filan tanıştırdı askere gitcek gitmeden nişan yapalım geline bi kaç ay sonra evleniriz diye düşünüyo bna karşı aşırı kıskanç davranıyor bbende evlilikten sonra bunlarn azalcanı düşünüyorum ailesi flanda bana hak veriyor iyi insanlar ama kendisi çok kıskanç

yok canm okadarda çok diil askılı giymemi istemiyor birde giydiğim pantolonun biraz bol olmasını kendiside evet bazen baktığını farkediyorum geçe kızlara bakıyor bazende bilmiyorum ben kızmiyim diyemi yoksa kendisi bakmamak içinmi açık giyinmiş bri gçerken kafasını öne eyip bakmıyo bilmiyorum napcam bn bunla

onuda denedim birbirimizi uyarıp duruyoruz işde napalm önüne bak diye diye geçio gün

bide gülüyosun kaç yaşındasın sen Allah aşkına? o kaç yaşında? tek işleri birbirine dünyayı dar etmek olan cahil, sevgili olmanın, sevmenin bile anlamını bilmeyen o liseli ergenlerden misiniz? eğer öyle ise lafım yok. çnk nasıl olsa bu tipler bikaç sene sonra olgunlaşıp akıllanıyor. o aptal ergenlik halleri de, bütün bu saçma sapan aşk durumları da son buluyor. ama yaşını almış bi hanımsanız hiç yakıştıramadım doğrusu.
kendinizi bu kadar küçültmeyin. siz ilerde anne olacaksınız, evlat yetiştireceksiniz. evladınızın babası bu mahluk mu olacak? eğer öyleyse o yavruya daha şimdiden acıdım. yok eğer olmucaksa, zaten ciddi bişey düşünmüyorsanız neden bu rezilliğe devam ediyorsunuz? neden kendinizi böylesine bi insancıkla sınıyorsunuz?

ben 22 yaşndaym sevgilimde 24 yaşnda sevdiğim değer verdiğim ve bir geçmişimiz olduğu için onunlayım onun sevgisinden süphem yok mükemmel bir sevgili değil biliyorum ilşkimizde çok güzel değil kıskançlıkları konusunda ise güvenmediğinin farkndayım bu yüzdende ya güvenini kazanırım yada bitiririz bu zamana kadar sabredemeyip pes eden ayrılan bendim işte bu yüzden zaman veriyorum bişeylerin düzelmesi için

ben olsam çoktaaaan ayrılmştm ama herkesn yaşamı ve kriterleri farklı sonuçta..

sevgisinden şüphem yok demişsin. birini herkes sevebilir. mühim olan aklı başında davranıp, o sevenlerden doğru düzgün olanı tercih etmek. bak 22 yaşındaymışsın, sence bu insan koca olabilecek biri mi, daha önemlisi evlatlarının babası olabilecek biri mi? bu tipler baba olduğunda ne oluyor biliyor musun? kızlarını aynı size yaptığı türden bi baskıyla büyütüyor, oğullarına ise, açık giyinen onun düşüncesiyle kaşınan! kızlara bakabileceklerini, çnk onların bunu hakettiklerini tembihlerler. bu zihniyetle yetiştirirler, ve ne yazik ki topluma bi tane daha insancık katılmış olur. tabi sen çook çabalarsın da, o adama rağmen çocuklarını düzgün yetiştirirsin orasını bilemem. ama bunu seçtiğinde de önünde çook zor, yıpranacağın, çileli bi yol olur orasıda bi gerçek.
sen seç, bu adamla ömrünü geçirmek istiyor musun, istemiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…