sevgilim çok suskun.. ne yapsam onu açamıyorum

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
98
sevgilimin yapısı çok ağır beni seviyo bakışlarından bunu anlayabiliyorum çok dürüst düzgün birisi her konuda güveniyorum zerre kadar hiç bi konuda ona şüphe duymadım.. ama bi yıl oldu ilişkimiz ama ben ne ağız dolusu güldüğümü nede çatlayana kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.. yada saatlerce konustuğumu.. erkek arkadaşlarıyla gayet ii ama bana gelince ard arda 5 cümle kurmuyorr.. ne yapmam lazımm çevremde o kadar erkek varken ben onun etrafında pervane oluyorum ama artık tükendğimi hissediyorum cevremdekiler ayrıl deyip duruyo.. ne yapmalıyım.....

heyecandan eli ayağı dili kilitleniyordur diyeceğim fakat bir yıl az bir zaman değil.
onunla bu konuyu konuşmayı denedinmi?

Bazı erkekler sevgililerinin yanında böyle olabiliyor. Zaten genelde suskun olurlar yanlarında sevgilileri olunca. Sonuç olarak hangimiz sevgilimizin yanında arkadaşlarımızla olduğumuz zamanlardaki gibiyiz ki. Seni sevdiğine eminsin ve güveniyorsun. Çok fazla kafana takma derim. Olduğu gibi kabul et herkes aynı olamaz sonuçta. Ama eğer bir sorunu olduğunu ve sana anlatmadığını düşünüyorsan, fazla üstüne gitmeden hatta önce sen benzer şekilde kendi sorunların varsa bahsedip açılmasını sağlayabilirsin.

çok basit bu kadar üstüne düşme..
erkekler normal olarak çok konuşmayı sevmezler zaten..

benim sevgilimde az konuşur(du)..eskiye nazaran çok çok iyi..
biraz sabretmek lazım..elalem ayrıl der tabi ..

tek kelime gecti aklimdan AYRIL !
neseyle sohbet edemedigin ( bak ETMEDIGIN demiyorum ) , eglenemedigin adamla bir omur....offf ki ne offff

biliyorum duzgun adam bulmak zor ama bir gun yaslandiginda gozlerini tavana dikip , nesesiz ,kahkahasiz gecen en guzel yillarina yanmak istemiyorsan ayril ...
bazen restoranda yemek yiyen ciftler goruyorum , oylecee suskun ,donuk , icime tas cokuyor sanki ...
neden bir aradalar diyorum kendime ..ha o arada ben yalniz yiyorsamda oyle bir iliski icinde olmaktansa yapayalniz ama umut dolu olmayi yeglerim ...
bilmiyorum ama seni icin uzuldum tanimadan ,yillarini heba etme ...
seni ona ne bagliyor bir dusun bakalim

yaaa bnmkisi de aksine çk konuşuyor,bazen anlatcaklarm oluyor o anlatırken aklmda tutmaya çalışıyorum sonra onu dinlerken unutuyorum gidiyo herkes farklı konudan dertli ama genelde erkekler kızlara göre daha açıktır,daha konuşkandır tam tersi olmş bu

ayrılmak.. inan kıyamıyorum.. sessizliği yanında ki dürüstlüğü ve asil oluşu bnim ayrılırsam pişman olacağım duygusuna düürüyo.. ya ayrıldıktan sonra çok eğlenceli ama bi o kadarda yalancı hafif bi adamla olursam felan gibi düşünceler oluo aklımda üzülürüm bi ayrılsam gerı de dönemem kı.. (

bilmiyorum galiba öyle bizimkinın ağzı var dılı yok yani :)) keske çok konussa beynımı yese bn insanları dınlemeyı o kadar çok severım ki..

herkesin kişiliği bir olmaz ki kimisi konuşmayı sever kimisi az söz ile ifade eder kendisini..
ikili ilişkilerde bir taraf çok baskın ve konuşkansa diğeri doğal olarak daha pasif kalabiliyor, sizinkinde de böyle bir durum olabilir mi? sen çok konuşkansan sevgilin hem karakteri icabı hemde senin daha baskın olmandan dolayı yanında daha sessiz kalıyor olabilir,
ya da çok fazla birlikte vakit geçirmiyorsanız çekingenliğini üzerinden atamamıştır, çünkü arkadaşlarıyla sohbet ediyor diyorsun.
ayrıca canım çok konuşmuyor diye sevgilinden ayrılmayı düşünmen bence yersiz , düşünsene çok konuşan ama gereksiz konuşan herşeyine karışan birisi olsa daha mı iyi olurdu?

o zaman ayrilma.

haklısın canm yersiz ama bazen o kadar çok sıkılıyorum kı telefonda bırbırımın nefes alıp verısını felan dınlıyoruz o derece oluyo bazen.. dediiğin gibi birinede su saatten sonra katlanamam zaten ama birazcık açılsa konusssa anlatsa anlatsa dınlesem felan onları ıstıyorum yasın 21 içim kıpır kpıprkn böyle donuk olamıyorum.. o nasıl oluyo onuda anlamıorum.. çekıngen olduğunu pek snamıyorum çoğu seyi yaşıyoruz sonucta bazı konularda gayet rahat olabılıo mesele birseyler paylaşmaya gelınce sardık başa oluo tık yok yanii :))

Ne kadar zor ve sıkıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama anladığım kadarıyla sessizliği dışında seni rahatsız eden bir şeyi yok. Kimse mükemmel olamaz bunu düşünerek bence olduğu gibi kabul etmelisin.
Hem düşünsene sürekli konuşan, sana fırsat vermeyen ve saçmalayan bir erkek daha mı iyi olurdu? Emin ol o şekilde daha katlanılmaz oluyor.
Ona sorular sorabilirsin, o da cevap vermek zorunda kalacağından konuşmaya başlayacaktır. :) Başta sorularla konuşturmaya başladığın adam zamanla kendisi alışır anlatır belki senin sorularına gerek kalmadan.

onu sevdiğin her halinden anlaşılıyor ,ama o da onun kişiliği birini seviyosan pek konuşmuyo diye ayrılmak çok saçma olur zaten.Onu öyle kabul edeceksin.Ayrıca sürekli onu konuşturmak için uğraşma belki bu davranışların onu büsbütün susturuyordur.Normal davran.Ayrıca her insan konuşmayı sevmeyebilir gayet normal ne var ki bunda.

Ben sorular sor dedim ama öyle çokda abartmayacaksın. Arkadaşın dediği doğru çok üstüne düşersen, "sen benimle neden konuşmuyorsun, hiçbir şey anlatmıyorsun" vs. gibi şeyler diyerek sıkarsın.
Sorular sormanı senin için dedim. Çok bunalıyorsun, sıkılıyorsun diye. En azından ufakda olsa açılmaya başlar diye. Örneğin, bir şey sordun kısa cevap verdi üstüne gitme. Bir şeyler anlat, sen konuş, ona zaman tanı. Baktın olmuyor yine bir şeyler sor. Ara ara, yavaş yavaş yapacaksın bunu. Sık sık durmadan sorular sorarsan sıkılır tabi.
Ama bir etkisi de olmayabilir. Yapısı öyleyse değiştiremezsin. Bazen erkekler sevgililerini dinlemekten daha çok hoşlanır.

haklısın canm en iyisi öyle yapmak.. zaten yaz tatılınıde gırdıkk mesafe olacak birzz inşallah kopmayız ya bundanda çok korkuyorum..

bana kalirsa sen onunla ayrilmaktan korkuyorsun ,cunku hayatta yalniz kalmaktan ,seni seven birini bulamamaktan korkuyorsun...
bir de tabii bu kisinin iyi ,daha oturmus tabirle efendi olmasi, senin elini kolunu daha cok bagliyor ..
kisiligi bes para etmez ama eglenceli , gulduren erkerlerden birine catarsam , gelen gideni aratirsa ne olacak diyorsun...

korkular ,korkular....
korkular seni sindiriyor , milletin sabret belki degisir tavsiyelerine bile ,bir umut yapisiyorsun..

butun kalbinle cevap ver ,sen hic bir erkegin bu kadar buyuk bir degisim gecirecegine inaniyor musun ...
butun samimiyetimle ,tecrubemle HAYIRRR
hele ki sen daha evlenip ,ayni dort duvar arasinda, her hafta sonu her aksam, istesende istemesende yillarca yanyana yasamadan sikilmissin onun suskunlugundan ..
ya cesur ol kendine guven, karakterinin adamini bulmak icin risk al ya da omrun boyunca tanimadigin insanlardan sabret , bekle ,takma , takilma gibi ancak korkaklara verilebilecek sozde tavsiyelere uy , ic sesinin zaten sana coktan fisildadigi gercege sirt cevir

biz sana ne desek bos, cesursan zaten cevap acik ,onunde ..

günesce çok güzel yazmıssın.. herkese(eğlenceli adamlara) sırt döndum.. sevgilimle sansımı denemk istıyorum ): ama sen sankı içimi okudun inan ne zaormus ya ve cesaretten bahsetmıstın.. hiç risk alma gibi bi girişimim olmadı olmuckta yapamam yapamıyorumm .. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…