Ben üniversiteye başladığım kimseyle arkadaş olamam demiştim 1 ayda 15 kişiyle tanışmışım şans eseriMerhaba, ben üniversite öğrencisiyim ama olduğum şehirde belkide hiç yakın arkadaşım yok. bir yakın arkadaşım yurt dışında okuyor, liseden yakın arkadaşım ise benimle aynı şehire geldi ama 2 ayda bir görüşüyoruz belkide çevremiz değişti üniversitede. Yurttan oda arkadaşlarımla aramız iyi idare eder ama beraber vakit geçirmiyoruz, odadan bir kızla bayağı iyiydi aramız çok yakındık ama gözüktüğü gibi biri olmadığını anladım ve aramıza mesafe girdi. Şimdi bu koskoca şehirde arkadaşım diyebileceğim sadece sevgilim var, onun dışında hiç arkadaşım diyebileceğim biri yok, yalnız hissettiriyor bu beni üzüyor. Ne yapmalıyım ki?
Bu his hiç bitmez kaç yaşında olursan ol.Hiç olmazsa sevgilin var güzel vakit geçir onunla.Zaten kızların arkadaşlığı hayatına biri girene kadar arkadaşlarında sevgili bulunca çio yavrusu gibi dağılır ayrıca senden kıskanır falan.Boşver yani.Merhaba, ben üniversite öğrencisiyim ama olduğum şehirde belkide hiç yakın arkadaşım yok. bir yakın arkadaşım yurt dışında okuyor, liseden yakın arkadaşım ise benimle aynı şehire geldi ama 2 ayda bir görüşüyoruz belkide çevremiz değişti üniversitede. Yurttan oda arkadaşlarımla aramız iyi idare eder ama beraber vakit geçirmiyoruz, odadan bir kızla bayağı iyiydi aramız çok yakındık ama gözüktüğü gibi biri olmadığını anladım ve aramıza mesafe girdi. Şimdi bu koskoca şehirde arkadaşım diyebileceğim sadece sevgilim var, onun dışında hiç arkadaşım diyebileceğim biri yok, yalnız hissettiriyor bu beni üzüyor. Ne yapmalıyım ki?
Üniversitede sevgilimle öyle dolu dolu vakit geçiriyordum ki arkadaslarıma zaman ayıramıyordum..Gerekte duymuyordum zaten...Hem sevgili hem arkadas adına herşey yapabılıyorduk...Kendisi şimdi kocam olur...Hala şimdide eşimin izin günlerinde arkadaslarımla görusmem mesela beraber vakıt gecırırız...O da o sekılde ıstıyor..Nerdeyse üniversitedeki alıskanlıklarımız,eğlencelerimiz bebemizle devam ediyorMerhaba, ben üniversite öğrencisiyim ama olduğum şehirde belkide hiç yakın arkadaşım yok. bir yakın arkadaşım yurt dışında okuyor, liseden yakın arkadaşım ise benimle aynı şehire geldi ama 2 ayda bir görüşüyoruz belkide çevremiz değişti üniversitede. Yurttan oda arkadaşlarımla aramız iyi idare eder ama beraber vakit geçirmiyoruz, odadan bir kızla bayağı iyiydi aramız çok yakındık ama gözüktüğü gibi biri olmadığını anladım ve aramıza mesafe girdi. Şimdi bu koskoca şehirde arkadaşım diyebileceğim sadece sevgilim var, onun dışında hiç arkadaşım diyebileceğim biri yok, yalnız hissettiriyor bu beni üzüyor. Ne yapmalıyım ki?
İlk senenizse ilk sene kanka olanlar 2. Sene 100 de dusman oluyorlar. Ortamı gozleyip kendinize en uygun olanı seçmekte yarar var diye düşünüyorumMerhaba, ben üniversite öğrencisiyim ama olduğum şehirde belkide hiç yakın arkadaşım yok. bir yakın arkadaşım yurt dışında okuyor, liseden yakın arkadaşım ise benimle aynı şehire geldi ama 2 ayda bir görüşüyoruz belkide çevremiz değişti üniversitede. Yurttan oda arkadaşlarımla aramız iyi idare eder ama beraber vakit geçirmiyoruz, odadan bir kızla bayağı iyiydi aramız çok yakındık ama gözüktüğü gibi biri olmadığını anladım ve aramıza mesafe girdi. Şimdi bu koskoca şehirde arkadaşım diyebileceğim sadece sevgilim var, onun dışında hiç arkadaşım diyebileceğim biri yok, yalnız hissettiriyor bu beni üzüyor. Ne yapmalıyım ki?
Merhaba, ben üniversite öğrencisiyim ama olduğum şehirde belkide hiç yakın arkadaşım yok. bir yakın arkadaşım yurt dışında okuyor, liseden yakın arkadaşım ise benimle aynı şehire geldi ama 2 ayda bir görüşüyoruz belkide çevremiz değişti üniversitede. Yurttan oda arkadaşlarımla aramız iyi idare eder ama beraber vakit geçirmiyoruz, odadan bir kızla bayağı iyiydi aramız çok yakındık ama gözüktüğü gibi biri olmadığını anladım ve aramıza mesafe girdi. Şimdi bu koskoca şehirde arkadaşım diyebileceğim sadece sevgilim var, onun dışında hiç arkadaşım diyebileceğim biri yok, yalnız hissettiriyor bu beni üzüyor. Ne yapmalıyım ki?
Lisedeki ve üniversitedeki arkadaşlarımın coguyla görüşürüm. Su an yurtdisinda okuyorum ve burada biriyle arkadaş olmam bir mucize herkes bireyselMerhaba, ben üniversite öğrencisiyim ama olduğum şehirde belkide hiç yakın arkadaşım yok. bir yakın arkadaşım yurt dışında okuyor, liseden yakın arkadaşım ise benimle aynı şehire geldi ama 2 ayda bir görüşüyoruz belkide çevremiz değişti üniversitede. Yurttan oda arkadaşlarımla aramız iyi idare eder ama beraber vakit geçirmiyoruz, odadan bir kızla bayağı iyiydi aramız çok yakındık ama gözüktüğü gibi biri olmadığını anladım ve aramıza mesafe girdi. Şimdi bu koskoca şehirde arkadaşım diyebileceğim sadece sevgilim var, onun dışında hiç arkadaşım diyebileceğim biri yok, yalnız hissettiriyor bu beni üzüyor. Ne yapmalıyım ki?
Buna katiliyorum. Ben de is yerinde hep cok mesafeliydim evden ise isten eve takilirim. İs saatlerinde ise yogun bir gorevde oldugumElinizde mi bilmiyorum biraz da kismet.
Ama böyle düşünerek kendinizi tamamen geri cekmeyin.
Ben bu sene bilinçli bir sekilde kimseyle cok yakin olmak istemedim iş ortamında. Onlar çok samimiydi. Ben kendimi geri çektim bazı sebeplerim vardi bunun için.
Baktim çok güzel kaynaşmışlar bana da sen bizle takilmazsin vs diyorlar. Üzüldüm sonra öyle göründüğüme.
Tamam kısmet boyutu var ama bazen de biz kendimizi geri cekiyor olabiliriz.
Dikkatli okumak gerekiyor olanları.
Adim atın, bir guleryuz sonra iki muhabbet devamı gelir.
Ve bencede kız arkadaşınız olsun. Her şeyiniz sevgiliniz olmasin.
Bende doğru bulmuyorum.
Erkek arkadaşın yeri ayrı, samimi sıcak bir kız arkadaşla dostluk ayrı.
Iki duyguyu da niye tatmayasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?