Söz verdiğinden beri 2 ay geçti. Kavga falan çıkartmadı. :) Önceden kısa elbise, etek falan giymeme de kızardı. Ama artık çok fazla karışamıyor. Bencede dün olaydan sonra tepki vermen işe yarayabilirdi. Seni anlayabiliyorum canım.![]()
canım benim giyimime karışmıyor sevgilim tabi ileride bu durum değişir mi bilmiyorum ama şunu bunu giyme fln demedi hiç açıkçası derse de ben buna katlanamam biliyorum türk erkekleri için pek mümkün değil bu ama şimdiye kadarki sevgililerim ufak tefek karışmaya çalışırlardı hep sorun çıkardı aramızda ben de genç yaşımda gezip tozarken güzel şeyleri giymeyeyim de içimde uhte mi kalsın diye düşünüyorum. ayrıca ben onla çıkmadan önce de aynı giyiniyordum şimdi de aynıyım benim aile ve çevrem buna müsait hatta annem küçük bi yerde büyüdüğünden içinde kalmış ben özenip giyindiğimde çok beğendim fln der hep, keza ablam da ben gibi. dün çok yorgundum gerçekten akılsız bi anıma denk geldi keşke tepki verseydim diyorum ben de. canım 2 ay çok azmış ama bu arada, sevgilim de öyle konuşunca bi 3-5 ay durulur sonra böyle garip bişi olur fln böyle gidiyor hep.