Sevgilim çok seviyorum diyor ama dövmeye başladı...

Sizden yardım değil sadece konuşmak istedim hani bi çıkar yol bulunur ne bilim en azından destek olursunuz diye ama haklisiniz hata bendeki buraya bu şekilde konu açtım hani kadinlar klubu ya kadınlar birbirine destek ya neyse boşverin
Evet malesef destek olamıyoruz zira darp raporu alıp şikayet etmekten ve ailenizin yanına dönmenizi söylemekten başka çıkar yolu yok bunun. Sanırım beklediğiniz şey şöyle yap düzelir, seviyorsa aman bırakma belki toplar kendini tarzı şeylerdi ama o da bizde taze bitti.

Mesaj olarak tehtit mesajı atmıyor direk işyerime yada evime çıkıp geliyor polise gideyim diyorum ailem bilmiyor ve onlardan uzak yaşıyorum ve polis çevresi çok geniş birşey yapmazlarsa yine ve daha beter üzerime gelir diye korkuyorum..
Benımde aynı durumu yasadım ben aılemle yasıyordumki haberlerı olmadan sıkayet ettım hemen uzaklastırma kararı cıkarıldı 1 haftada arayamadı aılemı aramasınıda engellettım onlarla tehdıt edıyordu evıme ısyerıme aıleme kımseye telefonla yada gelerek temas kuramadı polıs cevresı genıs bısı yapamaz dıye bısı olamaz polısın gorevı o. Benim şikayet ettim kişinin suç makınesınden farksız oldugunu ogrendım. Uzlaşma da istemedım asla korkmayın

Benımde aynı durumu yasadım ben aılemle yasıyordumki haberlerı olmadan sıkayet ettım hemen uzaklastırma kararı cıkarıldı 1 haftada arayamadı aılemı aramasınıda engellettım onlarla tehdıt edıyordu evıme ısyerıme aıleme kımseye telefonla yada gelerek temas kuramadı polıs cevresı genıs bısı yapamaz dıye bısı olamaz polısın gorevı o. Benim şikayet ettim kişinin suç makınesınden farksız oldugunu ogrendım. Uzlaşma da istemedım asla korkmayın
Çok teşekkür ederim uzaklaştırma verdiklerinde hiç bir şekilde yaklaşamıyor mu bu kişi inşallah bende kurtulurum

Çok teşekkür ederim uzaklaştırma verdiklerinde hiç bir şekilde yaklaşamıyor mu bu kişi inşallah bende kurtulurum
1,5 senedir yaklasamıyor zaten kades dıye telefona uygulama ındırıyosun 3-4 dakıka ıcınde konumun ack oluyor. eger onu gorursen basıyorsun programa polıs yanına gelıyor. Tabi davayı surduruun surundurun uzlasmayın asla arıcak sızı mutlaka oına yazı gıdınce ama asla acmayın cevap vermeyın

Sabahtan beridir arıyor sürekli istemiyorum diyorum ben istiyorum seviyorum diyor bir daha asla el kaldırmam diye yalvarıyor ama bende bitti artık gücüm kalmadı arama diyorum polise gidecem diyorum nereye istersen git diyor

Sabahtan beridir arıyor sürekli istemiyorum diyorum ben istiyorum seviyorum diyor bir daha asla el kaldırmam diye yalvarıyor ama bende bitti artık gücüm kalmadı arama diyorum polise gidecem diyorum nereye istersen git diyor
seven bole yapmazdı kı 2 cocugunuz var onu dusunun bence sevgılınızı degıl oyalanıcagınıza gıdın polıse bana da neler demıstı

Ya bu tipler Türkiye'de nasıl türediler ben hala çözemiyorum bu ne yüzsüzlük anlamak çok güç. İnsan erkeklik gururuna yediremez bildiğin yüzsüz ya. Sokak köpeğini bile kovunca bir noktada bırakıp gidiyor ne onursuz bunlar.

Bu tiplere biraz gururun ne olduğunu anlatmak lazım. Allah Türk kadınının yardımcısı olsun.

Ya bu tipler Türkiye'de nasıl türediler ben hala çözemiyorum bu ne yüzsüzlük anlamak çok güç. İnsan erkeklik gururuna yediremez bildiğin yüzsüz ya. Sokak köpeğini bile kovunca bir noktada bırakıp gidiyor ne onursuz bunlar.

Bu tiplere biraz gururun ne olduğunu anlatmak lazım. Allah Türk kadınının yardımcısı olsun.
malesef pek fazla caydırıcı ceza olmadıgı ıcın olabılır Amin

Back
X