sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

aradaki çoğu yorumu kaçırmışım okuyorum da ama anladıgım kadarıyla konu sahibesi doktor? sevgilisi ne okumus o da mı doktormuş?

ayy mahalle teyzeleri gibi olduk ya te allahım

ben doktorum sevgilim mühendis benimde kaçırdığım çok yorum olmuş...

Canım sen daha karar verip bir sonuca baglamadin mi bu konudaki dusunceni .Konu acilani hafta oldu,ay oldu:)
artik ne yapacağına karar verde kendini uzmeye devam etme

Devam ederse ve hala bitirmemek için bir sebep bulursan, konuya yazanlar olarak toplanıp bir telefon klubesinden anneni falan arıcaz artık

yapmayın ya :) şu an burda değil. herşey dönünce netliğe kavuşucak.. şok olmuş benim öyle dememe. hayalleri çok farklıymış. ben de ona bana bunu al diyebilmeliy mişim filan. dedim ben isteyemem senin gibi rahat...

Devam ederse ve hala bitirmemek için bir sebep bulursan, konuya yazanlar olarak toplanıp bir telefon klubesinden anneni falan arıcaz artık

isine gelmeyen yorumlarimi ya es geciyo ya da ters/dik cevap veriyo, neden acaba
dogru soyleyeni dokuz koyden hesabi..

Dönünce bi beş taş iste bakalım napıcak

Alma aklın yok mu belli ki seni seğil paranı seviyor

isine gelmeyen yorumlarimi ya es geciyo ya da ters/dik cevap veriyo, neden acaba
dogru soyleyeni dokuz koyden hesabi..

bu kadar olumsuz yorumumuz ters tepmez umarım,
"seviyorum ben, banane" olursa bu işin sonu, o kötü.
seviyorduysa zaten hiç konu açmazdı, ya o kadar vahim olsaydı durum?
hayatındaki kötü insanlardan olsak valla yakınımızdakilere de bulaşma korkusuyla aman hiç ayrılmayın böyle devam edin ne kadar harika bir ilişki derdik, pelin.

sanki kotu bsy soyluyoruz, durum ortada.. kac tane yorum yaziyoruz belki tesir eder diye.. burda koydugu tavri karsisindakine koyuyo mu acaba?

ilişkimde sorun olmasa niye açıyim konu. memnun değilim hiç mi hiç hemde. tek memnun olduğum tarafı bir dediğimi iki etmeyişi insanların içinde nasıl davranması gerektiğini bilmesi. ama para olayı ve hakaretleri yenilir yutulur cinsten değil...

Maddi konulara giren erkeğe karsi bakisim daha daha daha da olumsuzlasti

kesinlikle. çok çirkin aşırı çirkin. birde başlarda ben ondan önce işe giriyorum diye gurur yapıyordu. işte ben de teselli ediyodum üzülüyodum. bak ne gururlu diyodum. o yüzden bu kadar şaşkın olmam. bu kadar mı değişilir. demek o zamanlar laf yapıypmuş sadece. gurur yapan insan bu kadar isteyemezzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…