- 16 Mayıs 2012
- 118
- 31
- 98
- Konu Sahibi CADUUmeduusa
-
heyecandan eli ayağı dili kilitleniyordur diyeceğim fakat bir yıl az bir zaman değil.
onunla bu konuyu konuşmayı denedinm
denedım evet hemde defalarca değişmeye çalışıyorum ilk gun kü gibi deılım farkında deıl mısın dıo bakıyorum ama bnce pek bi değişme yokk
tek kelime gecti aklimdan AYRIL !
neseyle sohbet edemedigin ( bak ETMEDIGIN demiyorum ) , eglenemedigin adamla bir omur....offf ki ne offff
biliyorum duzgun adam bulmak zor ama bir gun yaslandiginda gozlerini tavana dikip , nesesiz ,kahkahasiz gecen en guzel yillarina yanmak istemiyorsan ayril ...
bazen restoranda yemek yiyen ciftler goruyorum , oylecee suskun ,donuk , icime tas cokuyor sanki ...
neden bir aradalar diyorum kendime ..ha o arada ben yalniz yiyorsamda oyle bir iliski icinde olmaktansa yapayalniz ama umut dolu olmayi yeglerim ...
bilmiyorum ama seni icin uzuldum tanimadan ,yillarini heba etme ...
seni ona ne bagliyor bir dusun bakalim
bilmiyorum galiba öyle bizimkinın ağzı var dılı yok yani :)) keske çok konussa beynımı yese bn insanları dınlemeyı o kadar çok severım ki..yaaa bnmkisi de aksine çk konuşuyor,bazen anlatcaklarm oluyor o anlatırken aklmda tutmaya çalışıyorum sonra onu dinlerken unutuyorum gidiyoherkes farklı konudan dertli ama genelde erkekler kızlara göre daha açıktır,daha konuşkandır tam tersi olmş bu
ayrılmak.. inan kıyamıyorum.. sessizliği yanında ki dürüstlüğü ve asil oluşu bnim ayrılırsam pişman olacağım duygusuna düürüyo.. ya ayrıldıktan sonra çok eğlenceli ama bi o kadarda yalancı hafif bi adamla olursam felan gibi düşünceler oluo aklımda üzülürüm bi ayrılsam gerı de dönemem kı..(
herkesin kişiliği bir olmaz ki kimisi konuşmayı sever kimisi az söz ile ifade eder kendisini..
ikili ilişkilerde bir taraf çok baskın ve konuşkansa diğeri doğal olarak daha pasif kalabiliyor, sizinkinde de böyle bir durum olabilir mi? sen çok konuşkansan sevgilin hem karakteri icabı hemde senin daha baskın olmandan dolayı yanında daha sessiz kalıyor olabilir,
ya da çok fazla birlikte vakit geçirmiyorsanız çekingenliğini üzerinden atamamıştır, çünkü arkadaşlarıyla sohbet ediyor diyorsun.
ayrıca canım çok konuşmuyor diye sevgilinden ayrılmayı düşünmen bence yersiz , düşünsene çok konuşan ama gereksiz konuşan herşeyine karışan birisi olsa daha mı iyi olurdu?
Ben sorular sor dedim ama öyle çokda abartmayacaksın. Arkadaşın dediği doğru çok üstüne düşersen, "sen benimle neden konuşmuyorsun, hiçbir şey anlatmıyorsun" vs. gibi şeyler diyerek sıkarsın.
Sorular sormanı senin için dedim. Çok bunalıyorsun, sıkılıyorsun diye. En azından ufakda olsa açılmaya başlar diye. Örneğin, bir şey sordun kısa cevap verdi üstüne gitme. Bir şeyler anlat, sen konuş, ona zaman tanı. Baktın olmuyor yine bir şeyler sor. Ara ara, yavaş yavaş yapacaksın bunu. Sık sık durmadan sorular sorarsan sıkılır tabi.
Ama bir etkisi de olmayabilir. Yapısı öyleyse değiştiremezsin. Bazen erkekler sevgililerini dinlemekten daha çok hoşlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?