sevgilim daha önce cezaevine girmiş

He kızım he kim ben yaptım der ki cezaevıne gitsen baksan hepsi kader mahkumu .
adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
Sayısı bellidir suçsuz yatanların zaten suçsuzlar yatar suçluları böyle salarlar

adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
Suç örgütü diyorsun, adam yaralama diyorsun.
Hala kararsız mısın ya? Pes!
Ben olsam sessizce uzaklaşırdım, davalarını gördüm falan demezdim korkudan valla.

Aynen.azonce de bi suç örgütünden bahsetmiş.chatgbt ye sordum maşallah adam organize suç örgütüne araç temin etmiş.örgütün karıştığı suç listesini görseniz dudağınız uçuklar.Biz burda okurken neler hissettik.Masallah konu sahibi yürek yemis

Bi de melek gibi demez mi…. Çıldırdım

Olay anlatıldığı gibiyse akrabasının peşinden gitmiş.( Gidilebilir bence. Gözü dönen babam olsa peşinden giderim.) Yani buna inansam bile orada baba ile ilgili bir şey vardı. Bunu alsan boşanamazsın. Peşine düşer valla. Ayrıca suç örgütüne araba temini ne ya. Mafya mıymış?

Yok olmaz bundan. Bunun her türlü pisliği vardır bence.

Ve dediğin suç örgütüne baktım silah falan bir şeyler yazıyordu. Canına mı susadın evladım?

Sen öldürdüğü kadın mı olmak istiyorsun ?

Bi de melek gibi demez mi…. Çıldırdım
Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam

Arkana bakmadan kaçacağın yerde "bana bahsetmesi gerekirdi, yok kararsızım" Diyorsun. Aklın fikrinde mi yok ulan hiç mi korkmuyorsun öldürülmekten? Ben böyle adamla aynı dolmuşa binsem korkarım bir de uyuyacam, deliririm.

Ne gibi bir şey çıkacak? Ne günaha girmesi, adam hapse girmiş işte. Ben niye girmiyorum, sen niye girmiyorsun? Kızlar siz niye girmediniz? Kimseyi yaralamadığımız için galiba.

Hadi müge anlıyı izlemiyosun, hadi dizi film seyretmiyosun.. Haberde mi dinlemiyorsun????
Gözünün önünde herşey be yavrum.

Beklemiyordun ama öyle biri işte

Biz yargılamıyoruz ki mahkemeler yargılamış ve hüküm giymiş zaten. Üstelik tek suçtan değil birden fazla suçtan hüküm giymiş. Üstelik ikinci hüküm giydiği dosyada karar daha 3 yıl önce çıkmış. İstediğiniz evrağa erişebildiğinize göre mağdur beyanlarını da okumuşsunuzdur diye düşünüyorum. Silahla yaralanan kadın masum olduğunu düşünüyor mu?

iyi niyetli olalım
kadın durumunda hakketen akrabasının peşinden gitti diyelim
hata belki o sırada orada olmas adam o kadını öldürecekti, belki kadının canını bile kurtarmış olabilir
ama kadın öyle ifade vermedi, hepsini yaktı. sonra bunun şiddetine air bir kanıt yok diye istinaftan döndü.

yine iyi niyetli olalım hakkaten araba bunundu baygaralara (zaten leş bir sokak mafyası bu abiler, sokaktan çoluk çocuk toplayıp sıktırtıyorlar) biri kullandı arabasını bunun haberi yoktu hakketen. (mal mısın araban kimde nerelerde geziyor bilmiyo musun)

neyse
yavrucum adam tekstil işi yapıyor diyorsun, belli yani o piyasa
yarın olmadık birinin çekini kabul eder
olmadık biriyle iş yapar, aracı olur, iş patlar, buna keserler faturasını
bi köşede birileriyle iyi niyetli konuşmaya gider, sıkıverirler...

bak iyi niyetli olsa yol buraya çıkar
olmasan yolun nerelere çıkacağını yukarıda anlatmışlar

ya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten

Hadi müge anlıyı izlemiyosun, hadi dizi film seyretmiyosun.. Haberde mi dinlemiyorsun????
Gözünün önünde herşey be yavrum.
Ayşe toknaz'ı bavula koyan da polisti. Geçen gün karısını darp eden buraya foto atan kadının kocası da asker. İki mesleğe de canımızı emanet ediyoruz Bu hala kedi diyor başında bekledi diyor.

Tanımıyorsun bacım tanımıyorsun tanısan bu olaydan haberin olurdu. Bütün sülale senden saklamış. Nasıl iyi niyet ararsın bunda? Adamın tersi pis işte sen tersine denk gelmemişsin o kadar. Denk gelirsen de sonun elindeki kağıtta yazıyor.

İnanırıııım, sabıkası olan insanın her yaptığı şova inanırım

Siz yanında olduğunuz için olabilir,adam insan sevmiyor belki,kedi başka kadın dövmek başka diyordur bilemeyiz,adam iyi mi kötü mü herşeyi yüzüne vurunca iş çirkinleşince anlarsınız...

yok ben gerçekten adamın şiddete meyilli olmayan, kendisi bişey yapmamış birisi olma ihtimaline de inanıyorum, belki cidden kötü şans ve saflık iyi niyet vs kurbanı.

hepimiz çok şanslı ailelerde, çok temiz mahallelerde doğmuyoruz.
belki çocuğun ortamı leşti, belki cidden akrabaları, çevresi, çocukluk arkadaşları filan hep suç ortamı...
hatta belki o ortamdan çıktı, ayrıldı, kendine başka bir dünya kurdu. bulaşmadı da kimseye.

imkansız değil, olabilir. var böyle şeyler.

ama insan nişan yapmayı düşündüğü kadına bunları anlatır
hadi başta ciddi ilişki olarka başlamamış olun (hiç sanmıyorum) kaç seneler geçmiş siz öğrenmeseniz hiç anlatmayacak...

hadi herşey gerçekten kötü şans, kötü aile, kötü ortam. e size anlatmaması ne peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…