sevgilim dul çıktı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuda kendimden örnek verdim sözüm bibiye değil onu çok severim. Eskiden beni sevmeyen hemen muhalefete geldi. Yav ben gocunsam yazar mıydım?🤣🙈insanız başımıza sağlık sorunundan trafik kazasından tut Herşey gelebilir. Ölümlü dünya . Kendi hayatlarını anlatmayanlar da neler neler çıkar asıl🤣🙈🙈
Ceycey bunun sevip sevmemekle ilgisi yok eskiden de metresler diye diye geziyordun kk da ama seninde başına gelmiş üzüldüm insanız sonuçta başımıza herşey gelir dediğin gibi karma diye birşey var biraz ona göre konuşmak lazım çok üstten üstten sallamamak gerekiyor konu sahibide 23 yaşında sen ben gibi mantıklı olamaz bence

Son düzenleme:
Ceycey bunun sevip sevmemekle ilgisi yok eskiden de metresler diye diye geziyordun kk da ama seninde başına gelmiş üzüldüm insanız sonuçta başımıza herşey gelir dediğim gibi karma diye birşey var biraz ona göre konuşmak lazım çok üstten üstten sallamamak gerekiyor konu sahibide 23 yaşında sen ben gibi mantıklı olamaz bence
23 küçük bir yaş değil. Üniversite bitirilen bir yaş. Aklını başına alsın gencecik kız diye yazdım. Kıza aaaa iyi yapmışsın devam et mi yazsaydım Bibi?

Belli ki zor bir dönemden geçiyorsun, bişey demeyeyim dedim de dayanamadım. Yine işin gücün, bütün derdin para para para. İnsan hiç mi değişmez, hiç mi hayattan ders çıkarmaz. Çok ilginç bir vakasın gerçekten.
Bir de bu adamın zaten ikinci evliliğiydi. O eşten de evladı vardı. Demek ki vaktinde bir evladından geçmiş. Şimdi kendi evladından geçince mi böyle karma geliyor akla. Belki bu da başka bir karmadır o zaman

23 küçük bir yaş değil. Üniversite bitirilen bir yaş. Aklını başına alsın gencecik kız diye yazdım. Kıza aaaa iyi yapmışsın devam et mi yazsaydım Bibi?

23 gerçekten çok küçük bir yaş. hele ki bizimki gibi baskılanmış bir toplumda 23 yaşındaki kadınların büyük bir kısmı hayata dair hiçbir şey bilmiyor henüz.
sizin de çoluk çocuk sahibi ve dolayısıyla aklı başında olması gereken bir kadın olarak bu kadının üstüne saldırıyor olmanız çok eserekli bir imaj yaratıyor. oldukça zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz ama bu, size 23 yaşında bir kadının konusunu ele geçirerek içine etme hakkı vermediği gibi kadına da bu şekilde yüklenme hakkını da tanımıyor.
karşıdan hiç sağlıklı bir imaj çizmiyorsunuz. kızı rahat bırakın artık.

Bir de bu adamın zaten ikinci evliliğiydi. O eşten de evladı vardı. Demek ki vaktinde bir evladından geçmiş. Şimdi kendi evladından geçince mi böyle karma geliyor akla. Belki bu da başka bir karmadır o zaman
Hiçbir evladından geçmedi . Sıkıntı yapma sen

23 yasindasin hic biseyin yoksa da gencligin var daha ne aşklar yaşarsin. Ilk karsina cikan "boşanmamiş" cocuklu adamla birlikte olmak zorunda degilsin.
1 hafta parkta gorusmekle yuksek aşk yaşadigini soyleyen birinin yüksek olan şeyi anca hormonlaridir, aşk degil bu yaşadigin bu adam olmasa baskasi ilgi gosterse ona da yukselirdin ayni bicimde. 😃

23 yaşında yeni mezun olmuş, işe başlamışsın. Başlar başlamaz da biriyle flörtleşmişsin. Adam tuzağını kurmuş, her yeni geleni avlıyor. Bu seferde sen düşmüşsün.
1 haftalık park buluşmalı büyük aşkın bittiği için üzgün olabilirsin ama adam karısı ve çocuğuyla bayram tatili yapıyor, rahat bırak istersen.
Mesai başlasın, sizin mesainiz de başlar, park mesaisi yani.
Gencecik kızsın, evli çocuklu 7 yaş büyük adamla işin ne? Git dengini bul.

dul, eşi olmayana denir. seninki aksamlari karisinin koynundan cikiyor, park koselerinde sana en klasik "karimla zaten ayrılacağız" yalanını atiyor
bu yalan olmasa bunca evli kart horoz nasil genc kiz tavlayacak "bosanmayacagim, seviyorum karimi, sevismeye devam ediyoruz" dese kimi ağina düşürecek?

Hiçbir evladından geçmedi . Sıkıntı yapma sen
O zaman neden hep çocuğum tek çocuk derdin?
Hepsini geçtim ilk evliliğinden olan çocuğa maddi gidenler sizde sorun olmuş ki şimdi tekrar evlenirse aynılarını yaşarım korkusu sarmış ceycey. Para sevgini herkes biliyor. O çocuk için harcanan her kuruş sorun olmuştur. Şimdi biriyle bir daha evlenirse aynılarını yaşamama korkusu sendeki

Her şey zamanında güzel işte 23 yaşında ilk sevgilin olursa evli barklı çocuklu olsa bile böyle bir haftalık duygunun peşinden kendini rezil ve perişan eder insan. Bu yoğun duyguları lisede/ünide yaşamalıydınız 23 yaşında değil.

merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
Adam çocuğunun annesini 1 haftada boşayamamış ki 1 haftada sana aşık olsun. Sadece sıkıcı ve sorunlu evliliğinden sonra ona tatlı bir heyecan olarak gelmişsin. Çok anlam yükleme başın ağrır.

Ayrıca bence ortada dava bile yok ben diyim

merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
Siz neyse de bu çocuklu adamların bir haftada çocuksuz genç kadınlara karşı yükselen hislerini çok iyi biliyoruz. 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X