- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
pelinkr eq nu ölçtürmeyi düşündün mü hiç?
sonuc degisiyo mu bari?koyyuyorum tabiki. hatta alttan almayı bilmiyosun hiç diyor durmadan tartışma esnasında...
mesela buhangi yorumum dik acaba? es geçtiklerim oluyo evet telden girince gözden kaçıyo pc den girince görüyorum .
sonuc degisiyo mu bari?
mesela bu
ha bu arada es gecebilirsin, cok derdim degil, yanlis bsy soyluyomusuz gibi tepkilenmenden iyidir
kusura bakma ama diger konularini okuduk, konustuk.. fikir sordun, herkes arkana bakmadan kac dedi.. hala tavrimi koydum, haddini bildirdim vs'desin.. ha ayrilmaya mecbur musun? tabiki hayir.. ama bu adamla iyi olmayacagini ve sebeplerini yazdik cizdik, bunlara tepki koyma barigörücez değişip değişmediğini..
yüksek olduğunu düşünüyorum ondan sordum. sakinliğini koruman, farkında olduğun durumların karşındaki insanda nasıl anlamlandırıldığını çözmeye çalışman gibi tavırlarndan böyle bir kanıya sahip oldum. Nasıl anlatsam duygu durumunu yönlendiriyorsun aslında, bunu ilişkinde de yapabilirsin ve karşındakini çözebilirsin fazla arka planda tutma hislerini sadece. Benim düşüncem bu tabi.
tamam pelinkr, hayirlisi..aynen. tepkili bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum ..
Tamam da sen ne yaptin simdi eskiye gore ne değişti şimdi karsindakine tavrini gosterdinmi o ne tepki verdi buradakiherkes ssoylediginde hakli[/QUOTE][QUOTE="pelinkr, post: 37551496, member: sinlikle. çok çirkin aşırı çirkin. birde başlarda ben ondan önce işe giriyorum diye gurur yapıyordu. işte ben de teselli ediyodum üzülüyodum. bak ne gururlu diyodum. o yüzden bu kadar şaşkın olmam. bu kadar mı değişilir. demek o zamanlar laf yapıypmuş sadece. gurur yapan insan bu kadar isteyemezzz...
Insan utanir ya
Sen ne dedin o ne deditavrimi gösterdim. o da kendince aciklamasini yapti konusmuyoruz su an. dönünce belli olucak hersey...
takma maviselen EQ'sunu ölçtürsünhiç ihtiyaç duymadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?