sevgilim daha önce cezaevine girmiş

34suhedaungn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
5
1
1
27
herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor

Eklentiler

• 440d71c5-cf80-43f3-972e-e3c4dd2b3c86.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 332
  • 38f8fcc3-1dc1-416e-b2aa-612752016cf5.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 342
Net yazacağım, bir kadına zarar vermiş biriyle asla olamam.
Bir kadına herhangi bir suretle illa fiziki saldırı da şart değil taciz, psikolojik şiddet de dahil olmak üzere zarar vermiş biriyle olmam. Çünkü bu tarz adamlar toplumsal bir karşılık almadıkları sürece, daha da üstüne koyarak şiddet uygulamaya devam edecekler.
Kısacası benim gözüm yemezdi böyle biriyle evlenmeye. Siz sahiden hiç endişe etmiyor musunuz? Sizden saklamış olması size ne hissettiriyor?

Son düzenleme:
Hukukçu değilim bu konuda kesin bisey söyleyemem ama anladigim kadarıyla 2016 yılında da bu suça karışmış.Hagb kararı diyo çünkü.sevgilinin bu ilk suçu değil bence.yanlisim varsa hukukçu arkadaşlar duzeltsinler lütfen.Bence gizlediği tek bi olay yok.Birden fazla olay var.

Aklin varsa koşarak uzaklaş bu adamdan.Ailen hakli.

Korkunç.
O melek gibi dediğin sevgilinin, mahkeme kararıyla melek olmadığını öğrenmişsindir umarım.
İlk görselde de yazıyor, görülen davadan öncede Adanada bi mahkemeye çıkmış. Muhtemelen farklı olaylarda da vukuatı var.
Çok yanlış yöne koşuyosun, çoookk…

Olay 2020’de olmuş cezaevine girmişse ne zaman çıkmış, ne ara 3.yılınızdasınız o zaman?

Siz uyap a nasıl girip dosyayı okudunuz ben ona takıldım şu an.
Sorunuza gelirsek ilk suçu değilmiş sanki hagb var yazıyor öncesinde.Ben devam etmezdim.

Olay 2020’de olmuş cezaevine girmişse ne zaman çıkmış, ne ara 3.yılınızdasınız o zaman?
ilk görselde Adana’da mahkeme görüldüğüne dair bi yazı var son satırda. Asliye ceza dediği de 10yıla kadar olan cezalandırma sistemi.. Yani öncesinde girmiş ceza evine, 2016 yılı yanlış anlamadıysam..

Bilemedim 2016’da suçu var, içeri girmemiş ama 2020’de yine ceza almamış mı?

İlk görselde başka bi dosyadan 2016 yılında hagb si var diyo.son olayın olduğu tarih ise 2020 diyo.yanlis anlamadıysam 2020 de hapse girmiş.2016 daki olaydan hapse girmemiş sanki. Hukukçu arkadaşlar gelse de bizi aydinlatsalar keske

Siz uyap a nasıl girip dosyayı okudunuz ben ona takıldım şu an.
Sorunuza gelirsek ilk suçu değilmiş sanki hagb var yazıyor öncesinde.Ben devam etmezdim.
5 yıl alti cezalarda hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasi veriliyor. Belli bir sene suça karışırsa bu verilen 3 yıllık cezayi ekliyorlar.

Yo 216da görülen mahkeme ile 2020de görülen mahkeme aynı olaydan değil işte ikisi farklı olaylar
adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış

Adamın ilk vukuatı bu değil ,size iyi davranması bir kadına şiddet uyguladığı gerçeğini değiştirmez,bu saatten sonra bunu bilerek devam ederseniz sonuçlarını üzgünüm ama siz çekeceksiniz....

Birincisi; görselleri kaldırın bence etik değil
İkincisi de haberiniz olduğunu belli etmeyin ve ayrılın. Sebebin bu olduğunu bilmesine gerek yok çünkü sağı solu belli olmaz neme lazım

zaten toplam 3 yıl gibi bişey almış onun da yatarı 5-6 aydır (tahmin ediyorum sadece) istinafa filan da gidilmiş
+ COVID sebebiyle zaten herkesi saldılar o yıl, belli bir süre sonra, yani o süreçte girmesi çıkması hızlı olmuş olabilir

ama HAGB aldığı davaya ne olmuş UYAP da onun da görünmesi gerekmiyor muydu anlamadım o kadarını

adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
Kıyamam nerede suç var hep tesadüf orada ,evlilikte artık mapushane kapısında beklersiniz malum bu suçsuz müthiş insanı olaylar gelip buluyor

İlk görselde başka bi dosyadan 2016 yılında hagb si var diyo.son olayın olduğu tarih ise 2020 diyo.yanlis anlamadıysam 2020 de hapse girmiş.
Büyük ihtimalle denetimli serbestlik oldu, imza ile 2016daki cezasını tamamladı.
2020de tekrar vukuat olunca yine ceza aldı.
HAGB dediği şeyde de 3 ile 5 yıl arasında ceza işlememe şartı. Eğer bu verilen sürede tekrar suç işlerse mahkeme önceki cezayı açıklıyorlarmış sanık da o cezayı çekiyormuş.

Kısacası kızın sevgilisi bok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…