Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde başımıza geliyor hep bu tarz olaylar el ele yürürken bile mutlaka bakan tipler oluyor benimki bunu gördüyse ben sakinleştiriyorum ama bi kaç kez böyle bi tartışma olayı falan oldu çok zor oluyo ya anlıyorum seni zor uzaklaştırmıştım ortamdan. Bidaha böyle bişey yaptıgında ortamı terk et bence canım ki senin için olayın ciddiyetini anlasın oda![]()
canım aman dikkat et sevgilini psikopat, seni de çok güzel olduğunu haykırmak için bu mesajı yazdın sanmasınlarşaka bir yana..
ben de uzaklaştırmaya çalışıyorum, başarıyorum da sözlü kavgadan ilerisine gitmedi henüz ama işte sabrımı tükettim sanırım. hala trip yapıyorum sevgilime, içimden sıcak olmak gelmiyor fazlasıyla pişman oldu zaten ama çekip gidicem kesinlikle inşallah bir de üstüne dayak yer de çifte darbe olur ona o zaman aklı başına gelir belki
![]()
Trip yapmak hakkın ama bende yapıyorum bu tür durumlarda laf aramızda
Seni orda tek başına savunmasız bırakıyor dediğin gibi karşısındaki adamın ne olduğunu neler yapabileceğini bilemeyiz elimizdende birşey gelmiyor insan haliyle korkuyor. Ama bence bu kadar tripten sonra hala böyle bi olay yaşarsanız ortamı terk et görsün oda ne kadar ciddi olduğunu belki daha dikkatli olur :):)
evet canım terk etmek ne kelime uzun süre telefonumu kapatıp ortadan kaybolurum hatta bir de üstüne :)) bişeyi abartmadan yapamıyorum:) sağol canım tavsiyen için.
arkadaşlar bu sataşmalar nedir ya??
bi insan buraya bi topic açmış tecrübe ve yorumlarımızı istiyor diye bu hadsizce konuşma cüreti nerden geliyor????
allah aşkına kaç yaşında insanlarız ya lütfen nerde nasıl konuşulması gerektiğini idrat edelim artık lütfen....!!
sevgilinizin hareketleri artık sizi korumaktan öte bir hal almış
sevgiliniz bu durumu takıntı haline getirmiş bence bu konuda bir uzmandan yardım almalı onu ikna edin birkaç görüşme sonucu bu sorun halledilebilir
arkadaşlar bu sataşmalar nedir ya??
bi insan buraya bi topic açmış tecrübe ve yorumlarımızı istiyor diye bu hadsizce konuşma cüreti nerden geliyor????
allah aşkına kaç yaşında insanlarız ya lütfen nerde nasıl konuşulması gerektiğini idrat edelim artık lütfen....!!
sevgilinizin hareketleri artık sizi korumaktan öte bir hal almış
sevgiliniz bu durumu takıntı haline getirmiş bence bu konuda bir uzmandan yardım almalı onu ikna edin birkaç görüşme sonucu bu sorun halledilebilir
Müsaade verilse de şu konuyu nereye bağlanacağını, delikanlının tedaviye cevap verip vermeyeceğini görmek için takip edebilir hale gelsek...
Hadsizce konuşmak sınırlarını bilmemek anlamına mı geliyor? :44:
Forum yetkilileri, konu sorumluları varken diğer yorumcuları "hadsiz" ilan ederek sınırınızdan taşmanız gibi mi?
Yorumcular diğerlerine akıl vereceğine konu sahibine fikir verse de konu sahibi de meselesini dağıtmak yerine onlarla meşgul olsa, bütün dünya buna inansa, bunu "idrak" etse... (ünlemsiz ne ciciyiz...)
Budur... Her şeye rağmen konuyu dağıtmayan ve hemfikir olduğum bir yorumcu...![]()
![]()
Müsaade verilse de şu konuyu nereye bağlanacağını, delikanlının tedaviye cevap verip vermeyeceğini görmek için takip edebilir hale gelsek...
Hadsizce konuşmak sınırlarını bilmemek anlamına mı geliyor? :44:
Forum yetkilileri, konu sorumluları varken diğer yorumcuları "hadsiz" ilan ederek sınırınızdan taşmanız gibi mi?
Yorumcular diğerlerine akıl vereceğine konu sahibine fikir verse de konu sahibi de meselesini dağıtmak yerine onlarla meşgul olsa, bütün dünya buna inansa, bunu "idrak" etse... (ünlemsiz ne ciciyiz...)
Budur... Her şeye rağmen konuyu dağıtmayan ve hemfikir olduğum bir yorumcu...![]()
![]()
bana çok dikkat çekmiyim die mini etek falan giydirmez artık kırmızı rujmuma bile kızıo geçen etek giyip bni katil mi etcen dio sana bakıcaklar bn de ne bakıon dicem sonra kavga etcez die başlıobn de giymiom kavga falan eder
![]()
sen de istenmediğin yerde durmanın ne kadar gereksiz olduğunu bir idrak etsen?
konuyu takip ediyorum. sevgilisinizin yaptiklari normal olsa konu acmazdiniz elbette. o yuzden bende sevgilinizin davranislarinin anormal oldugunu dusunen herkesle hemfikirim.
Ayrica umutlu_ol arkadasa da birsey soylemek istiyorum. Umutlu_ol sen ne soylersen soyle bazi insanlara onlarin duymak istemedigi birsey soylediginde boyle kotu yapiverirler seni. Senin bu forumlarda ne kadar dusunceli ne kadar engin goruslu bir insan oldugunu forumlari takip eden insanlar bilir. Sen yazacagini yazmissin. Ne yazikki karsi taraf bunu almamis. Senin yapin geregi sozunu karsi taraf anlayana kadar bitirmeyecegini ogrendim ben. Ama bu konuda artik karsi tarafa verilebilecek birsey kalmamis. Sen kendine yakisani yapip saygini yitirmemissin ama karsinda senin seviyenden cok uzak olan biri var. O yuzden derim ki artik yorma kendini. Benzeri derdi olan kizlar senin bu konudaki yazini okuduktan sonra kendilerine zaten ders cikartmislardir. "sen ne soylersen soyle anlattiklarin karsindakinin anladigi kadardir"
Neyse konuya geri donmek gerekirse, sevgilinizin belki tedaviye ihtiyaci olabilir..
kızlar ya sevgilim dışarıda bana bakan vs erkeklere karşı çok agresifleşiyor. mutlaka "ne bakıyorsun" fln diye bir laf çarptırıyor, eğer manyak birine denk geldiyse iş nerdeyse kavgaya varıcak kadar uzuyor, ben kolundan çekip "hadi gidelim" fln demesem resmen yumruk yumruğa kavga edicek. tabii ki beni korumasını isterim, sarkan biri fln olursa, ama sanki sevgilim de fazla hassas. bakmalarına bile sinir oluyor. daha önce çok konuştum, "beni korumasız bırakıyorsun adam manyak çıksa cebinden bi bıçak vs çıkarsa sana bişey yapsa ben ne yapıcam arkanda hiç düşünmüyorsun, bundan sonra yaparsan çekip gidicem yanından" demiştim. ama bugün yine benzer bir olay oldu, kolundan çekiştirdim yumruklaşmadan uzaklaştılar. hazırlıksız bir anıma gelmişti yoksa ahdım vardı kesinlikle çekip gidicektim yanından ama şimdi çok huzursuzum, o kavgaya giriştiği zaman kendimi çok güvensiz hissediyorum. bana söz vermişti uzun süredir yapmıyordu böyle bişey kafam rahattı sakindim, vakitlerimiz eğlenceli geçiyordu. ama böyle bi olay olduğu zaman o da geriliyor, ben de. o günkü ağzımızın tadı haylice kaçıyor. 3 senedir çıkıyoruz ve bu soruna bi çare bulamadım kavga ettim olmadı, kızdım olmadı, güzellikle söyledim olmadı. en son çare bir daha böyle bir durumda o ortamdan çekip gitmeyi düşünüyorum, eminim arkamdan adamla kavga edip kafasını gözünü dağıtıcak. hayır öyle maço, kıro bir adam da değil korumacı olması güzel ama bu kadarı artık aptallık gibi geliyor bana. ne yapıcağımı şaşırdım. sizce ne yapmalıyım? ortamdan çekip gitsem etki eder mi??
peki sizin sevgilinizin böyle yanında sevgilisi varken bile kızlara bakan pislik heriflere karşı tutumu nasıl??