- 11 Şubat 2023
- 12.132
- En iyi cevaplar
- 2
- 29.847
- 528
- Konu Sahibi 34suhedaungn
-
Bütün sülale organize şekilde saklamış bu olayı, tek bir aile ferdi fire vermemiş 3 yıl.yok ben gerçekten adamın şiddete meyilli olmayan, kendisi bişey yapmamış birisi olma ihtimaline de inanıyorum, belki cidden kötü şans ve saflık iyi niyet vs kurbanı.
hepimiz çok şanslı ailelerde, çok temiz mahallelerde doğmuyoruz.
belki çocuğun ortamı leşti, belki cidden akrabaları, çevresi, çocukluk arkadaşları filan hep suç ortamı...
hatta belki o ortamdan çıktı, ayrıldı, kendine başka bir dünya kurdu. bulaşmadı da kimseye.
imkansız değil, olabilir. var böyle şeyler.
ama insan nişan yapmayı düşündüğü kadına bunları anlatır
hadi başta ciddi ilişki olarka başlamamış olun (hiç sanmıyorum) kaç seneler geçmiş siz öğrenmeseniz hiç anlatmayacak...
hadi herşey gerçekten kötü şans, kötü aile, kötü ortam. e size anlatmaması ne peki?
Anlatmadı çünkü olaylar tamamen kendi insiyatifinde, açıklama yapılacak durumu yok..yok ben gerçekten adamın şiddete meyilli olmayan, kendisi bişey yapmamış birisi olma ihtimaline de inanıyorum, belki cidden kötü şans ve saflık iyi niyet vs kurbanı.
hepimiz çok şanslı ailelerde, çok temiz mahallelerde doğmuyoruz.
belki çocuğun ortamı leşti, belki cidden akrabaları, çevresi, çocukluk arkadaşları filan hep suç ortamı...
hatta belki o ortamdan çıktı, ayrıldı, kendine başka bir dünya kurdu. bulaşmadı da kimseye.
imkansız değil, olabilir. var böyle şeyler.
ama insan nişan yapmayı düşündüğü kadına bunları anlatır
hadi başta ciddi ilişki olarka başlamamış olun (hiç sanmıyorum) kaç seneler geçmiş siz öğrenmeseniz hiç anlatmayacak...
hadi herşey gerçekten kötü şans, kötü aile, kötü ortam. e size anlatmaması ne peki?
Yapma lütfen.İlişkin yeni de değil 3 yıl sonra araştırma gereği duyduysan belli ki içine sinmeyen durumlar var.Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Nöeyyyyy!!!adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
ee tamam o zaman neyi soruyosun kiya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten
Ya kızım sen deli misin , şaka mısın nesin ya cidden inanamıyorum sana şu saf mı desem başka bişey mi desemherkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
hepsi kader mahkumu
Tövbe tövbe güldüm boşluğuma geldi
Hayatı fazla dramatikleştirip/romantikleştirip bundan fayda gören insanı henüz görmedim. Kimse yüzde yüz siyah yada beyaz değildir, öyle olsa sizde 3 yıl boyunca sevip evlenme hayalleri kurmazdınız. Bahsettiğiniz çeteyi arama motoruna yazıp bakın nasıl insanlarmış? Allah akıl fikir versin, ateşe yürüyor korkmuyorsunuz.Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Ali ye kisaca bir bay bay canim. Hepsini okumadim bile gerek yok.herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Bir ay flörtleştiğim çocuk bi anda hapse girdi ceza kesinleşmiş ama bana söylememişti. Sonuç ne oldu derseniz ayrıldım ve bunu hazmedemedi üstünden bir yıl geçmesine rağmen halla rahatsız ediyor. Sizin konunuza gelecek olursak bir kadına zarar verilmiş sevgilinizde adı geçirmiş olayda . Şuan iyi olabilir ama geçmişini saklamış ben olsam ayrılırdım kim bilir sakladığı daha neler vardır.herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?