Sevgilim çok seviyorum diyor ama dövmeye başladı...

Asya3385

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
14
1
1
40
Merhabalar ben 34 yaşında bir kadınım 2 oğlum var boşandım 1 yıl önce biriyle tanıştım ve sevgili olduk ama sürekli guvensizlikler sürekli tartışmalar baya yıprandık artık tamamen güvenim kalmadı ama ayrılmak istediğimde sevgi bu kadar basit degil seviyorum ayrilamazsin deyip tehtit şiddete başvuruyor korkuyorum. Ne yapacagimi da bilmiyorum.

Merhabalar ben 34 yaşında bir kadınım 2 oğlum var boşandım 1 yıl önce biriyle tanıştım ve sevgili olduk ama sürekli guvensizlikler sürekli tartışmalar baya yıprandık artık tamamen güvenim kalmadı ama ayrılmak istediğimde sevgi bu kadar basit degil seviyorum ayrilamazsin deyip tehtit şiddete başvuruyor korkuyorum. Ne yapacagimi da bilmiyorum.
Ah be canım neden kendine bu eziyeti yapıyorsun....

Dün haberlerde iki evladı yanında sevgilisi tarafından öldürülen o masum kadını görmedin mi?

Allah korusun sende mi öyle olmak istiyorsun?

Kendini düşünmüyorsan evlatlarını düşün nolursun...

direk polise gidin şikayet ve uzaklastırma kararı alın. Eğer gerçekten ayrılmak ıstıyosanız. cocuklarınız da varmıs tehdıt mesajlarını saklayın alabılıyosanız darp raporu alın

Yol yakınken kurtulun bu sevgili müsvettesinden,canınızı sokakta bulmadınız değil mi?

acaba az önceki fake eltime alinan hastane cikisi seti yazarlari yine mi isbasinda?
Yok mu isiniz gücünüz ya?!!!

direk polise gidin şikayet ve uzaklastırma kararı alın. Eğer gerçekten ayrılmak ıstıyosanız. cocuklarınız da varmıs tehdıt mesajlarını saklayın alabılıyosanız darp raporu alın
Mesaj olarak tehtit mesajı atmıyor direk işyerime yada evime çıkıp geliyor polise gideyim diyorum ailem bilmiyor ve onlardan uzak yaşıyorum ve polis çevresi çok geniş birşey yapmazlarsa yine ve daha beter üzerime gelir diye korkuyorum..

Ah be canım neden kendine bu eziyeti yapıyorsun....

Dün haberlerde iki evladı yanında sevgilisi tarafından öldürülen o masum kadını görmedin mi?

Allah korusun sende mi öyle olmak istiyorsun?

Kendini düşünmüyorsan evlatlarını düşün nolursun...
Korkuyorum bende aynı olmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çözüm olarak tek aklıma gelen şey işi gücü bırakıp gitmek ama oda zor beynim duracak

Bence bu manyaklardan kurtulmanın en iyi yolu kendisinin sizden kaçacağı bir noktaya getirmek ilişkiyi. Bu tipler baya yapışkan ve takıntılı oluyorlar anladığım kadarıyla.

1. Sizden tiksinmesini sağlayabilirsiniz mesela.
  2. Hastalığınız var gibi davranabilirsiniz. Ömrü boyunca size bakmak zorunda kalacağını açıkça ifade edin. İlk başlarda canım cicim der sonra yandan yandan kendi kaçacak yer arar nihayetinde evli değilsiniz.
  3. Çok büyük borç altında kaldığınızı söyleyin. Başa çıkamayacak kadar büyük bir borç batağına girdiğinizi söyleyebilirsiniz. Ödemesini isteyin. Madem o kadar seviyor bulsun bir yerden.
  4. Cilt hastalığı olduğunuzu söyleyebilirsiniz, size dokunursa ona da bulaşacağını. Nereden geçtiğini bilmediğinizi.
  5. Cinsel organınızda bir hastalık çıktığını söyleyin.
  6. Kendinize bakım yapmayın.
  7. Giyiminizi değiştirin.
  8. Sokağa çıkarken yüzüne bakılmayacak bir kadın gibi çıkın.
  9. Arakadaşlarına kaba davranın, ve sizden tiksinmelrini sağlayacak şeyler yapın. Masanın örtüsüne sümük sürmek bile olabilir.
Bu yazdıklarımın çok acayip olduklarını biliyorum ama saplantılıysa onu vazgeçirecek tek şey sizden tiksinmesi olur...

Yani yaratıcı olun. Nefret ettiği ne varsa benzeri şeyler yapın. Ama hepsini aynı anda yapmayın anlar. Yavaş yavaş arıza çıkarın...

Bakım yapmayın kendini

Arkadaşları ile görüştürmez kıskanç tanımam kimseyi yani bakım yapmamı birakmami o istiyor genelde kilo al bakım yapma ben seni yine seviyorum diyor ama bu nasıl sevgi ki boğazımı sıkıp kafamı yere çarpıyor bunu yaşadım daha dün akşam ölecem sandım 😔

Korkuyorum bende aynı olmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çözüm olarak tek aklıma gelen şey işi gücü bırakıp gitmek ama oda zor beynim duracak
Darp raporu alıp şikâyetçi olacaksınız...
Yaptıklarına boyun egmeyin ailenize durumu bildirin

Darp raporu alıp şikâyetçi olacaksınız...
Yaptıklarına boyun egmeyin ailenize durumu bildirin
Polis çevresi geniş fazla tutmazlar ve uyari ile hemen bırakırlar muhtemelen ya sonrası 😔 şuan arayıp duruyor cevap vermiyorum ama bu da sinir ediyordur onu

Arkadaslar konu bariz fake!
Yine ayni kisi yapiyor!
Mune Mune
bu kisi sabahtan beri uzatti artik

Arkadaşları ile görüştürmez kıskanç tanımam kimseyi yani bakım yapmamı birakmami o istiyor genelde kilo al bakım yapma ben seni yine seviyorum diyor ama bu nasıl sevgi ki boğazımı sıkıp kafamı yere çarpıyor bunu yaşadım daha dün akşam ölecem sandım 😔
madem gerceksiniz bunu yasarken 2 cocugunuz nerdeydi?
hikaye uyduruyorsunuz da saglam degil.

Hem neden hikaye uydurayım neye faydası olacak ünlü mü olacam burda anlamadım dertlesiyoruz doğru düzgün arkadaşım yok paylaşabileceğim kimsem yok bu şekilde mi yargiliyorsunuz dert dinliyorsunuz teşekkür ederim.

Sikayet etmiyorsunuz çevresi geniş bir şey yapmazlar diye. Darp raporu almıyorsunuz. Aileniz başka şehirde, çocuklarınız da. Onların yanina gitmeyi akıl edemiyorsunuz. Yardım edin diyorsunuz. Ne yapalım? Ne bekliyorsunuz siz söyleyin lütfen.

Sikayet etmiyorsunuz çevresi geniş bir şey yapmazlar diye. Darp raporu almıyorsunuz. Aileniz başka şehirde, çocuklarınız da. Onların yanina gitmeyi akıl edemiyorsunuz. Yardım edin diyorsunuz. Ne yapalım? Ne bekliyorsunuz siz söyleyin lütfen.
Sizden yardım değil sadece konuşmak istedim hani bi çıkar yol bulunur ne bilim en azından destek olursunuz diye ama haklisiniz hata bendeki buraya bu şekilde konu açtım hani kadinlar klubu ya kadınlar birbirine destek ya neyse boşverin

Back
X