• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dışarıda bana bakan erkeklere karşı çok agresif :(

yaa benim nisanlim tam tersi, yani nasil desem?

beraber gezerken erkekler bana baksa hic bisi demez, normalde cok kiskanc biridir, ama yanimda iken ve bana bakanlari kiskanmaz, cunku "sana baksalar bile yaninda ben varim" der;)

ama erkekten daha cokk kadinlar bakiyodu bana turkiyedeyken, bilmiyorum niye bakiyorlardi:27: ama kadinlarin bana bakmasi cok ama cok hosuna gidiyodu "kiz sana niye bakiyo herkes" diyodu hep :1::1:

Bunların ortası yok sanırım canım ya :) hoşuna gitmesini fln da istemezdim açıkçası o kadarı da biraz fazla gelirdi bana, ama böyle bakması da güzel :34:

konuyu takip ediyorum. sevgilisinizin yaptiklari normal olsa konu acmazdiniz elbette. o yuzden bende sevgilinizin davranislarinin anormal oldugunu dusunen herkesle hemfikirim.

Ayrica umutlu_ol arkadasa da birsey soylemek istiyorum. Umutlu_ol sen ne soylersen soyle bazi insanlara onlarin duymak istemedigi birsey soylediginde boyle kotu yapiverirler seni. Senin bu forumlarda ne kadar dusunceli ne kadar engin goruslu bir insan oldugunu forumlari takip eden insanlar bilir. Sen yazacagini yazmissin. Ne yazikki karsi taraf bunu almamis. Senin yapin geregi sozunu karsi taraf anlayana kadar bitirmeyecegini ogrendim ben. Ama bu konuda artik karsi tarafa verilebilecek birsey kalmamis. Sen kendine yakisani yapip saygini yitirmemissin ama karsinda senin seviyenden cok uzak olan biri var. O yuzden derim ki artik yorma kendini. Benzeri derdi olan kizlar senin bu konudaki yazini okuduktan sonra kendilerine zaten ders cikartmislardir. "sen ne soylersen soyle anlattiklarin karsindakinin anladigi kadardir"

Neyse konuya geri donmek gerekirse, sevgilinizin belki tedaviye ihtiyaci olabilir..

gerçekten komiksiniz. ben sevgilimin yaptıklarının normal olduğunu söylemedim, öyle bir düşüncem olsa bu konuyu açmazdım. ancak üslup çok önemli. sizin bu mesajınızda benim konuma yaptığınız yorumla, savunduğunuz kişinin arasında dağlar kadar fark var. ben eleştirilmeye katlanamayan biri değilim, ancak farazi şeylere karşı kimse kimseyi yargılayamaz, buna izin vermem.
ayrıca siz kimi savunuyorsunuz allah aşkına bana. bana şu aradaki paragrafı yazmadan yazmış olsaydınız herkese yaptığım gibi size de yorumunuz için teşekkür ederdim, ancak siz kim oluyor da benim seviyemi sorguluyorsunuz acaba? benim ne seviyesizliğimi gördünüz, ne hakla böyle bir şey deme hakkı buluyorsunuz kendinizde. arkadaşa yeri geldi söylediği sözleri bile yuttum tartışma uzamasın artık diye, ama kendini tutamayıp benim sinirimi bozmak için kasıtlı yapıyor bu mudur seviye? ama yok ben böyle şahıslara karşı sinirlenmeyi bırakın gülerim geçerim bile. Ayrıca amacınız nedir şimdi bu mesajı yazmaktaki, kavga edesiniz geldi de bir tartışmanın ortasına dalayım diye mi düşündünüz, yoksa avukat falan mısınız? Yoksa birileri sevgilim için normal değil deyip, tedavi olamalı dediğinde sinirden köpürdüğümü falan mı sanıyorsunuz? Bu nasıl bir kasıt ya.

KK ortak kullanım alanımız sizinle... Siz benim yorumlarımı ne kadar istiyorsanız ben de sizin konunuzu o kadar istiyorum bu forumda... Ortak yaşam/kullanım alanlarında durum budur...

Keşke "kimsenin takmadığı" kadar siz de "takmasaydınız" bencağızı da konunuzu sürdürseydiniz... Kaç sayfa evvel "yorumlarımı yorumlamak" yerine konunuza devam etmenizi rica ettim, "konunuz dağılmasın, ben anormal buluyorum erkek arkadaşınızın halini" dedim, sizse kendi derdinizi/konunuzu bırakıp benimle meşgul oldunuz... Teşekkür ederim ama bu kadarına değmem, fazla ilgi şımartıyor beni... :34:

(Belki hala geç kalmamışızdır, "sohbetimize" takılmadan yardımcı olmaya çalışıyorlar size, konunuzun geri kalanı amacına uygun olsun halinizin, ne dersiniz? )

(Teşekkürler... :17: )

Konu sahiplerinin burada farklı fikirlere açık olmasını, dediğiniz gibi bir sorun için konu açtıklarını ve yorumcuların bu sorunu dile getireceklerini, herkesin aynı fikirde olamayacağını, karşılıklı sohbet yerine konuya odaklanılmasını, hakarethamiz tabirlerin kullanılmamasını, dünya barışının sağlanmasını... :24:

istiyorum... Çok mu şey istiyorum acaba... :32:

Birincisi sizin benim konumu bu forumda istememe hakkınız yok, istemiyorsanız girmeyin efendim. Madem istemiyorsunuz, niye ben sizin bana sataşmalarınızı cevapsız bıraktığım halde yazmaya devam ediyorsunuz?? Sonra da bana cevap vermeye devam ettiniz diyorsunuz. Gerçekten soruyorum, okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz?

Siz bu konudan çekip gidene kadar artık ben de yorum yapmayı kesmeyeceğim sizin gibi ;)
Keyfiniz bilir. Anlayan şimdiye kadar anlardı, dünya barışı isteyip de durup durup sataşmak da ayrı bir mesele.. Hmm nasıl desem çok "politik".

Kötü niyetle takındığınız bu tavrınızla beni yıpratamazsınız. Amacınızın bu olduğunu anladım, lakin üzgünüm ki kendi yarattığınız bu durumdan mutlu çıkamayacaksınız böyle yaparsanız.

Hiç merak etmeyin, benim konum için yorum yapmak isteyen yapıyor, siz hiç birşeyi engelle(ye)miyorsunuz. Dolayısıyla rahaaat rahaat yazın rengarenk, nası olsa yazmayın desem de yazıyorsunuz, artık ben de yazmanızı istiyorum ki size cevap verebileyim :51:
Yeterince sessiz kaldım bence.:87:

ahh ahhh seni öyle iyi anlıyorum ki, eşim öyle yumruk yumruğa kavga safhasına asla getirmedi olayı, hatta bişey de söylemez genelde yani olay yaratmaz ama anında sinirleniyo ve tadımız kacıyo, bir de çok dikkat çeken bi tipim var (yanlış anlaşılmasın çok güzelim falan demiyorum, zaten göreceli bi kavramdır), baya zayıfım, eşimde baya baya iri bi adam ben 47 kiloyum o 106 =) yanındayken, olduğumdan da küçük kalıyorum, kabarık kıvırcık saclarım var ve türklerde alışık olmadığımız kadar beyazım, bunlar kimine göre iyi kimine göre kötü özellikler ama iyi veya kötü anlamda dikkat çekiyor mutlaka.
kötü bi amaçla olmasa bile dönüp bakan çok oluyor, kötü bi amaçla olmasa bile diyorum çünkü dönüp bakan kadınlar ve bebekler de oluyor hep =)
ahh ama gel bunu benim eşime anlat...
siz de durum çok farklı boyutlara taşınmış ama acilen bi çözüm bulunmalı bence.

Tatlım, yanında sevgilisi/eşi olan insana Türkiye'de kiiimseciklerin bakmadıklarını iddia etti arkadaşlar. Sevgilim bakıldığını hayal ediyormuş. Onların dediklerine göre senin eşin de mi hayal ediyor sence sen ne düşünüyorsun bu konuda :52:

Kadınların çok fena süzdüklerine katılıyorum, hatta erkeklerden çok kadınlardan rahatsız oluyorum ben. En azından erkekler bikaç kere bakıp yüz vermezsen vazgeçiyor, kadınlarsa dibinde bile dursan saçından başlıyor topuğunun ucuna kadar süzüyor sonra çift dikiş atıyor üstüne bir de :1: Bu kadar dik dik de bakılmaz ki diğer insanlara kız-erkek fark etmez rahatsız ediyor insanı.

Bebeklerse istediği kadar baksın şikayet etmem üstelik karşılık da veririm.:emir_bebek::16:

Beni yanlis anlamayin. Kimsenin tartismasina orta yerden katilip bir iki sey soylemeye hevesli bir insan degilim. Sadece "orta yerde yapilan" tartismaya sadece seyirci olarak katilmak istemedim. Size seviyesiz dedigimi hatirlamiyorum. Sadece umutlu_ol arkadasin seviyesinden uzak oldugunuzu soylemisim. He bu uzaklik sizde direk sizin dusuk seviyeli bir insan oldugunuzu dusunduruyorsa.. ben buna karisamam =)) Usluptan bahsediyorsunuz da yazilanlari okuyunca insana bundan bahsedenin sizin olmaniz komik geliyor. Ortada soylenmis bir soz yokken sevgilinize psikopat dendigini iddia etmeniz, kufur edildigini vurgulamaniz, yorumlara "siz kim oluyorsunuz? "kimse seni takmiyor" tarzinda cevap vermeniz.. hmm kimin uslubunu sorgulamamiz lazim acaba?

Neyse ben konunuza bir kere daha yazmayacagim. Umutlu_ol arkadasin boyle bir tartismanin icinde olmamasi gerekecek kadar benim gozumde ayri bir yerde olmasindan dolayi yazdim. Dilerim ki o da daha fazla cevap yazmaz.

Size de iliskinizde mutluluklar dilerim.

Beni yanlis anlamayin. Kimsenin tartismasina orta yerden katilip bir iki sey soylemeye hevesli bir insan degilim. Sadece "orta yerde yapilan" tartismaya sadece seyirci olarak katilmak istemedim.
Usluptan bahsediyorsunuz da yazilanlari okuyunca insana bundan bahsedenin sizin olmaniz komik geliyor. Ortada soylenmis bir soz yokken sevgilinize psikopat dendigini iddia etmeniz, kufur edildigini vurgulamaniz, yorumlara "siz kim oluyorsunuz? "kimse seni takmiyor" tarzinda cevap vermeniz.. hmm kimin uslubunu sorgulamamiz lazim acaba?

Neyse ben konunuza bir kere daha yazmayacagim. Umutlu_ol arkadasin boyle bir tartismanin icinde olmamasi gerekecek kadar benim gozumde ayri bir yerde olmasindan dolayi yazdim. Dilerim ki o da daha fazla cevap yazmaz.

Size de iliskinizde mutluluklar dilerim.

Forumda maşşallah ban yemeden karşı tarafa hakaret etmeyi herkescikler çok güzel öğrenmiş. Herkes de pek politik. Hem de saygılı ve uslubunu da biliyorlar maşşallah.
Siz de bana seviyesiz demediniz değil mi?
"Sen kendine yakisani yapip saygini yitirmemissin ama karsinda senin seviyenden cok uzak olan biri var."
bu sizin cümleniz.
Bir de kalkıp " Size seviyesiz dedigimi hatirlamiyorum. Sadece umutlu_ol arkadasin seviyesinden uzak oldugunuzu soylemisim. He bu uzaklik sizde direk sizin dusuk seviyeli bir insan oldugunuzu dusunduruyorsa.. ben buna karisamam =)) " demişsiniz. Bakın noktasına virgülüne dokunmadan yazdım cümlelerinizi.
Pardon ama çocuk mu kandırıyorsunuz? Gerçekten ben "hayal görüyorum" yoksa siz çok iyi niyetli saygılı insanlarsınız. Bana böyle konuşabilen birine tabi ki kim olduğunu sorarım. Şimdi böyle konuşan biri benim seviyemi ve uslubumu sorgulama hakkını nasıl elde edebiliyor acaba?
Moderatörler gerçekten bunları görmüyorlar mı?

Tatlım, yanında sevgilisi/eşi olan insana Türkiye'de kiiimseciklerin bakmadıklarını iddia etti arkadaşlar. Sevgilim bakıldığını hayal ediyormuş. Onların dediklerine göre senin eşin de mi hayal ediyor sence sen ne düşünüyorsun bu konuda :52:

Kadınların çok fena süzdüklerine katılıyorum, hatta erkeklerden çok kadınlardan rahatsız oluyorum ben. En azından erkekler bikaç kere bakıp yüz vermezsen vazgeçiyor, kadınlarsa dibinde bile dursan saçından başlıyor topuğunun ucuna kadar süzüyor sonra çift dikiş atıyor üstüne bir de :1: Bu kadar dik dik de bakılmaz ki diğer insanlara kız-erkek fark etmez rahatsız ediyor insanı.

Bebeklerse istediği kadar baksın şikayet etmem üstelik karşılık da veririm.:emir_bebek::16:

o insanlarla ya aynı ülkeden bahsetmiyoruz, yada etraflarndaki tüm kadınlar fabrikada seri üretim o zaman ki hiç biri dikkat çekmiyor
ayrıca bende çok güzel bi kadın görsem bakarım yani, içine düşmem ama bakarım
ayy neyse susiym burdaki insanlar beni de sapık ve lezbiyen falan ilan ederler :27:
zaten eminim canım sana da bana da kimse bakmıyo, senin sevgilin benim eşim sırf agzımızın tadı kaçsın, durduk yerde olay çıksın dye uyduruyorlar :27:

o insanlarla ya aynı ülkeden bahsetmiyoruz, yada etraflarndaki tüm kadınlar fabrikada seri üretim o zaman ki hiç biri dikkat çekmiyor
ayrıca bende çok güzel bi kadın görsem bakarım yani, içine düşmem ama bakarım
ayy neyse susiym burdaki insanlar beni de sapık ve lezbiyen falan ilan ederler :27:
zaten eminim canım sana da bana da kimse bakmıyo, senin sevgilin benim eşim sırf agzımızın tadı kaçsın, durduk yerde olay çıksın dye uyduruyorlar :27:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
yemin ediyorum sesli sesli güldüm :52:
katılıyorum canım sana:) biz ABye girmişiz çoktan çok moderniz ya kimse kafasını döndürüp bakmaz.
sevgilimle eşinde bi problem yoktur bence ya sonuçta "açık saçık giyinen ya da özrü olan kadınlara da bakılabiliyor."
ayrıca ben de bakarım hoş bayanlara ama çaktırmadan =) saçını beğendiysem arada göz ucuyla bakarım, kıyafetini beğendiysem hatta kaç kere nerden aldıklarını sormuşumdur, hep de çok hoşlarına gidip hemen söyleyiveriyorlar. Ben olsam ben de söylerdim tabii, beğenildiğini duymak hoş bişey :))
yok hiç bişey ilan edemez hiç kimse hiç kimseyi, ama ima edip "hayal kuruyorsun", "ay ben öyle demedim sana öyle geldiyse bilemem hihi" derler orası ayrı.
aman seri üretim fln da dememek lazım yoksa "ben çok güzelim" demiş oluruz.

Son düzenleme:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
yemin ediyorum sesli sesli güldüm :52:
katılıyorum canım sana:) biz ABye girmişiz çoktan çok moderniz ya kimse kafasını döndürüp bakmaz.
sevgilimle eşinde bi problem yoktur bence ya sonuçta "açık saçık giyinen ya da özrü olan kadınlara da bakılabiliyor."
ayrıca ben de bakarım hoş bayanlara ama çaktırmadan =) saçını beğendiysem arada göz ucuyla bakarım, kıyafetini beğendiysem hatta kaç kere nerden aldıklarını sormuşumdur, hep de çok hoşlarına gidip hemen söyleyiveriyorlar. Ben olsam ben de söylerdim tabii, beğenildiğini duymak hoş bişey :))
yok hiç bişey ilan edemez hiç kimse hiç kimseyi, ama ima edip "hayal kuruyorsun", "ay ben öyle demedim sana öyle geldiyse bilemem hihi" derler orası ayrı.
aman seri üretim fln da dememek lazım yoksa "ben çok güzelim" demiş oluruz.

biz de onlar gibi "ay ben öyle demedim sana öyle geldiyse bilemem hihi" deriz, biz aslında size uzmanlar eşliğinde üretildiğiniz için ve kalite kontrolden geçtiğiniz için kusursuzsunuz demiştik deriz, biz cirkinliğimizden dikkat çekiyoruz deriz
maksat lafı döndürüp dolaştırmak değil mi :)

lullaby umarım sevdiğin insanla olan sorunlarınızı çözersiniz.
ben dört dörtlük pespembe ilişkilerin olduğuna inanmıyorum yani sorunlar buyuk veya küçk olsun mutlaka vardr o yüsden herşeye rağmen birbirnizi ne kadar çok sevdiğinz istediğinz önmli bi şekilde zamanla orta yol bulunur tatlım.burda olumlu yada olumsz yorum yapan çok insan var sorun o değil bnce sennde dedğin g üslup,tatlı dil.sanal ortamda yazışıyorz diye saygıdan ödün vermeye gerek yok.sen elinden geldiği kadar iyi nytli ol snra seni zıvanadan çıkarsınlar sende cvp vrnce suçlu gene sen ol sana tatlı tatlı inceden inceden manalı manalı cümleler yazsınlar.gene onlar haklı olsun.
neyse cnm bnde bi daha bu konuyla ilgili bişey yazmicam.herkesin yolu açık olsun.
gelişmelerden bni haberdar et olur mu:)))

biz de onlar gibi "ay ben öyle demedim sana öyle geldiyse bilemem hihi" deriz, biz aslında size uzmanlar eşliğinde üretildiğiniz için ve kalite kontrolden geçtiğiniz için kusursuzsunuz demiştik deriz, biz cirkinliğimizden dikkat çekiyoruz deriz
maksat lafı döndürüp dolaştırmak değil mi :)

Evet evet canım zaten konum hakkında kararımı verdim ben, sayfalardır lütfen gidin dediklerim şimdi okuyup okuyup nedense cevap vermiyor, kendileri gibi cevap verince çark dönüyor tabi, adabıyla anlarlar diye sustum rica ettim anlayana sivrisinek saz ama nerdeee? susunca korktu sanıldım üstüme gelindi ama şimdi kim korkuyor acaba merak ediyorum. ne hayalperestliğim ne seviyesizliğim kaldı, kendileri gibi olunca hiç bir şeyle itham edemiyorlar tabi uçları kendilerine de dokunacak nasıl olsa...
Yazdıklarında bir baksan ohoo çok saygılı ama özüne bakınca küfür gibi oluyor dedim, ben küfür etmedim deniyor diğerleri de teyit ediyor vallahi küfür etmedi diye, ya yazdıklarımı okumuyorlar ya da öss paragraf sorularındaki tecahüli arif sanatına özeniliyor. :52: (Şair burda halka sesleniyor)
Gerçek hayatta olsa biraz zor o cesareti bulup benim karşımda böyle konuşabilirlerdi, dalga geçe geçe, laf soka soka. Sanıldı ki aman konum dağılmasın diye yalvaracağım, edinilen lafları daha yutmaya devam edeceğim ama artık herşeyin bir sınırı var. Hadi bakalım şimdi lütfen yazsınlar

lullaby umarım sevdiğin insanla olan sorunlarınızı çözersiniz.
ben dört dörtlük pespembe ilişkilerin olduğuna inanmıyorum yani sorunlar buyuk veya küçk olsun mutlaka vardr o yüsden herşeye rağmen birbirnizi ne kadar çok sevdiğinz istediğinz önmli bi şekilde zamanla orta yol bulunur tatlım.burda olumlu yada olumsz yorum yapan çok insan var sorun o değil bnce sennde dedğin g üslup,tatlı dil.sanal ortamda yazışıyorz diye saygıdan ödün vermeye gerek yok.sen elinden geldiği kadar iyi nytli ol snra seni zıvanadan çıkarsınlar sende cvp vrnce suçlu gene sen ol sana tatlı tatlı inceden inceden manalı manalı cümleler yazsınlar.gene onlar haklı olsun.
neyse cnm bnde bi daha bu konuyla ilgili bişey yazmicam.herkesin yolu açık olsun.
gelişmelerden bni haberdar et olur mu:)))

Teşekkür ederim tatlım, evet ben de inanmıyorum elbet ufak tefek pürüzler olucak her ilişkide. beni seven, sayan, gözümün içine bakan, bir dediğimi iki etmeyen, beni benden iyi tanıyan, her daim yanımda olacağını bildiğim, dürüst sevgilimle böyle bir problemimiz var ve aşılmayacak bir problem olmadığını biliyorum, neleri aştık biz sevgimiz ve saygımızla buradaki 2 cümleme göre bana farazi şeylerden yorumlar yapanlara kafamı takacak değilim. Olumlu şeyler duymak istesem böyle bir yere konu açmazdım ki kaldı ki ben eski bir üyeyim.
Evet canım bence de bir daha yazma, senin de hedef tahtasına alınmanı istemem, hiç bir zaman istemedim zaten biliyorsun sen de.
Bu arada gelişmelerden de haberdar ederim tabi ki tatlım. Zaten şuanda herşey yolunda gidiyor, daha dün mini eteğimi kalpli çoraplarımı topuklularımı çekip sevgilimin kolunda arkadaşımın doğum gününe gittik.:12: Her zamanki gibi "çok güzel olmuşsun" dedi ve arabadan mekana gidene kadar "öküz öküz bakan pislik heriflere" hiç aldırmadı, ben bile fark ettim baktıklarını ama ikimizin de umru değildi:1: inşallah böyle güzel bir şekilde de gidecek bundan sonra. Teşekkür ediyorum herşey için tekrar:71:

kıs sizin birlikte gezeceğiniz boş vaktiniz oluyo mu işten dolayı :1::1:
şaka bir yana aslında kıskanması güzel bişi ama seninki biraz abartmış canım..
ama ben de zamanla geçeceğini düşünüyorum
sırf birileri bakacak diye kendi özgürlüğünü de kısıtlayamazsın ki sonuçta..
zaten en son gelişmelerde umursamamış ne güzel.
bu arada şöyle insan olamamış mahluklardan nefret ediyorum,hiç kız görmemişler sanki, bu erkek milleti ne öküz yaa :47::47:

Son düzenleme:
kıs sizin birlikte gezeceğiniz boş vaktiniz oluyo mu işten dolayı :1::1:
şaka bir yana aslında kıskanması güzel bişi ama seninki biraz abartmış canım..
ama ben de zamanla geçeceğini düşünüyorum
sırf birileri bakacak diye kendi özgürlüğünü de kısıtlayamazsın ki sonuçta..
zaten en son gelişmelerde umursamamış ne güzel.
bu arada şöyle insan olamamış mahluklardan nefret ediyorum,hiç kız görmemişler sanki, bu erkek milleti ne öküz yaa :47::47:

sorma canım ya valla arkadaşın doğum gününe gittik dedim ya bölüm toplantısı vardı yatta! saat bilmemkaçlara kadar bekledim ha çıkıcak da gidicez diye, pek vaktimiz olmuyor aslında ama yaratıyoruz biz bi şekilde :)
bi de sorsan kıskanç değilim ben der yalnız ironii :))
geçer dimi zamanla ya.. ne biliim ileride evlenince fln daha rahatlar diye düşünüyorum.
evet canım ya izmirde bile böyle hödük tipler var diğer yerleri düşünemiyorum bile.
gerçi güneyler daha rahattır sanırım onlar ruslara fln alışkınlar ne de olsa bize dönüp bakmazlar:p
antalyaya fln mı yerleşsek bu sefer de ben kıskançlıktan deliririm yalnız:9:
ö.m. işini halledebildin mi? benim de öyleydi önceden bi kere mesaj atınca düzeldi ama profile tıklayıp bu kişiye ö.m. gönder yeri var ya ordan atmıştım o zaman kutu fln yerine geri geldi.

sorma canım ya valla arkadaşın doğum gününe gittik dedim ya bölüm toplantısı vardı yatta! saat bilmemkaçlara kadar bekledim ha çıkıcak da gidicez diye, pek vaktimiz olmuyor aslında ama yaratıyoruz biz bi şekilde :)
bi de sorsan kıskanç değilim ben der yalnız ironii :))
geçer dimi zamanla ya.. ne biliim ileride evlenince fln daha rahatlar diye düşünüyorum.
evet canım ya izmirde bile böyle hödük tipler var diğer yerleri düşünemiyorum bile.
gerçi güneyler daha rahattır sanırım onlar ruslara fln alışkınlar ne de olsa bize dönüp bakmazlar:p
antalyaya fln mı yerleşsek bu sefer de ben kıskançlıktan deliririm yalnız:9:
ö.m. işini halledebildin mi? benim de öyleydi önceden bi kere mesaj atınca düzeldi ama profile tıklayıp bu kişiye ö.m. gönder yeri var ya ordan atmıştım o zaman kutu fln yerine geri geldi.

tabi tabi kıskanç değilmişş erkek milletinin hepsi böyle çaktıran var çaktırmayan var sadece :52:
bir-bir buçuk senesi dolsun da rahatlarsınız heralde siz de diye düşüyorum vakit açısından :)
kıskançlık olarak da zamanla kesin azalır yaa zaten kendi de farkında sanırsam olayın, tutmaya çalışıyor kendini, zamanla alışır.. ama kendinden taviz vermen gerekirse verme bence.. başlarsan sonu gelmez diye düşünüyorum.. gerçi şunu giyme şunu yapma diyen biri değilmiş erkek arkadaşın..
antalya işini hiç düşünme bence de :27::27:
hödük her yerde var ama maalesef inşallah nesilleri tükenir :47:

tabi tabi kıskanç değilmişş erkek milletinin hepsi böyle çaktıran var çaktırmayan var sadece :52:
bir-bir buçuk senesi dolsun da rahatlarsınız heralde siz de diye düşüyorum vakit açısından :)
kıskançlık olarak da zamanla kesin azalır yaa zaten kendi de farkında sanırsam olayın, tutmaya çalışıyor kendini, zamanla alışır.. ama kendinden taviz vermen gerekirse verme bence.. başlarsan sonu gelmez diye düşünüyorum.. gerçi şunu giyme şunu yapma diyen biri değilmiş erkek arkadaşın..
antalya işini hiç düşünme bence de :27::27:
hödük her yerde var ama maalesef inşallah nesilleri tükenir :47:

yok tatlım asla kendimden taviz vermem. gelemiyorum öyle şeylere. ben ona şunu giy bunu yap şuraya bak demiyorsam o da bana diyemez. hani daha iyi olması için eleştiri yaparsın ama kısıtlama söz konusu olamaz.
tatlım bizim 3 yıl oldu. ama sen işe başlayalı 1 buçuk sene olsun diyorsun galiba?? gerçi benim sınavım da biticek o zaman hakkaten ikimiz de rahatlarız bi heralde :)
özel mesaj olayını çözebildin mi diğer konuna da mesaj attım.
ben yatayım cicim artık yarın dersanede pedi beni bekler:32:

evet canım işe başlayalı 1,5 sene filan olsun çömezlik bitsin çömezleri gelsin rahatlarsınız görüşmek açısından :)
senin de sınav geçer ne olacağı belli olur hatta belki söz nişan filan olur ne güzel :69:
özel mesajlar hala olmuyo sinir oldum :47:
kolay gelsin sana canım bi ara ben de ders çalışsam süper olcak :27:

evet canım işe başlayalı 1,5 sene filan olsun çömezlik bitsin çömezleri gelsin rahatlarsınız görüşmek açısından :)
senin de sınav geçer ne olacağı belli olur hatta belki söz nişan filan olur ne güzel :69:
özel mesajlar hala olmuyo sinir oldum :47:
kolay gelsin sana canım bi ara ben de ders çalışsam süper olcak :27:

canım çömezi geldi bile ama hala yoğun tabi :)
bakalım bakalım söz nişan fln daha çok garip geliyor lafı bile
önce siz sonra biz :p
ben çok gaz oldum bugün kanka ya pedi yi bile sevdim ya ne diyim yani :)
neyse ö.m. halledersin inş burayı ö.m. haline çevirdik biraz ama, amaaaen :52::34:
iyi geceler tatlımm :3:

canım çömezi geldi bile ama hala yoğun tabi :)
bakalım bakalım söz nişan fln daha çok garip geliyor lafı bile
önce siz sonra biz :p
ben çok gaz oldum bugün kanka ya pedi yi bile sevdim ya ne diyim yani :)
neyse ö.m. halledersin inş burayı ö.m. haline çevirdik biraz ama, amaaaen :52::34:
iyi geceler tatlımm :3:

boşver canım yaa özel mesaj problemimi kimse sallamıo napimm
topiğimde fake kavga mı çıkarsak o zaman hemen gelir adminler :23::23:
tusu kazanmadan önce seni vermeyiz zaten biz canım :64::64:
ya çömezi dediğin eş kıdemlisi sanırım sadece daha geç başladı di mi
mayıs ve eylüldekiler gelsin o zaman diyorum ben..
ben de bugün aldığım bi sözden sonra gaza geldim fena eylüle garanti kazanmalıyım :90::90:
pediatri çok güsel yavvv :66::66::66:

Back
X