aradaki çoğu yorumu kaçırmışım okuyorum da ama anladıgım kadarıyla konu sahibesi doktor? sevgilisi ne okumus o da mı doktormuş?
ayy mahalle teyzeleri gibi olduk ya te allahım
ne para yerim, ne de yedirmek isterim. durumu açıkladım devam ederse yapamam. bi tek bu da değil sorun.
Devam ederse ve hala bitirmemek için bir sebep bulursan, konuya yazanlar olarak toplanıp bir telefon klubesinden anneni falan arıcaz artık
Canım sen daha karar verip bir sonuca baglamadin mi bu konudaki dusunceni .Konu acilani hafta oldu,ay oldu:)
artik ne yapacağına karar verde kendini uzmeye devam etme
Devam ederse ve hala bitirmemek için bir sebep bulursan, konuya yazanlar olarak toplanıp bir telefon klubesinden anneni falan arıcaz artık
yapmayın ya :) şu an burda değil. herşey dönünce netliğe kavuşucak.. şok olmuş benim öyle dememe. hayalleri çok farklıymış. ben de ona bana bunu al diyebilmeliy mişim filan. dedim ben isteyemem senin gibi rahat...
isine gelmeyen yorumlarimi ya es geciyo ya da ters/dik cevap veriyo, neden acaba
dogru soyleyeni dokuz koyden hesabi..
sanki kotu bsy soyluyoruz, durum ortada.. kac tane yorum yaziyoruz belki tesir eder diye.. burda koydugu tavri karsisindakine koyuyo mu acaba?bu kadar olumsuz yorumumuz ters tepmez umarım,
"seviyorum ben, banane" olursa bu işin sonu, o kötü.
seviyorduysa zaten hiç konu açmazdı, ya o kadar vahim olsaydı durum?
hayatındaki kötü insanlardan olsak valla yakınımızdakilere de bulaşma korkusuyla aman hiç ayrılmayın böyle devam edin ne kadar harika bir ilişki derdik, pelin.
isine gelmeyen yorumlarimi ya es geciyo ya da ters/dik cevap veriyo, neden acaba
dogru soyleyeni dokuz koyden hesabi..
Alma aklın yok mu belli ki seni seğil paranı seviyor
şükrolsun :)
bu kadar olumsuz yorumumuz ters tepmez umarım,
"seviyorum ben, banane" olursa bu işin sonu, o kötü.
seviyorduysa zaten hiç konu açmazdı, ya o kadar vahim olsaydı durum?
hayatındaki kötü insanlardan olsak valla yakınımızdakilere de bulaşma korkusuyla aman hiç ayrılmayın böyle devam edin ne kadar harika bir ilişki derdik, pelin.
Nelerle ugrasiyor dicektim
sanki kotu bsy soyluyoruz, durum ortada.. kac tane yorum yaziyoruz belki tesir eder diye.. burda koydugu tavri karsisindakine koyuyo mu acaba?
Maddi konulara giren erkeğe karsi bakisim daha daha daha da olumsuzlasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?