- 14 Aralık 2020
- 82
- 24
- 3
- 29
- Konu Sahibi cekmeyenwifi
-
gerçteken çok yoruldum artık . Ne yapmam gerektiğini hiç bu kadar bilemiyorumDaha önceki konunuzda da demiştik. Ayrılın net
anlaşamayız mı . YAni erkek arkadaşım ile çok mu zor olur kiÇok fazla sorun var. Hangi birini nasıl aşacaksın. Çok zor bir hayat seçiyorsun kendine.
kesinlikle bir öğrenseler hep daha çok bahane olacak. Ben anneminde erkek arkadaşımı sevmesini isterdimSanmıyorum farklı olacağını . İlişkiniz sizin de içinize sinmiyor. Yoksa anneannenizin biriyle sizi tanıştırmak istemesi sizi rahatsız ederdi . Engel konusunda ise hepimiz engelli adayıyız . Aileniz bu durumu da bahane olarak sunacak size .
Hiçbirşey yapma, böyle durumlarda acele acele evlenmek en kötüsü bencegerçteken çok yoruldum artık . Ne yapmam gerektiğini hiç bu kadar bilemiyorum
Söyledim yagerçteken çok yoruldum artık . Ne yapmam gerektiğini hiç bu kadar bilemiyorum
Herkes ister eş adayını ailesi sevsin . Bazen aileler bizim göremediğimiz ya da bizim için önemsiz gibi duran ve ileride büyük sorun olacak şeyleri çok çabuk fark eder .kesinlikle bir öğrenseler hep daha çok bahane olacak. Ben anneminde erkek arkadaşımı s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?