• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dışarıda bana bakan erkeklere karşı çok agresif :(

Söz verdiğinden beri 2 ay geçti. Kavga falan çıkartmadı. :) Önceden kısa elbise, etek falan giymeme de kızardı. Ama artık çok fazla karışamıyor. Bencede dün olaydan sonra tepki vermen işe yarayabilirdi. Seni anlayabiliyorum canım. :(

canım benim giyimime karışmıyor sevgilim tabi ileride bu durum değişir mi bilmiyorum ama şunu bunu giyme fln demedi hiç açıkçası derse de ben buna katlanamam biliyorum türk erkekleri için pek mümkün değil bu ama şimdiye kadarki sevgililerim ufak tefek karışmaya çalışırlardı hep sorun çıkardı aramızda ben de genç yaşımda gezip tozarken güzel şeyleri giymeyeyim de içimde uhte mi kalsın diye düşünüyorum. ayrıca ben onla çıkmadan önce de aynı giyiniyordum şimdi de aynıyım benim aile ve çevrem buna müsait hatta annem küçük bi yerde büyüdüğünden içinde kalmış ben özenip giyindiğimde çok beğendim fln der hep, keza ablam da ben gibi. dün çok yorgundum gerçekten akılsız bi anıma denk geldi keşke tepki verseydim diyorum ben de. canım 2 ay çok azmış ama bu arada, sevgilim de öyle konuşunca bi 3-5 ay durulur sonra böyle garip bişi olur fln böyle gidiyor hep.

bence erkek arkadasinizin psikolojik sorunlari var.. yoksa kim kime asilmaya kalkar ya yaninda sevgilisi varken.. bana cok sacma geldi.. bunu olsa olsa aklindan zoru olan biri yapar.. uzun lafin kisasi,sevgiliniz size bakildigini zannediyo sadece... ona gore ole geliyo

sevgilime bahane bulmak için "ben çok güzelim" nidaları atmıyorum lütfen öyle yapıyormuşum gibi ima etmeyelim. ne güzel ki siz denk gelmemişsiniz, ancak erkekler dediğiniz gibi üç beşi bir araya gelince yahut sağdan soldan köşeden bakarım kimse fark etmeden gibi "çaktırmama" amaçları ile bu işi yapıyorlar zaten, bu tip şeylerde biz kadınlar etrafımızı çok kolaçan etmeyiz o yüzden görmeyiz ancak erkekler maşşallah her yere hakimler gözlerinden hiç birşey kaçmaz. ben olmayan birşeyi var gibi gösterdiğini düşünmüyorum sevgilimin aradaki farkı ayırt edebildiğine eminim, benim bu topicteki amacım "böyle bir durumu fark ettiğinde sinirlenmeden kafasını takmamasını sağlamasını nasıl sağlayabilirim"i sorgulamaktı, oysaki olayı karşıdan karşıya geçen adama saldıran "medeni olmayan" piskopat sevgiliye dönüştürdünüz. ayrıca mesleğiyle fln açıklamıyorum hiç birşeyi arkadaş 112yi ara demişti o yüzden şakasına söylemiştim. ayrıca dediğim gibi kurmaca bişey yok ortada, sevgilim kafasından uydurmuyor, dolayısıyla dediğiniz gibi ileride benim de bana bakanlara karşılık baktığımı falan düşüneceğini hiç sanmıyorum. sadece tepkisini abartıyor, elbette herkes sinir olur buna huzursuz olur gerilir ama boşver diyip kafasına takmamaya çalışır, unutur gider, sevgilimse boşver diyip kafasına takmama olayını yapamıyor. umarım anlaşılmışımdır.

"Biz bizeyiz" burada, farz edelim "ay çok güzelim" demek için konu açtınız... Ne var bunda? Sükuneti koruyalım...

Meseleyi güzelliğe bağlayanlar olduğu için, erkek arkadaşılarının yanında hanımlara bakılacağına inanmadığımdan (ancak açık saçık giyinme, herhangi bir özür varsa yanında bir erkek olan hanıma dik dik bakılır, "bu durum da bakanı haklı çıkarır" denmemiş dikkatli okursanız) erkek arkadaşınızın yersiz alınganlık yaptığını, sorunları olduğunu düşündüğümü ifade ettim. Tepkinize bakılırsa alınganlık konusunda uyumlu bir çiftsiniz... :51:

Hala size katılmıyorum, bu durumun erkek arkadaşınızın kurmacası olduğunu düşünüyorum... "Yanında sevgilisi olduğu halde kızlara bakan pislik herifler"in ender oluşunu dikkate alırsak görme engelli birini bile bakış açısında olduğunuzda kıskanacak kadar anormal bir tavır içinde erkek arkadaşınız...

Konuyu açma amacınız "böyle bir durumda kafayı takmamasını nasıl sağlarım" ise böyle bir durumun abartılacak kadar sık yaşanmadığını söyleyen ben ve benim gibi düşünen insanların yorumlarını da dikkate almanızı öneririm... Aşağıdaki cümleler size ait...

bana karşı asla sinirli değildir, arkadaşlarıyla fln da nadir tartışır, ancak sanırım lisede fln büyüdüğü ortamda herkes böyle astım kestimciymiş ben öyle anladım ordan kalma bir huy diye düşünüyorum.
dediğinizi de düşünmedim değil. bazen bu siniri acaba ilerde bana döner mi diye de korkuyorum ya sizce öyle bir ihtimali var mı? ne biliim neler okuyoruz burda acaba ön belirtisi midir bu?

Hem böyle bir endişe taşıyıp hem de gelen yorumların ardından durumu normalmiş gibi gösterme, erkek arkadaşınızın abartmadığını vurgulama gayretiniz de enteresan... Madem erkek arkadaşınızın tavrı normal, yanınızda o varken size bakıp rahatsız ediyorlar neden ileride bu sinirin size yansıyacağından endişe ediyorsunuz? Varılacak nokta aynı; tepkiler anormal, "psikopat" teşhisi size ait, (psikopat değil, psikolojik sorunları var denmiş birkaç yorumda, örneğin bir üsttekinde) "medeniyetsiz tavır" ifadesi de bana... Umarım daha sağlıklı bakmayı öğrenir, siz de tasalarınızdan kurtulursunuz... Daha ne diyelim... :68:

"Biz bizeyiz" burada, farz edelim "ay çok güzelim" demek için konu açtınız... Ne var bunda? Sükuneti koruyalım...

Meseleyi güzelliğe bağlayanlar olduğu için, erkek arkadaşılarının yanında hanımlara bakılacağına inanmadığımdan (ancak açık saçık giyinme, herhangi bir özür varsa yanında bir erkek olan hanıma dik dik bakılır, "bu durum da bakanı haklı çıkarır" denmemiş dikkatli okursanız) erkek arkadaşınızın yersiz alınganlık yaptığını, sorunları olduğunu düşündüğümü ifade ettim. Tepkinize bakılırsa alınganlık konusunda uyumlu bir çiftsiniz... :51:

Hala size katılmıyorum, bu durumun erkek arkadaşınızın kurmacası olduğunu düşünüyorum... "Yanında sevgilisi olduğu halde kızlara bakan pislik herifler"in ender oluşunu dikkate alırsak görme engelli birini bile bakış açısında olduğunuzda kıskanacak kadar anormal bir tavır içinde erkek arkadaşınız...

Konuyu açma amacınız "böyle bir durumda kafayı takmamasını nasıl sağlarım" ise böyle bir durumun abartılacak kadar sık yaşanmadığını söyleyen ben ve benim gibi düşünen insanların yorumlarını da dikkate almanızı öneririm... Aşağıdaki cümleler size ait...

Hem böyle bir endişe taşıyıp hem de gelen yorumların ardından durumu normalmiş gibi gösterme, erkek arkadaşınızın abartmadığını vurgulama gayretiniz de enteresan... Madem erkek arkadaşınızın tavrı normal, yanınızda o varken size bakıp rahatsız ediyorlar neden ileride bu sinirin size yansıyacağından endişe ediyorsunuz? Varılacak nokta aynı; tepkiler anormal, "psikopat" teşhisi size ait, (psikopat değil, psikolojik sorunları var denmiş birkaç yorumda, örneğin bir üsttekinde) "medeniyetsiz tavır" ifadesi de bana... Umarım daha sağlıklı bakmayı öğrenir, siz de tasalarınızdan kurtulursunuz... Daha ne diyelim... :68:

kadınlar kulubunde yorum yazanlarda bir hal var ki sanılıyor ki başta sevgilimi kötülüyorum sonra millete karşı korumak için yok aslında öyle değil diye onu savunuyorum sanıyorsunuz. ben problemimi belirttim ve bunun için çözüm arıyorum sizin yaşamadığınız bilmediğiniz olayları aslında öyle değil "görme engelli birini bile bakış açısında olduğunuzda kıskanacak kadar anormal bir tavır içinde erkek arkadaşınız..." diyebilecek cürete nasıl geliyorsunuz anlamıyorum. illa ki kafasına takılan bir sorunu yazan kişinin sevgilisi en kötüsü olmalı sanıyorsunuz değil mi? ayrıca olan olayları anlatıyorum ama siz inadına kafanızda olayları istediğiniz gibi kurup o şekilde cevap veriyorsunuz, ben her önüne gelene saran ne bakıyorsun diyen biriyle 3 yılımı paylaşmam bi kere, benim sevgilim kıskanç bir erkek olsa benim kıyafetime karışırdı, ben yurtdışında o party bu party gezerken burda oturup ders çalışmazdı, o çalışırken ben sıkılıyorum diye arkadaşlarımla buluşmam için, tatillere gitmem için beni teşvik etmezdi. kaldı ki burda bunu kanıtlamak zorunda değilim. siz bence kıskanç kelimesinin anlamını öğrenin ondan sonra lütfen yorum yapın.
ayrıca ben nerede sevgilime "psikopat" demişim? "oysaki olayı karşıdan karşıya geçen adama saldıran "medeni olmayan" psikopat sevgiliye dönüştürdünüz." dediğim sizin söyledikleriniz içindi benim sevgilim için psikopat diye bir mesajım yoktur.
burada biçok insan danışmana gitmesini söyledi ancak farkındaysanız sizin uslubunuz da kimse yok. hangi dünyada yaşıyorsunuz veya dışarı çıkıyor musunuz bilmiyorum ama siz Türkiye'yi fazla namuslu bi yer sanıyorsunuz sanırım. "Yanında sevgilisi olduğu halde kızlara bakan pislik herifler" diye sürekli tırnak içine aldığınız cümlemdeki erkeklere hiç denk gelmediniz öyle mi? o halde burada aynı bizim gibisiniz diye yorum yapan insanları da görmüyorsunuz heralde? yani bu ülkedeki bütün erkekleri biliyorsunuz, onlarda açık saçık ya da özürlü olmadığı zaman asla sevgilisi yanındayken bir kıza bakmazlar öyle mi? sanırım kurtlar vadisini fln fazla izlemişsiniz:51:
uslubunuz çok yanlış kafanızdan senaryo yazıp ona göre konuşup, sonra gerçekleri söylediğim halde hala kafanızdaki senaryoya inanan biri bana kalkıp alıngansınız demesin lütfen, o zaman benim size çok farklı şeyler söylemem gerekir. buraya bir konu hakkında danışmak için konu açmış olabilirim, ama bu benim ve sevgilim hakkında istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz demek olmuyor. "Tepkinize bakılırsa alınganlık konusunda uyumlu bir çiftsiniz... " bu nasıl bir usluptur ya, size böyle konuşma hakkını kim veriyor acaba? siz kimsiniz ki kim kime uyumlu efendim de hemen sevgilimi tanıdınız beni tanıdınız böyle bir karar veriyorsunuz, üstelik yazarken de hiç utanmıyorsunuz?
ayrıca sevgilimin bu siniri bana döner mi diye sormuş olmam ne demek oluyor ki? burada neler okuyoruz her ihtimali acaba olur mu diye danışıyorum, "sevgilimin ablası ileride bana görümcelik yapar mı" diye bir konum da var orada da bunu sordum diye böyle düşünüyorsanız görümcelik yapıyordur zaten diye bir mesaj atın o zaman
ben sevgilimin yaptıklarını normalmiş gibi göstermeye çalışmıyorum. hatta tam tersi mesajlarımda herkesin sinir olacağı bir duruma tepkisini abarttığını söylüyorum, sizse "görme engelli birini bile bakış açısında olduğunuzda kıskanacak kadar anormal bir tavır içinde erkek arkadaşınız..." diyorsunuz. aradaki farkı anlamadığınızı biliyorum o yüzden lütfen daha fazla kafanızdan kurduğunuz olaylar için yorum yazmayın rica ediyorum. iyi günler.

kadınlar kulubunde yorum yazanlarda bir hal var ki ....

"görme engelli birini bile bakış açısında olduğunuzda kıskanacak kadar anormal bir tavır içinde erkek arkadaşınız..." diyebilecek cürete nasıl geliyorsunuz anlamıyorum....

siz bence kıskanç kelimesinin anlamını öğrenin ondan sonra lütfen yorum yapın...

hangi dünyada yaşıyorsunuz veya dışarı çıkıyor musunuz bilmiyorum ama siz Türkiye'yi fazla namuslu bi yer sanıyorsunuz sanırım... sanırım kurtlar vadisini fln fazla izlemişsiniz...

uslubunuz çok yanlış kafanızdan senaryo yazıp ona göre konuşup, sonra gerçekleri söylediğim halde hala kafanızdaki senaryoya inanan biri bana kalkıp alıngansınız demesin lütfen...

siz kimsiniz ki kim kime uyumlu efendim de hemen sevgilimi tanıdınız beni tanıdınız böyle bir karar veriyorsunuz, üstelik yazarken de hiç utanmıyorsunuz? ..

aradaki farkı anlamadığınızı biliyorum o yüzden lütfen daha fazla kafanızdan kurduğunuz olaylar için yorum yazmayın rica ediyorum. iyi günler.

Kadınlar Kulübünde yorum yazanlarda ki "o halin" sebebi Kadınlar Kulübünde konu açanlardaki "bu hal"... Ama genellemeyelim, neyse ki konunun stresini yorumculardan çıkarmak yerine derdini nezaketle paylaşan da var... Üslubunu eleştirdiğiniz insanlara daha "şık" bir dil kullanırsanız sözleriniz daha manalı olur, aksi halde bunun adı "karşılıklı" düzeysizlik olur...

Her neyse...

Yineliyorum, uyumlu bir çiftsiniz... Bundan rahatsız olmanız da enteresan... Uyumsuzsanız ayrılırsınız değil mi?

İleride siniri size dönecek olursa -burada yazdığınız gibi- ellerinizi belinize koyup "utanmıyor musun sen!" diye çıkışıverirsiniz bir şeycikler diyemez...

Olayı Kurtlar Vadisine getirdiğinize göre mesajımda belirttiğim şiddet güdüsü öyle böyle değil...

Madem sorun erkek arkadaşınızda değil, muhitinizde olabilir... Evet, değil erkek arkadaşının; babasının, abisinin yahut iş arkadaşlarının yanında bile bir hanıma rahatsız edici şekilde bakıldığını görmedim...Olsa bile bu en fazla birkaç kez yaşanır, onun örneğini de diğer yorumcu arkadaşlar vermiş... Türkiye'de böyle yerler var, inanın... Daha nezih bir yerde kimse sizi sevgilinizin yanında rahatsız etmez... Ya da o öyle sanmaz... :51:

Fikrim bu ve burası fikirlerin paylaşıldığı bir platform... Benimle sohbet eder yahut tartışır nitelikte yanıtlarsanız konunuza yazık olur, "sağlıklı cevaplar" alamazsınız, görüşümü başka açılardan açıklamak durumunda kalırım... Yine de seçim sizin... :68:

burada biçok insan danışmana gitmesini söyledi ancak farkındaysanız sizin uslubunuz da kimse yok.

O kadar "kırıcı" mıyız acaba... "Yazarken utanmıyor musunuz" dedirtecek kadar ağır konuşmuş muyuz? Bakalım...

yanında sevgilisi olan kıza o kadar da çok bakılamaz.. hani 1 2 olur da bu kadar çok mevzu çıkacak kadar da olmaz..

erkekler tek kızlara, bayanlar yanında kız olan adama bakar.

bence sevgiliniz paranoyak derecesinde bir kişiliğe haiz.. gördüğünü size bakıyo sanıyo

çözüm, tedavi..

hmmm sakıncalı bir tip.yarın yabancıları bırakır sana yönelir.

:52::52::52::52: Korumak mıııı resmen şehir magandalığı bu yaa....Sevgi bu şekilde belli edilmez ki...Biri bakmış da haddeee kavgayaa :) bu düpedüz kendine ve sevgilisine güvensizliktir.Yoksa koruma,sahiplenme bu değildir....

bence erkek arkadasinizin psikolojik sorunlari var.. yoksa kim kime asilmaya kalkar ya yaninda sevgilisi varken.. bana cok sacma geldi.. bunu olsa olsa aklindan zoru olan biri yapar.. uzun lafin kisasi,sevgiliniz size bakildigini zannediyo sadece... ona gore ole geliyo

Benden daha açıksözlüler de var... :51:

Ben ne demişim en son?

Hakikaten ağır konuşmuşum...
:82:

Sanırım tüm bu tespitler içinde en "açıklayıcı, uzun ifadeler" bana ait olduğundan salt bana cevap vererek rahatlamayı seçtiniz... Olsun, alıştık... :68:

Yazdıklarımı yineliyorum; siz de erkek arkadaşınız da insanlara daha sakin, daha ılımlı yaklaşırsanız; herkesin size bakmadığını, size saldırmadığını idrak edebilirsiniz... Ömür geçmez böyle... :4:

cevap dahi vermeyeceğim. :51:
rengarenk yazmışsınız ama uslup değişmemiş. :52:
saygılı gibi görünüp, alttan alta laf sokmaya çalışanları, konuşmalarının özetini çıkardığınızda ortaya küfür çıkabilen kişileri etrafımda barındırmam.
konumda da istemiyorum.
lütfen konuma daha fazla yazmayın. :97:
hadi size iyi günler. :64:

ablam bence sevgilinin yaptığı doğru değil, ama erkek işte.. sanki o yokken sana bakanları bilmiyor, ama göz görmeyince gönül katlanır misali dayanıyor herhalde, sonra o yanındayken de sana erkekler bakınca patlıyor haliyle :52:
aslında doğal sinirlenmesi ama bunu belli etme tarzı yanlış.. biz de onlara bakan kızları görünce o kızların saçını başını yolasımız geliyo, ama bunu yapıyor muyuz? hayır!
böyle yapması ilerde hayatınızı çekilmez hale getirebilir, mesela hani bu sefer de sen şöyle güzel,böyle çekici giyiniyosun o yüzden bakıyolar falan demeye başlıyabilir, ee bu kez de gelsin sorunlar, sorunlar, sorunlar..
günlük yaşamında elbet sinirlendiği anlar vardır, mesela sen nasıl hakkını yiyen hocalarına sinirleniyosun, onun da eminim böyle şeyleri oluyodur, sevgilinin onlara karşı da böyle yaptığını sanmıyorum. hocaları sadece örnek verdim, yani eminim sinirlenip kendini kontrol edebildiği durumlar vardır. sana bakan erkekleri gördüğünde de kendini sinirli anlarında nasıl kontrol edebiliyosa öyle yapmaya çalışsın. ne biliyim artık içinden 10 a kadar mı sayar, ya da içinden o bakana küfürler edip sana mı güler.. sen de bu konuda yardımcı olursun ona, başka konular açarsın, özellikle onun ilgilendiği şeyler hakkında bişeyler söylersin.. geçmicek bi durum değil.yeter ki sinirlerine hakim olmayı öğrensin.

ablam bence sevgilinin yaptığı doğru değil, ama erkek işte.. sanki o yokken sana bakanları bilmiyor, ama göz görmeyince gönül katlanır misali dayanıyor herhalde, sonra o yanındayken de sana erkekler bakınca patlıyor haliyle :52:
aslında doğal sinirlenmesi ama bunu belli etme tarzı yanlış.. biz de onlara bakan kızları görünce o kızların saçını başını yolasımız geliyo, ama bunu yapıyor muyuz? hayır!
böyle yapması ilerde hayatınızı çekilmez hale getirebilir, mesela hani bu sefer de sen şöyle güzel,böyle çekici giyiniyosun o yüzden bakıyolar falan demeye başlıyabilir, ee bu kez de gelsin sorunlar, sorunlar, sorunlar..
günlük yaşamında elbet sinirlendiği anlar vardır, mesela sen nasıl hakkını yiyen hocalarına sinirleniyosun, onun da eminim böyle şeyleri oluyodur, sevgilinin onlara karşı da böyle yaptığını sanmıyorum. hocaları sadece örnek verdim, yani eminim sinirlenip kendini kontrol edebildiği durumlar vardır. sana bakan erkekleri gördüğünde de kendini sinirli anlarında nasıl kontrol edebiliyosa öyle yapmaya çalışsın. ne biliyim artık içinden 10 a kadar mı sayar, ya da içinden o bakana küfürler edip sana mı güler.. sen de bu konuda yardımcı olursun ona, başka konular açarsın, özellikle onun ilgilendiği şeyler hakkında bişeyler söylersin.. geçmicek bi durum değil.yeter ki sinirlerine hakim olmayı öğrensin.

canım evet giyimime karışmaz, hatta "ne güzel olmuşsun" fln der özenli giyindiğimde, ama diğer konularda falan denk geldiklerim oldu yine böyle dışarıda kavga çıkaran onlar hep etek giydirmez vs demişler o yüzden acaba sevgilim de ileride bana döner mi diye aklıma geliyor arada. ama asla o duruma dönerse devam edemem, en çok katlanamadığım erkek şeklidir çünkü kadınlara şunu yap bunu yapma diyen. inşallah öyle bir durumla karşılaşmam.
bu arada bugün konuştum, o gün kıdemlisinden falan haksız yere sürüyle azar yemiş, zaten yorgunluk ve sorumluluktan dolayı çok gergin bu aralar, adama patladığını söyledi. ben de o an gördüğünde boşverip diyip geçse bundan daha az sinir olacağını günümüzü mahvettiğini fln söyledim, o da zaten öyle düşündüğünü böyle kaç tane denk gelse de bişey demediğini o gün ters anından öyle yaptığını söyledi. tabi ben yine de kabul etmiyorum böyle bir şeyi. ileride tekrar olursa yanında beni bulamayacağını ve konuşmayacağımı söyledim, ilk defa bu kadar ciddi konuştum. özür diledi fln ama yine de benim kırgınlığım vs geçmedi ona karşı soğuk davranıyorum, açıkçası tamam önceden daha sık yapıyordu böyle şeyleri artık o kadar da sık olmuyor 2-3 günde bir olurken artık 2-3 ayda bir oluyor ama neden oluyor? 2-3 değil hiç olmaması lazım. çocukça şeyler bunlar herşeyde bu kadar olgun olurken bunda nasıl bu kadar çocukça oluyor bilmiyorum. bu arada bir daha dışarı çıkmayacağım onla uzun bir süre, zaten ders çalışmam lazım, ayrıca bu olayın üzerine rahatça dolanabileceğimi sanmıyorum, önce beni ikna etmesi lazım.

bu arada içinden küfür eder demişsin ya, olay da biraz öyle oldu zaten kendi kendine içinden küfretmeye fln başladı noluyoruz falan oldum ben adam da duydu noluyo fln dedi öyle başladı yani içinden fln da küfretmesin o :D yalnız gerçekten bu kadar stres ve tepemizdeki insanların haksızlıkları vs bizi çok etkiliyor artık ya işi bırakmak, ya bu ülkeden gitmek, ya da iyi bir psikolog bulmamız lazım ya.

canım evet giyimime karışmaz, hatta "ne güzel olmuşsun" fln der özenli giyindiğimde, ama diğer konularda falan denk geldiklerim oldu yine böyle dışarıda kavga çıkaran onlar hep etek giydirmez vs demişler o yüzden acaba sevgilim de ileride bana döner mi diye aklıma geliyor arada. ama asla o duruma dönerse devam edemem, en çok katlanamadığım erkek şeklidir çünkü kadınlara şunu yap bunu yapma diyen. inşallah öyle bir durumla karşılaşmam.
bu arada bugün konuştum, o gün kıdemlisinden falan haksız yere sürüyle azar yemiş, zaten yorgunluk ve sorumluluktan dolayı çok gergin bu aralar, adama patladığını söyledi. ben de o an gördüğünde boşverip diyip geçse bundan daha az sinir olacağını günümüzü mahvettiğini fln söyledim, o da zaten öyle düşündüğünü böyle kaç tane denk gelse de bişey demediğini o gün ters anından öyle yaptığını söyledi. tabi ben yine de kabul etmiyorum böyle bir şeyi. ileride tekrar olursa yanında beni bulamayacağını ve konuşmayacağımı söyledim, ilk defa bu kadar ciddi konuştum. özür diledi fln ama yine de benim kırgınlığım vs geçmedi ona karşı soğuk davranıyorum, açıkçası tamam önceden daha sık yapıyordu böyle şeyleri artık o kadar da sık olmuyor 2-3 günde bir olurken artık 2-3 ayda bir oluyor ama neden oluyor? 2-3 değil hiç olmaması lazım. çocukça şeyler bunlar herşeyde bu kadar olgun olurken bunda nasıl bu kadar çocukça oluyor bilmiyorum. bu arada bir daha dışarı çıkmayacağım onla uzun bir süre, zaten ders çalışmam lazım, ayrıca bu olayın üzerine rahatça dolanabileceğimi sanmıyorum, önce beni ikna etmesi lazım.

bu arada içinden küfür eder demişsin ya, olay da biraz öyle oldu zaten kendi kendine içinden küfretmeye fln başladı noluyoruz falan oldum ben adam da duydu noluyo fln dedi öyle başladı yani içinden fln da küfretmesin o :D yalnız gerçekten bu kadar stres ve tepemizdeki insanların haksızlıkları vs bizi çok etkiliyor artık ya işi bırakmak, ya bu ülkeden gitmek, ya da iyi bir psikolog bulmamız lazım ya.
haklısın hiç olmaması gerekiyo, çünkü böyle şeyler sizin hayatınızda hep olucak, o böyle yaparak onların sana bakmasını engelleyemez ki, en iyisi durumu kabullenmesi :74:
ama çok soğutma aranı ablacım, tamam ciddiyetini anlasın da sadece bu konudan ötürü çıkmadığını sanmasın, sen gene ona ders çalışmam lazım de, zaten özlersin onu dayanamazsınız çıkarsınız dışarı :69:

haklısın hiç olmaması gerekiyo, çünkü böyle şeyler sizin hayatınızda hep olucak, o böyle yaparak onların sana bakmasını engelleyemez ki, en iyisi durumu kabullenmesi :74:
ama çok soğutma aranı ablacım, tamam ciddiyetini anlasın da sadece bu konudan ötürü çıkmadığını sanmasın, sen gene ona ders çalışmam lazım de, zaten özlersin onu dayanamazsınız çıkarsınız dışarı :69:

yok canım böyle huyları başında vazgeçirtmeliyiz bence.
karşındaki kararlı olmadan da insan değişemiyor.
sevgilim benim isteğim ve desteğimle ne sınavları atlattı, kaç yıldır içtiği sigarayı bıraktı, inanıyorum ki bu agresifliğinden de kurtulacak, çünkü aslında bu yaptıklarının kendine yararı olduğunun farkında.
şuan vazoyu kırmış yaramaz çocuk gibi davranıyor, hem mahçup, hem aramız bozulur diye korkuyor.

lullbaby mrb
benim birlikte 5 yılı geride bıraktığım bi erkek arkadaşım var.o da ilk başlarda bu kadar maçoydu yani nasıl desem dik başlıydı ama zamanla benide kendinide yıprattığını bi şekilde öğretmeye çalıştım ona.sosyal bi ortama girdiğimizde mutlaka bi sorun çıkıyodu ama hayat böle çok zor.insan sosyal bi varlık yani bazı şeylere başka pencerelerden bakabilmekte fayda var.
öle diorum şimdi ama bazende en iiisi yaşayarak öğrenmek ama burada sen arada kalıyosundur mutlaka benim tavsiyem nacizhane ona güsel bi dille anlat seni yıpratmadan üzmeden zor durumlara sokmadan güselleşsin herşey....

lullbaby mrb
benim birlikte 5 yılı geride bıraktığım bi erkek arkadaşım var.o da ilk başlarda bu kadar maçoydu yani nasıl desem dik başlıydı ama zamanla benide kendinide yıprattığını bi şekilde öğretmeye çalıştım ona.sosyal bi ortama girdiğimizde mutlaka bi sorun çıkıyodu ama hayat böle çok zor.insan sosyal bi varlık yani bazı şeylere başka pencerelerden bakabilmekte fayda var.
öle diorum şimdi ama bazende en iiisi yaşayarak öğrenmek ama burada sen arada kalıyosundur mutlaka benim tavsiyem nacizhane ona güsel bi dille anlat seni yıpratmadan üzmeden zor durumlara sokmadan güselleşsin herşey....

canım merhaba sana da. güzel dille çok konuştum yani belki 4-5 kez olmuştur. beni üzmemek için elinden geleni yapar sevgilim biraz da inatçıdır, ama mantıksızlık yapmaz, gerçekten işin olması gereken mantığını anlattığımda eğer hak verirse inanılmaz bi şekilde tavrı değişir. bıkmadan usanmadan konuşmaya devam mı etmeliyim sence? sanki konuşmak işe yaramıyor gibi düşünüp biraz kızma-ona ceza verme şeklinde bi tavır takınmaya karar vermiştim.
canım peki şimdi nasılsınız? sevgilin agresifliğinden kurtulabildi mi?

canım merhaba sana da. güzel dille çok konuştum yani belki 4-5 kez olmuştur. beni üzmemek için elinden geleni yapar sevgilim biraz da inatçıdır, ama mantıksızlık yapmaz, gerçekten işin olması gereken mantığını anlattığımda eğer hak verirse inanılmaz bi şekilde tavrı değişir. bıkmadan usanmadan konuşmaya devam mı etmeliyim sence? sanki konuşmak işe yaramıyor gibi düşünüp biraz kızma-ona ceza verme şeklinde bi tavır takınmaya karar vermiştim.
canım peki şimdi nasılsınız? sevgilin agresifliğinden kurtulabildi mi?

tatlım benim sevgilim evet değişti,ama nasıl değişti bi de bana sor...
konuşa konuşa eğer iş hallolacak gibi değilse aklını başına getirecek bişeyler yapman lazım.
ben öyle yaptım en son bardağı taşırdı ve bende daha fazla yapamayacağımı beni çok üzdüğünü söyledim ve çıkmadım telefonlarına çok kızgındım çünkü sürekli aman sorun çıkmasın diye uğraşmaktan yorulmuştum.öle canım işte sonra çok pişman oldu tabi bnde ona değişmazse bu ilişkinin geleceğinn olmadığını söyledim ona kendi affettrmek için çok uğraştı gerçekten bnde ona bi şans verdm ve allah a şukur akllandı üstüme gelmio artık sevmedğm davranışları yapmıo.
ama karalı ol eğer böle bi ders vermek istiyosan.
gerçi planlamş bişey deildi bnmkisi o an çıldırdım yani bardak taşmştı derken olaylar gelişti cnm işte
umarım faydalı olur....

tatlım benim sevgilim evet değişti,ama nasıl değişti bi de bana sor...
konuşa konuşa eğer iş hallolacak gibi değilse aklını başına getirecek bişeyler yapman lazım.
ben öyle yaptım en son bardağı taşırdı ve bende daha fazla yapamayacağımı beni çok üzdüğünü söyledim ve çıkmadım telefonlarına çok kızgındım çünkü sürekli aman sorun çıkmasın diye uğraşmaktan yorulmuştum.öle canım işte sonra çok pişman oldu tabi bnde ona değişmazse bu ilişkinin geleceğinn olmadığını söyledim ona kendi affettrmek için çok uğraştı gerçekten bnde ona bi şans verdm ve allah a şukur akllandı üstüme gelmio artık sevmedğm davranışları yapmıo.
ama karalı ol eğer böle bi ders vermek istiyosan.
gerçi planlamş bişey deildi bnmkisi o an çıldırdım yani bardak taşmştı derken olaylar gelişti cnm işte
umarım faydalı olur....

canım ben de bakma sen karar aldım diyorum çünkü artık bu konuda tahammülüm kalmadı. çocuk gibi anlatmaktan kah kızmaktan bıktım. üstelik bu kadar kafama takmazdım önceleri, ama geçen günden beri 1 dk olsun aklımdan çıkmıyor bu durum, beni çok etkiledi, kendime de çok kızdım o an tepki veremediğim için çok uykusuz bir anıma denk gelmişti. bir daha yapar mı bilmiyorum çünkü bu konuda tahammülüm kalmadığına ve arkasını döndüğünde beni orada bulamayacağını belirttim. ama inan ki ben de sen gibiyim sabrım kalmadı, şuan onu çok sevsem de konuşmak vs istemiyorum, ben de o an tepkimi koyup şuan konuşmamalıymışım sanırım içimde o haddeye gelmişim o yüzden karar yerine sayılmıyor pek bu. ama kafam biraz olsun rahatladı senin de bu mesajından sonra elimden geleni yaptım ben yeterince konuştum, tekrarlarsa yapıcağım şeyleri de biliyorum, gerisi biraz ona kalmış artık. çok teşekkür ederim mesajın için gerçekten günlerdir düşünen beynim rahat bir nefes aldı.:71::16: üstelik burda ne kadar aksi iddia edilse de bu şeyleri yaşayan yanlız ben olmadığımı anladım.

canım ben de bakma sen karar aldım diyorum çünkü artık bu konuda tahammülüm kalmadı. çocuk gibi anlatmaktan kah kızmaktan bıktım. üstelik bu kadar kafama takmazdım önceleri, ama geçen günden beri 1 dk olsun aklımdan çıkmıyor bu durum, beni çok etkiledi, kendime de çok kızdım o an tepki veremediğim için çok uykusuz bir anıma denk gelmişti. bir daha yapar mı bilmiyorum çünkü bu konuda tahammülüm kalmadığına ve arkasını döndüğünde beni orada bulamayacağını belirttim. ama inan ki ben de sen gibiyim sabrım kalmadı, şuan onu çok sevsem de konuşmak vs istemiyorum, ben de o an tepkimi koyup şuan konuşmamalıymışım sanırım içimde o haddeye gelmişim o yüzden karar yerine sayılmıyor pek bu. ama kafam biraz olsun rahatladı senin de bu mesajından sonra elimden geleni yaptım ben yeterince konuştum, tekrarlarsa yapıcağım şeyleri de biliyorum, gerisi biraz ona kalmış artık. çok teşekkür ederim mesajın için gerçekten günlerdir düşünen beynim rahat bir nefes aldı.:71::16: üstelik burda ne kadar aksi iddia edilse de bu şeyleri yaşayan yanlız ben olmadığımı anladım.

kesinlikle yalnız değilsn emin ol...yararlı olduysa ne mutlu bana..
sen ne isteğini nei istemediğini keskin hatlarla çiz bakalım o zaman ne yapacak kaybetme korkusu çok fena bişey bi yaşasın gör bak nasıl davranıcak sana.
bnm ilişkimi dvm ettirebilmem için onun deişmesi gerekiodu onu hala çok seviyorum ama o geçirdiğim zor bi dönmdi sesini bile duymk istemiyordm ve bnları ona açk açk söyledm bni çok incittin hemen normale dönmemi bekleme dedm oda istedim zaman ona aşkm dememi istedi.bnde kendime zaman tanıdım onada...derken kalbim iyileşmeye başladı...zaaman...içini ferah tut tatlım ve kendini uzaylı gb hissetme yalnz deilsin:)

kesinlikle yalnız değilsn emin ol...yararlı olduysa ne mutlu bana..
sen ne isteğini nei istemediğini keskin hatlarla çiz bakalım o zaman ne yapacak kaybetme korkusu çok fena bişey bi yaşasın gör bak nasıl davranıcak sana.
bnm ilişkimi dvm ettirebilmem için onun deişmesi gerekiodu onu hala çok seviyorum ama o geçirdiğim zor bi dönmdi sesini bile duymk istemiyordm ve bnları ona açk açk söyledm bni çok incittin hemen normale dönmemi bekleme dedm oda istedim zaman ona aşkm dememi istedi.bnde kendime zaman tanıdım onada...derken kalbim iyileşmeye başladı...zaaman...içini ferah tut tatlım ve kendini uzaylı gb hissetme yalnz deilsin:)

haha:)) çok sağol tatlım artık dünyalı gibi hissediyorum:27:
gerçekten çok yardımcı oldun. teşekkür ediyorum:71:
evet keskin ve kararlı olucağım yapabilirim bunu zaten normal hayatımda da öyleyimdir.
bir de genel olarak beni kaybetmekten korkar ama ben ona hiç böyle bir korku özellikle yaşatmadım.
allah yaşattırmasın ama çok kaşınırsa onu da tadacak.
eğer beni seviyorsa bu fedakarlığı yapacak. çünkü böyle bir ömür geçmez.
allah korusun ileride eşim olup gözümün önünde hayatını kaybediceğine, ya ayrılırım ya da benim sözümü dinler mutlu bir hayat süreriz seçim onun.
şuan için kendimi zorlamıyorum içimden geldiği gibi davranıyorum, normalde olduğum gibi değilim o da farkında bu halimin geçmesi bile hayli sürecek, belki bu bile yeterli olur ona.
senin dediğin gibi zaman gösterecek:)
şimdi yatmam gerek bir hayli geç oldu yarın okulum var da :)
çok teşekkürler tekrar.. :71: iyi geceler canım..

:44:
cevap dahi vermeyeceğim. :51:
rengarenk yazmışsınız ama uslup değişmemiş. :52:
saygılı gibi görünüp, alttan alta laf sokmaya çalışanları, konuşmalarının özetini çıkardığınızda ortaya küfür çıkabilen kişileri etrafımda barındırmam.
konumda da istemiyorum.
lütfen konuma daha fazla yazmayın. :97:
hadi size iyi günler. :64:

Küfür... :53:

"Cevap vermeyeceğim" deyip "küfredildiğini iddia edebiliyorsanız" alıntılayın... Hoş, sizin alıntılamanıza gerek kalmadan konu sorumluları müdahale eder... Ne çirkin bir yakıştırmadır bu, öncesini alınganlığınıza verdik ama bu hayal gücüyle atom parçalanır artık... "Aynı fikirde değiliz" der geçersiniz, küfür ne ola ki... Önce erkek arkadaşınıza psikopat denildiğini, şimdi küfredildiğini iddia ediyorsunuz... Siz konunuzda istemiyorsunuz da, ben de hakkımda atıp tutmanızı istemiyorum ne yapsak? :44:

Bu konuşmaların özetinden küfür anlamı çıkardıysanız erkek arkadaşınız haklı... Herkes size bakıyor, herkes size küfrediyor... Herkesin zoru sizinle, kötü adamlar peşinizde... :21:

KKde stres atmak için konu açanlar arttı... Anlamadığım bu tür konu sahipleri bu denli tırnaklarını çıkartabiliyorlarsa nasıl konu açmalarına sebep olan kişilerle başa çıkamıyorlar... Belli ki buranın sanallığından faydalanıp tepki göstermenin rahatlığı tercih ediliyor... Tek bu konu değil ki... Takipçiler bilir son zamanlarda çok arttı istediği cevapları duymayanların stresi... Konu açanlar yorumculara, yorumcular konu açanlara, bazen de herkes birbirine girişiyor... Bu konuda da olduğu gibi tatsızca uzuyor mesele...

Neyse... :51:

Nezaketeni koruyanlara, konusunu sükunetle sürdürenlere, kendisiyle aynı fikirde olmayanların varlığından haberdar olanlara selam olsun... Ben yaşadığınızı sağlıksız bulmaya devam edeyim, siz ise benzer tecrübeleri olan arkadaşların fikirlerinden faydalanın... Aklıma daha iyi bir fikir gelmiyor... :64:

Niye alındınız aynen sizin tarzınızla cevap verdim oysa ki:9:
burda bir ton laf eden sizsiniz, kafasından senaryo yazan ona göre yorum yapan sizsiniz, ilk mesajınızdan beri dalga geçmeye çalışan sizsiniz, yine de kibarlığımı bozmayarak her seferinde düzgünce cevap veriyorum, açıklamaya çalışıyorum, yine de yarım yamalak okuyup herşeyi başka tarafa çekip kabahati karşı tarafa atmaya çalışıyorsunuz.
yaşınız ileri sanıyorum çünkü her mesajınız diğer konularda dahi bir azarlamaya, küçük görmeye yönelik, kah dalga geçerek, kah konu sahibinin söylediklerini eğip bükerek kelime salatası yapıyorsunuz, karşı tarafa yardım etmek yerine, sanki herkes sizi alkışlasın amacıyla yazıyorsunuz. bu yüzden bana içten gelmiyorsunuz, rengarenk yazılarınız ve tonla smileyleriniz benim için hiç birşey ifade etmiyor. lütfen stresinizi başka yerde atın daha fazla konumu işgal etmeyin. monologlarınızı başka yerde yapın.İYİ GÜNLER!

Son düzenleme:
Niye alındınız aynen sizin tarzınızla cevap verdim oysa ki :9:
burda bir ton laf eden sizsiniz, kafasından senaryo yazan ona göre yorum yapan sizsiniz, ilk mesajınızdan beri dalga geçmeye çalışan sizsiniz, yine de kibarlığımı bozmayarak her seferinde düzgünce cevap veriyorum, açıklamaya çalışıyorum, yine de yarım yamalak okuyup herşeyi başka tarafa çekip kabahati karşı tarafa atmaya çalışıyorsunuz.
yaşınız ileri sanıyorum çünkü her mesajınız diğer konularda dahi bir azarlamaya, küçük görmeye yönelik, kah dalga geçerek, kah konu sahibinin söylediklerini eğip bükerek kelime salatası yapıyorsunuz, karşı tarafa yardım etmek yerine, sanki herkes sizi alkışlasın amacıyla yazıyorsunuz. bu yüzden bana içten gelmiyorsunuz, rengarenk yazılarınız ve tonla smileyleriniz benim için hiç birşey ifade etmiyor. lütfen stresinizi başka yerde atın daha fazla konumu işgal etmeyin. monologlarınızı başka yerde yapın.İYİ GÜNLER!

Monolog olması için karşılık almamam gerekirdi... Karşılık verdikçe diyalog olacak haliyle... Ben size "küfür" gibi yapmadığınız bir şeyi isnat ettiğimi de hatırlamıyorum... O nedenle rahatsız olmuş olabilir miyim acaba? :40:

Alınganlığınızı ve konunuzdan uzaklaşmanızı tuhaf bulmuştum ama tüm konularımı takip etmenize bakılırsa yine de iyimser değerlendirmişim... "Alkışlanma"yı istediğimi iddia edecek kadar ilginç yorumlarda bulunmanıza bakılırsa konunuzdan pek de uzaklaşmış değilsiniz aslında... "Ortalıkta erkek arkadaşının yanında kızlara bakan pislik herifler var" ve burada bulunma amacımız alkışlanmak... Burası sahne, hayat bir oyun, uzaylılar aramızda... :60:

Konu sorumlularına, bu konuyu okuyanlara da yazık... "Ne yapıyor bunlar?" diyecekler...

Ne yapıyoruz sahi? Ben garip buluyorum erkek arkadaşınızın tutumunu, sağlıksız buluyorum ne yapayım... Bu uğurda ileri yaşta olduğumu,(ki ileri yaştaki hanımlar başkalarını azarlıyor, küçük görüyormuş yazdıklarınıza göre-enteresan) alkışlanmak için yazılar yazdığımı (ekmeğimi, suyumu veriyorlar) ve "iddianıza göre" size küfrettiğimi ve laf salatası yaptığımı öğrendim... :90:

Neyse, anlaşılmıştır ki amaç "Üzüm yemek değil bağcıyı dövmek"... "Yine de" Kibarlığınızı bozmayıp "düzgünce cevap" verdiğinizi söylemişsiniz, teşekkür ederim, çok naziksiniz... Eğer rahatladıysanız size yardımcı olacak diğer yorumcuları daha fazla engellemeyin... Konunuzu kendiniz dağıtıyorsunuz... Açtığınız konuya istinaden yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünenler destek olmaya çalışacaklar, daha uslu bir hanım kız olmanızı öneririm.. :42:

Back
X