- 23 Ağustos 2025
- 5
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi 34suhedaungn
-
Olay 2020’de olmuş cezaevine girmişse ne zaman çıkmış, ne ara 3.yılınızdasınız o zaman?herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Siz uyap a nasıl girip dosyayı okudunuz ben ona takıldım şu an.herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
ilk görselde Adana’da mahkeme görüldüğüne dair bi yazı var son satırda. Asliye ceza dediği de 10yıla kadar olan cezalandırma sistemi.. Yani öncesinde girmiş ceza evine, 2016 yılı yanlış anlamadıysam..Olay 2020’de olmuş cezaevine girmişse ne zaman çıkmış, ne ara 3.yılınızdasınız o zaman?
chatgpt sorduğum kadarıyla sanırım sadece 5 ay ceza almış daha sonrasında denetimli serbestlik le tahliye edilmişOlay 2020’de olmuş cezaevine girmişse ne zaman çıkmış, ne ara 3.yılınızdasınız o zaman?
Bilemedim 2016’da suçu var, içeri girmemiş ama 2020’de yine ceza almamış mı?ilk görselde Adana’da mahkeme görüldüğüne dair bi yazı var son satırda. Asliye ceza dediği de 10yıla kadar olan cezalandırma sistemi.. Yani öncesinde girmiş ceza evine, 2016 yılı yanlış anlamadıysam..
Yo 216da görülen mahkeme ile 2020de görülen mahkeme aynı olaydan değil işteBilemedim 2016’da suçu var, içeri girmemiş ama 2020’de yine ceza almamış mı?
İlk görselde başka bi dosyadan 2016 yılında hagb si var diyo.son olayın olduğu tarih ise 2020 diyo.yanlis anlamadıysam 2020 de hapse girmiş.2016 daki olaydan hapse girmemiş sanki. Hukukçu arkadaşlar gelse de bizi aydinlatsalar keskeilk görselde Adana’da mahkeme görüldüğüne dair bi yazı var son satırda. Asliye ceza dediği de 10yıla kadar olan cezalandırma sistemi.. Yani öncesinde girmiş ceza evine, 2016 yılı yanlış anlamadıysam..
5 yıl alti cezalarda hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasi veriliyor. Belli bir sene suça karışırsa bu verilen 3 yıllık cezayi ekliyorlar.Siz uyap a nasıl girip dosyayı okudunuz ben ona takıldım şu an.
Sorunuza gelirsek ilk suçu değilmiş sanki hagb var yazıyor öncesinde.Ben devam etmezdim.
adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmışYo 216da görülen mahkeme ile 2020de görülen mahkeme aynı olaydan değil işteikisi farklı olaylar
Birincisi; görselleri kaldırın bence etik değilherkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
zaten toplam 3 yıl gibi bişey almış onun da yatarı 5-6 aydır (tahmin ediyorum sadece) istinafa filan da gidilmişOlay 2020’de olmuş cezaevine girmişse ne zaman çıkmış, ne ara 3.yılınızdasınız o zaman?
Kıyamam nerede suç var hep tesadüf orada ,evlilikte artık mapushane kapısında beklersiniz malum bu suçsuz müthiş insanı olaylar gelip buluyoradanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
Büyük ihtimalle denetimli serbestlik oldu, imza ile 2016daki cezasını tamamladı.İlk görselde başka bi dosyadan 2016 yılında hagb si var diyo.son olayın olduğu tarih ise 2020 diyo.yanlis anlamadıysam 2020 de hapse girmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?