20sayfa devirdim nerdeyse okuyorum ben ama kaçırmışım demek ki
konu sahibi arkadaşım, seni anlamaya calısıyorum 9 ayda olsa vakit geçirdiğin, konuştuğun birisi bu neticede dün tanımadın tamam, biz onu tanımadan böyle yorumlar yapıyoruz damgayı basıyoruz kusra bakma.. şimdi de yanlış anlama beni ama bu adam geleceğe yatırım olsun diye mi yemek getirmiş para harcamış??düşüncesi bile derin duygulara kapılmama yetti
aynen öyle. ona da sorsanız yüze vurmak için demiyorum diyor.. parayı da özellikle verdim. bakalım ihtiyacımda var dedim. geri vermezsede harcadıklarına saysın bişeyi kalmasın işte bende...
anlattıklarına bakılırsa sen onun parasında değilsin ama o senin paranda, yahuu biz karı-koca memuruz elimizdeki 600tl'lik telefonu bile alırken bile hemen atlamadıkarkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
öyle diyorsunuz ama vermek zorunda değildiniz. duyan da borç verdi sanır, bir insan borç veriyorsa eğer bunu belirtir. zamanında parayı harcayıp, çok zaman sonra istemek olmaz, ne kadar paragöz adammış yahu. ki bi de adam yemek ısmarlamış, yemek parasını size borç vermemiş, madem parasını isteyecekti neden baştan dememiş? çok tuhaf bir anlayış.
anlattıklarına bakılırsa sen onun parasında değilsin ama o senin paranda, yahuu biz karı-koca memuruz elimizdeki 600tl'lik telefonu bile alırken bile hemen atlamadık
içim içimi yiyor zaten. şu an ilişki yaşamıyoruz. ben askerdeyken bişey yollayamam ona. seninkinin babası yollamadı mı ki sen yolladın hep?
en azından geri vermiş. nasıl rahat ediyolar ya. ben kiimsenin tek kuruşunu dahi alamam
paranı biraz kendine harcamayı dene , o istediğinde yeterli bakiyenin olmadığını söyle ve sonra da onun tavırlarını bir gözlemlemeni öneririmaynen parada değilim ben. o her türlü benden az kazanır. onu düşünsem başta çıkmazdım.
ama ben ondan önce işe giriyorum diye gurur yapan tavır yapan adam gitti yerine tanıyamadığğım biri geldi
paranı biraz kendine harcamayı dene , o istediğinde yeterli bakiyenin olmadığını söyle ve sonra da onun tavırlarını bir gözlemlemeni öneririm
onun tavırlarında negatif bir değişim olursa ilişkinizi gözden geçir çünkü evlenince bu duruma alıştığından büyük sıkıntılar olabilir nitekim etrafta görüp duyuyoruz kumar parasını karısından alıp dövenleri ya da sürekli borç takıp karısının üstüne gelenleri (Allah esirgesin)aynen öyle yapıcam. bişeyler bulup vermiycem..
Paraya ıhtıyacı olacak bıryerde degıldı.5 ay carsı ıznı bıle yoktu.Ama yıyecek ıvır zıvır telefon ınternet babası halledemez ve ugrastırmamak ıcın ben hallettim hep.Hatta ucak bıletlerını de ben ayarladım ama hep gerı dondugumde hemen verecegım dıye defalarca soyledi ki öyle de oldu.Hatta dile getırmesınden been rahatsız oluyodum.Ama sende durum böyle değil be güzelim.İçin içini tabi yiyordur kolay değil.Bana bir yerde patlayacak gibi geliyor ilişkiniz.
Peki ailen bu duruma bişey demiyor mu, az buz para değil yani,evleneceksen de kendi ihtiyaçlarını vs alırsın ne bilim. Dusuncesizlik. Hem parası yok ezilecegine gözü lükste. Valla erkeğin musrifi hiç çekilmiyor canım haberin olsun ,kadını bi şekilde erkek frenleyebilsede erkeği hicbir sekilde frenleyemiyor kimse.
işinizin iyi ve rahat olduğundan paranın dolgunluğuna kadar muhabbet geçtiyse zaten bu hakkı kendinde görüyordur başka ihtimal yok.
Tartışmak, münakaşa etmek iyi bişey tamam ama tüm saflığı ve masumiyetiyle konu açmış bi arkadaş için yazıyoruz onu yargılarcasına bir yorum gördüm de konuyu ben açsam okurken pek iyi hissedemezdim sanırım... sakin,sakin, sakin
onun tavırlarında negatif bir değişim olursa ilişkinizi gözden geçir çünkü evlenince bu duruma alıştığından büyük sıkıntılar olabilir nitekim etrafta görüp duyuyoruz kumar parasını karısından alıp dövenleri ya da sürekli borç takıp karısının üstüne gelenleri (Allah esirgesin)
pelinkr ne yaptin?
devam ediyorsunuz yani?son durumu yazdim bi onceki sayfada yeni gelisme yok..
devam ediyorsunuz yani?
kadının para yiyeni varsa erkegin de para yiyeni olacaktır tek tük. hem de bu zamanda normaldir gayet...
konu sahibi para senin paran, ister yedirirsin istemezsen yedirmezsin. isteginle para harcıyorsan sana saf demem açıkçası. 'benim param istedigim yere harcarım dersin' sonuçta. ama yedirirsen de kontrollü yedir, sürekli bir şey istemeye alışmasın. yok sana ters geliyorsa da ayrıl gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?