- 6 Mart 2024
- 11.110
- 21.327
- 318
- Konu Sahibi 34suhedaungn
-
Sayısı bellidir suçsuz yatanların zaten suçsuzlar yatar suçluları böyle salarlaradanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
Suç örgütü diyorsun, adam yaralama diyorsun.adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
Aynen.azonce de bi suç örgütünden bahsetmiş.chatgbt ye sordum maşallah adam organize suç örgütüne araç temin etmiş.örgütün karıştığı suç listesini görseniz dudağınız uçuklar.Biz burda okurken neler hissettik.Masallah konu sahibi yürek yemisBüyük ihtimalle denetimli serbestlik oldu, imza ile 2016daki cezasını tamamladı.
2020de tekrar vukuat olunca yine ceza aldı.
HAGB dediği şeyde de 3 ile 5 yıl arasında ceza işlememe şartı. Eğer bu verilen sürede tekrar suç işlerse mahkeme önceki cezayı açıklıyorlarmış sanık da o cezayı çekiyormuş.
Kısacası kızın sevgilisi bok.
Bi de melek gibi demez mi…. ÇıldırdımAynen.azonce de bi suç örgütünden bahsetmiş.chatgbt ye sordum maşallah adam organize suç örgütüne araç temin etmiş.örgütün karıştığı suç listesini görseniz dudağınız uçuklar.Biz burda okurken neler hissettik.Masallah konu sahibi yürek yemis
Sen öldürdüğü kadın mı olmak istiyorsun ?herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmamBi de melek gibi demez mi…. Çıldırdım
Arkana bakmadan kaçacağın yerde "bana bahsetmesi gerekirdi, yok kararsızım" Diyorsun. Aklın fikrinde mi yok ulan hiç mi korkmuyorsun öldürülmekten? Ben böyle adamla aynı dolmuşa binsem korkarım bir de uyuyacam, deliririm.herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Ne gibi bir şey çıkacak? Ne günaha girmesi, adam hapse girmiş işte. Ben niye girmiyorum, sen niye girmiyorsun? Kızlar siz niye girmediniz? Kimseyi yaralamadığımız için galiba.Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Hadi müge anlıyı izlemiyosun, hadi dizi film seyretmiyosun.. Haberde mi dinlemiyorsun????Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Beklemiyordun ama öyle biri işteNeden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Neyse ne, sağlam pabuç değil işte adam. Ne işler çeviriyor kim bilir.adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
Biz yargılamıyoruz ki mahkemeler yargılamış ve hüküm giymiş zaten. Üstelik tek suçtan değil birden fazla suçtan hüküm giymiş. Üstelik ikinci hüküm giydiği dosyada karar daha 3 yıl önce çıkmış. İstediğiniz evrağa erişebildiğinize göre mağdur beyanlarını da okumuşsunuzdur diye düşünüyorum. Silahla yaralanan kadın masum olduğunu düşünüyor mu?Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Arkana bakmadan kaçacağın yerde "bana bahsetmesi gerekirdi, yok kararsızım" Diyorsun. Aklın fikrinde mi yok ulan hiç mi korkmuyorsun öldürülmekten? Ben böyle adamla aynı dolmuşa binsem korkarım bir de uyuyacam, deliririm.
Ayşe toknaz'ı bavula koyan da polisti. Geçen gün karısını darp eden buraya foto atan kadının kocası da asker. İki mesleğe de canımızı emanet ediyoruz Bu hala kedi diyor başında bekledi diyor.Hadi müge anlıyı izlemiyosun, hadi dizi film seyretmiyosun.. Haberde mi dinlemiyorsun????
Gözünün önünde herşey be yavrum.
Tanımıyorsun bacım tanımıyorsun tanısan bu olaydan haberin olurdu. Bütün sülale senden saklamış. Nasıl iyi niyet ararsın bunda? Adamın tersi pis işte sen tersine denk gelmemişsin o kadar. Denk gelirsen de sonun elindeki kağıtta yazıyor.ya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten
İnanırıııım, sabıkası olan insanın her yaptığı şova inanırımya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz
Siz yanında olduğunuz için olabilir,adam insan sevmiyor belki,kedi başka kadın dövmek başka diyordur bilemeyiz,adam iyi mi kötü mü herşeyi yüzüne vurunca iş çirkinleşince anlarsınız...ya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten
yok ben gerçekten adamın şiddete meyilli olmayan, kendisi bişey yapmamış birisi olma ihtimaline de inanıyorum, belki cidden kötü şans ve saflık iyi niyet vs kurbanı.ya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?