yaa benim nisanlim tam tersi, yani nasil desem?
beraber gezerken erkekler bana baksa hic bisi demez, normalde cok kiskanc biridir, ama yanimda iken ve bana bakanlari kiskanmaz, cunku "sana baksalar bile yaninda ben varim" der
ama erkekten daha cokk kadinlar bakiyodu bana turkiyedeyken, bilmiyorum niye bakiyorlardiama kadinlarin bana bakmasi cok ama cok hosuna gidiyodu "kiz sana niye bakiyo herkes" diyodu hep
![]()
Bunların ortası yok sanırım canım ya :) hoşuna gitmesini fln da istemezdim açıkçası o kadarı da biraz fazla gelirdi bana, ama böyle bakması da güzel

konuyu takip ediyorum. sevgilisinizin yaptiklari normal olsa konu acmazdiniz elbette. o yuzden bende sevgilinizin davranislarinin anormal oldugunu dusunen herkesle hemfikirim.
Ayrica umutlu_ol arkadasa da birsey soylemek istiyorum. Umutlu_ol sen ne soylersen soyle bazi insanlara onlarin duymak istemedigi birsey soylediginde boyle kotu yapiverirler seni. Senin bu forumlarda ne kadar dusunceli ne kadar engin goruslu bir insan oldugunu forumlari takip eden insanlar bilir. Sen yazacagini yazmissin. Ne yazikki karsi taraf bunu almamis. Senin yapin geregi sozunu karsi taraf anlayana kadar bitirmeyecegini ogrendim ben. Ama bu konuda artik karsi tarafa verilebilecek birsey kalmamis. Sen kendine yakisani yapip saygini yitirmemissin ama karsinda senin seviyenden cok uzak olan biri var. O yuzden derim ki artik yorma kendini. Benzeri derdi olan kizlar senin bu konudaki yazini okuduktan sonra kendilerine zaten ders cikartmislardir. "sen ne soylersen soyle anlattiklarin karsindakinin anladigi kadardir"
Neyse konuya geri donmek gerekirse, sevgilinizin belki tedaviye ihtiyaci olabilir..
gerçekten komiksiniz. ben sevgilimin yaptıklarının normal olduğunu söylemedim, öyle bir düşüncem olsa bu konuyu açmazdım. ancak üslup çok önemli. sizin bu mesajınızda benim konuma yaptığınız yorumla, savunduğunuz kişinin arasında dağlar kadar fark var. ben eleştirilmeye katlanamayan biri değilim, ancak farazi şeylere karşı kimse kimseyi yargılayamaz, buna izin vermem.
ayrıca siz kimi savunuyorsunuz allah aşkına bana. bana şu aradaki paragrafı yazmadan yazmış olsaydınız herkese yaptığım gibi size de yorumunuz için teşekkür ederdim, ancak siz kim oluyor da benim seviyemi sorguluyorsunuz acaba? benim ne seviyesizliğimi gördünüz, ne hakla böyle bir şey deme hakkı buluyorsunuz kendinizde. arkadaşa yeri geldi söylediği sözleri bile yuttum tartışma uzamasın artık diye, ama kendini tutamayıp benim sinirimi bozmak için kasıtlı yapıyor bu mudur seviye? ama yok ben böyle şahıslara karşı sinirlenmeyi bırakın gülerim geçerim bile. Ayrıca amacınız nedir şimdi bu mesajı yazmaktaki, kavga edesiniz geldi de bir tartışmanın ortasına dalayım diye mi düşündünüz, yoksa avukat falan mısınız? Yoksa birileri sevgilim için normal değil deyip, tedavi olamalı dediğinde sinirden köpürdüğümü falan mı sanıyorsunuz? Bu nasıl bir kasıt ya.
KK ortak kullanım alanımız sizinle... Siz benim yorumlarımı ne kadar istiyorsanız ben de sizin konunuzu o kadar istiyorum bu forumda... Ortak yaşam/kullanım alanlarında durum budur...
Keşke "kimsenin takmadığı" kadar siz de "takmasaydınız" bencağızı da konunuzu sürdürseydiniz... Kaç sayfa evvel "yorumlarımı yorumlamak" yerine konunuza devam etmenizi rica ettim, "konunuz dağılmasın, ben anormal buluyorum erkek arkadaşınızın halini" dedim, sizse kendi derdinizi/konunuzu bırakıp benimle meşgul oldunuz... Teşekkür ederim ama bu kadarına değmem, fazla ilgi şımartıyor beni...![]()
(Belki hala geç kalmamışızdır, "sohbetimize" takılmadan yardımcı olmaya çalışıyorlar size, konunuzun geri kalanı amacına uygun olsun halinizin, ne dersiniz? )
(Teşekkürler...)
Konu sahiplerinin burada farklı fikirlere açık olmasını, dediğiniz gibi bir sorun için konu açtıklarını ve yorumcuların bu sorunu dile getireceklerini, herkesin aynı fikirde olamayacağını, karşılıklı sohbet yerine konuya odaklanılmasını, hakarethamiz tabirlerin kullanılmamasını, dünya barışının sağlanmasını...
istiyorum... Çok mu şey istiyorum acaba...![]()
Birincisi sizin benim konumu bu forumda istememe hakkınız yok, istemiyorsanız girmeyin efendim. Madem istemiyorsunuz, niye ben sizin bana sataşmalarınızı cevapsız bıraktığım halde yazmaya devam ediyorsunuz?? Sonra da bana cevap vermeye devam ettiniz diyorsunuz. Gerçekten soruyorum, okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz?
Siz bu konudan çekip gidene kadar artık ben de yorum yapmayı kesmeyeceğim sizin gibi

Keyfiniz bilir. Anlayan şimdiye kadar anlardı, dünya barışı isteyip de durup durup sataşmak da ayrı bir mesele.. Hmm nasıl desem çok "politik".
Kötü niyetle takındığınız bu tavrınızla beni yıpratamazsınız. Amacınızın bu olduğunu anladım, lakin üzgünüm ki kendi yarattığınız bu durumdan mutlu çıkamayacaksınız böyle yaparsanız.
Hiç merak etmeyin, benim konum için yorum yapmak isteyen yapıyor, siz hiç birşeyi engelle(ye)miyorsunuz. Dolayısıyla rahaaat rahaat yazın rengarenk, nası olsa yazmayın desem de yazıyorsunuz, artık ben de yazmanızı istiyorum ki size cevap verebileyim

Yeterince sessiz kaldım bence.:87:
ahh ahhh seni öyle iyi anlıyorum ki, eşim öyle yumruk yumruğa kavga safhasına asla getirmedi olayı, hatta bişey de söylemez genelde yani olay yaratmaz ama anında sinirleniyo ve tadımız kacıyo, bir de çok dikkat çeken bi tipim var (yanlış anlaşılmasın çok güzelim falan demiyorum, zaten göreceli bi kavramdır), baya zayıfım, eşimde baya baya iri bi adam ben 47 kiloyum o 106 =) yanındayken, olduğumdan da küçük kalıyorum, kabarık kıvırcık saclarım var ve türklerde alışık olmadığımız kadar beyazım, bunlar kimine göre iyi kimine göre kötü özellikler ama iyi veya kötü anlamda dikkat çekiyor mutlaka.
kötü bi amaçla olmasa bile dönüp bakan çok oluyor, kötü bi amaçla olmasa bile diyorum çünkü dönüp bakan kadınlar ve bebekler de oluyor hep =)
ahh ama gel bunu benim eşime anlat...
siz de durum çok farklı boyutlara taşınmış ama acilen bi çözüm bulunmalı bence.
Tatlım, yanında sevgilisi/eşi olan insana Türkiye'de kiiimseciklerin bakmadıklarını iddia etti arkadaşlar. Sevgilim bakıldığını hayal ediyormuş. Onların dediklerine göre senin eşin de mi hayal ediyor sence sen ne düşünüyorsun bu konuda

Kadınların çok fena süzdüklerine katılıyorum, hatta erkeklerden çok kadınlardan rahatsız oluyorum ben. En azından erkekler bikaç kere bakıp yüz vermezsen vazgeçiyor, kadınlarsa dibinde bile dursan saçından başlıyor topuğunun ucuna kadar süzüyor sonra çift dikiş atıyor üstüne bir de

Bebeklerse istediği kadar baksın şikayet etmem üstelik karşılık da veririm.