sevgilim daha önce cezaevine girmiş

Bütün sülale organize şekilde saklamış bu olayı, tek bir aile ferdi fire vermemiş 3 yıl.

Anlatmadı çünkü olaylar tamamen kendi insiyatifinde, açıklama yapılacak durumu yok..

Yapma lütfen.İlişkin yeni de değil 3 yıl sonra araştırma gereği duyduysan belli ki içine sinmeyen durumlar var.
Yani biz yabancıyız tatlım bize karşı sevgilini koruman gerekmiyor ki.Adam çete olayına girmiş.
Tamam istediğin gibi de düşünelim.Belki iyi biri ama çevresi kötü.Bu seferde sürekli saçma sapan işlerin içinde kalacak kadar sarpa sarmış bir çevrede diyebiliriz.Sana da bulaşsın ister misin?

Ha ama sen de böyle birisindir bişiy diyemem.

Ne bekliyordun ki, sevgililik döneminde herkes melektir zaten. Belki akıllanmıştır onu bilemem, kimseyi kınamak da haddim değil ancak riske atılmak neden? Bunları kendine sor.

ee tamam o zaman neyi soruyosun ki

Ya kızım sen deli misin , şaka mısın nesin ya cidden inanamıyorum sana şu saf mı desem başka bişey mi desem

Başkasına yapan size de yapar. Hiç kimse evlilikte ilk gün gibi kalmaz, muhakkak bir gün tartışacaksınız. Başınıza ne gelir bilemezsiniz ve değmez risk almaya. Kadına el kaldırmakta bir hata görmüyor, şiddet geçmişi var. Tehlikeli birisi, ayrılırken zıtlaşmayın.

Hayatı fazla dramatikleştirip/romantikleştirip bundan fayda gören insanı henüz görmedim. Kimse yüzde yüz siyah yada beyaz değildir, öyle olsa sizde 3 yıl boyunca sevip evlenme hayalleri kurmazdınız. Bahsettiğiniz çeteyi arama motoruna yazıp bakın nasıl insanlarmış? Allah akıl fikir versin, ateşe yürüyor korkmuyorsunuz.

Ali ye kisaca bir bay bay canim. Hepsini okumadim bile gerek yok.

Ben çevresel ve ailesel iki kaynaktan beslenen sorunlu erkekler hakkında analizleri yazayım aşağıya;
Eğer burda sevgiline ait çok fazla detay görürsen !!

1-Genelde yüzleri çok yakışıklıdır Kadir İnanır gibi olurlar çünkü babaları doğru sevgi ve değer bilmeyi bilmezler. Yüzeysel davranıp muhitlerinin güzel kızını alırlar

2-Kız tavlama öncesi beyaz gömlek giymek gibi adetleri vardır

3-İtalya'da edgar adı verilen tas kafa saç kesimlerini kullanırlar, kendinde yoksa en yakın arkadaşları muhakkak bu kesimi yaparlar çünkü amigdalalarının (dürtüsellik öfke cinsellik vb. bölgenin ) büyüklüğünden midir yoksa ön frontal loblarının ( kontrol sistemi ani karar vermemek, düşünmek, kitap okumak bölgesi vb. bölgenin ) gelişmediğinden midir kafa yapıları üste doğru sivrilir ; bunu üst taraf saçları yoğun tutan bu "tas kafa modelle" gizlerler

4-Kıskançlığını "sahiplenmek" sanan "değeri aile içinde az bilinmiş" kızlarla kaçarak evlenirler. Kızın ya çok güzel olması ya da çok fazla cinsel özgürlüğü olmazsa o kızı avlamazlar kolay kolay

5- Kıskançlık adı altında önce kol itme, sonra kola zumzuk, sonra sarsma , sonra çene tutma, sonra çeneye zumzuk, sonra dudağa, sonra dizlere, sonra direk yüze doğru şiddetin dozunu sevgi kıskançlığının ardında her tartışmada arttırırlar en son bıçaklanma olur çünkü bu tipler bıçak ve silah sahnelerini binlerce kez zihinlerinde gerçekleştirirler.

6-Azer bülbül gibi melankolik ve yeni çıkan "insanlık değerini hiçe sayan" rap şarkıları onlar için vazgeçilmezdir . Kafalarını güzelleştirip geceleri bu şarkılarla video atarlar

7-Mafya dizilerini çok sevdikleri için yaşamlarını birini öldürüp kendilerinin de arkadan vurularak öleceklerine inanarak geçirirler o yüzden "çok zengin olucam" gibi büyük hayalleri vardır hayal dünyasında yaşarlar

8-Çok fake romantizme meyilli melankolik bu erkekler tarihin tüm yanlış inançlarına sıkı sıkıya bağlıdırlar " kadını hediye paketli vajinalı ev robotu, erkekleriyse halen avlanan bir canlı sanarlar "

9-Ayrıca %80i daha 25 yaşına gelmeden bağımlılık yapan herhangi maddenin ortanca basamağına gelmiştir.

10-Onlarla evlenen %40 kadın ardına bakmadan evden donunu dahi alamadan, aldatılarak ve 1-2çocukla kaçarak boşanır. %60 öldürülür.

Daha onlarca detay var ama yazma motivasyonum konu sahibine bağlı ilerleyecek.

Son düzenleme:
Çevremde böyle tanıdıklarım oldu. Bizzat akrabalarımdan oldu öyle söyleyeyim. Hayatlarına giren tüm kadınların hayatlarını kararttılar. Ömür boyu acı ve sıkıntı çekmek istemiyorsan bir an önce bu işi bitir. Adamın da damarına basmadan bunu yap kendin ve ailen için. Şu ana kadar sana hiçbir şey söylemeyen adam her şeyi kılıfına uydurmuştur kafasında. Su içer gibi yalan söylemeye alışmıştır. Sorsan ne gibi bir cevap alacağını sanıyorsun sanki…

Dayimin kizi tam da boyle bir kekoya kacti yetmedi ustune de iki cocuk yapti ve hayati karardi.
Oturmus koca yolu bekliyor simdi.
Duydugumuza gore gasp ve haneye tecavuz ve darptan cezavevinde.
Cok dediler ona ama anlamadi.
Simdi de kafayi duvarlara vuruyor ama yine de bosanmiyor.

Bir ay flörtleştiğim çocuk bi anda hapse girdi ceza kesinleşmiş ama bana söylememişti. Sonuç ne oldu derseniz ayrıldım ve bunu hazmedemedi üstünden bir yıl geçmesine rağmen halla rahatsız ediyor. Sizin konunuza gelecek olursak bir kadına zarar verilmiş sevgilinizde adı geçirmiş olayda . Şuan iyi olabilir ama geçmişini saklamış ben olsam ayrılırdım kim bilir sakladığı daha neler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…